Eski sevgilim ve hoşlandığım kişi aynı adliyede meslektaş. Bu işi durumu karıştırmadan nasıl çözebilirim? Lütfen bir akıl verin aklım çok karışık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En sevdiğim hemcinsimin mantık queen olanı

Hukuk Fakültesinde şimdi devam zorunluluğu mu var? Valla ben İstanbul Üniversitesi mezunuyum gerçi benim mezun olalı bir yirmi yıla yaklaştı ama bir defa yoklama alınmadan mezun oldum.

Hukuk Fakültesinde şimdi devam zorunluluğu mu var? Valla ben İstanbul Üniversitesi mezunuyum gerçi benim mezun olalı bir yirmi yıla yaklaştı ama bir defa yoklama alınmadan mezun oldum.
Örgün ogretimde yoklamaya çok takılıyorlar benim alanım mühendislik ama lisansüstü bile yapamadım yoklama olayından dolayı .

Daha çok küçüksün,okuluna kariyerine bak , boşver gitsin . Adliyede aşk hikayesi duyucaz bundan sonra sanırım. Bu aralar hukukçular ile kaynadi bu site

Örgün ogretimde yoklamaya çok takılıyorlar benim alanım mühendislik ama lisansüstü bile yapamadım yoklama olayından dolayı .
Örgün öğretimde okudum zaten. Hukuk fakülteleri zaten çok kalabalık. Bizim zamanımızda 500 kişi alım olur o da tek çift diye ikiye ayrılırdı. Alttan alanlar ile beraber ki hukuk fakültesi'nde alttan ders alan zaten mevcut öğrencinin yarısı kadar olur. Dersler zaten büyük amfilerde olur. Kim imza toplayacak da kim alacak? En azından benim döneminde hiç imza attığımı hatırlamam. İstanbul Üniversitesinden yeni mezunlar varsa onlar daha ayrıntılı anlatır. Zaten adliyedeki katiplerin çoğu adalet mezunu olduğu ya da katıp olduktan sonra açıktan adalet okuduğu için hukuk okumak için şansını dener. Baya hukuk okuyan kişide gördüm. O yüzden devam zorunluluğu hukuk fakültelerinde en azından çok alım yapanlarda yok diye biliyorum

Ben 2012 yılında mezun oldum çok katı bir devam zorunluluğumuz vardı ama bizim fakülte 50 kişiydi ondan da olabilir.

Yirmi yaşındasın maaşın var ailen zorda onlara bakıyorsun bunlar gerçek mi ? Diğerleri değil gibi çünkü

Hakim beyin kaslarını atladın

Bir avukat olarak ben şokhakim,savcı,katip aşk üçgeniben olsam küçük adliyede böyle risk almak istemezdim sanırım bence iş ortamı dışına çıkın ilişki konusunda mümkünse bir süre ara verin kafa dinleyin.duygularınız netleşsin.savcı beyde evlilik düşünmüyorsa siz düşünüyorsanız onu eleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…