Eski sevgilim ve ben?

avrupayakasiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
48
-6
1
25
Kızlar ben bir hata yaptım çok kötü bir şey biliyorum.7 aydır sevgili olduğum biri vardı uzak mesafe sevmediği için izmirde okuyorum dedim ve yaşımı 25 değil 20 söyledim.Çünkü ondan büyüğüm.7 ay sonra bu ortaya çıktı ve haklı olarak yol verdi.2 gün boyunca arayıp özür diledim neden yaptığımı söyledim ama istemiyorum ailemin arkadaşlarımın gözünde yalancısın dedi.Düşüncelerini değiştiremem dedi.Haklı biliyorum ama cidden pişmanım.Affetsin diye izmire gidip özür dileyecektim ailem kendini düşürme dedi.Vicdan azabı çekiyorum.Artık imkansız ama çok özlüyorum.Hiç mü dönme imkanı yok?artık ne yapmam gerek?

Hiçbir şey yapmayın.
Dik duruşlu mantıklı biri ise zaten size geri dönmez.
Peşinden koşarak kendi değerinizi bitirirsiniz gözünde.
Uzak durun, pişman olursa o döner artık.
Haklısınız ama hatalıyım.Peşinde koşup affettirmem gerekmez mi? Yaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..

Keşke baştan yaşını söyleseydin. Yaşı sorun edecek diye düşünsen de belki sorun etmeyecekti. Şimdi işler sarpa sarmış. Kesinlikle yanına gitmemelisin bu eril bir davranıştır. Diyeceğini dediysen pişman olduğunu belirttiysen onun sana adım atmasını bekle. Ha atmıyor uzak duruyor o zaman da üstüne düşme.
Yaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..
Sana göre de sorun olabilecek bir yalanı onun söylediğini, bu yalanın yedi ay sonra ortaya çıktığını düşün. Ona zaman vermelisin isterse kendi döner zaten.

Keşke baştan yaşını söyleseydin. Yaşı sorun edecek diye düşünsen de belki sorun etmeyecekti. Şimdi işler sarpa sarmış. Kesinlikle yanına gitmemelisin bu eril bir davranıştır. Diyeceğini dediysen pişman olduğunu belirttiysen onun sana adım atmasını bekle. Ha atmıyor uzak duruyor o zaman da üstüne düşme.

Sana göre de sorun olabilecek bir yalanı onun söylediğini, bu yalanın yedi ay sonra ortaya çıktığını düşün. Ona zaman vermelisin isterse kendi döner zaten.
Sen iyimisin nasıl oldun

Kızlar asla dönmicek biri ama çok özlüyorum hatamı biliyorum ama her yerden engelledi

Haklısınız ama hatalıyım.Peşinde koşup affettirmem gerekmez mi? Yaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..
Siz kabul eder miydiniz?
Dürüst olun.
Bana okulunu yaşını farklı söyleyen biriyle ben sevgili olmazdım. Olmaz yani. Boşuna peşinde koşup rezil olmayın.
Bundan sonra da yalanlarla başlamazsınız hiç bir ilişkiye

Kızlar ben bir hata yaptım çok kötü bir şey biliyorum.7 aydır sevgili olduğum biri vardı uzak mesafe sevmediği için izmirde okuyorum dedim ve yaşımı 25 değil 20 söyledim.Çünkü ondan büyüğüm.7 ay sonra bu ortaya çıktı ve haklı olarak yol verdi.2 gün boyunca arayıp özür diledim neden yaptığımı söyledim ama istemiyorum ailemin arkadaşlarımın gözünde yalancısın dedi.Düşüncelerini değiştiremem dedi.Haklı biliyorum ama cidden pişmanım.Affetsin diye izmire gidip özür dileyecektim ailem kendini düşürme dedi.Vicdan azabı çekiyorum.Artık imkansız ama çok özlüyorum.Hiç mü dönme imkanı yok?artık ne yapmam gerek?
İlişkinin başından beri dürüst olmak çok önemli. Yaşı büyük ya da küçük gösterince ne oluyor? Sizi kendiniz olduğunuz için sevecek insanları alın hayatınıza. Bundan sonra başkalarına da yalan atmaya devam etmeyin. Yalana rağmen dönse, mutlu olur musunuz sahiden? Eğer aklı varsa, mantıklı biriyse dönmez. Yalan atma sebeplerinizi derine inip irdeleyin kendinize bir özeleştiri yapmayı deneyin. "Ben neden yalan söylüyorum? Kendimi beğenmiyor muyum? İnsanların beni kendim olduğum için sevmeyeceklerini mi düşünüyorum? " gibi gibi...

Ben şunu anladım, bir erkek gerçekten aşık olmuşsa, ne yaparsan yap peşini bırakmıyor. Aldatmayı bile affedenleri gördüm. Çokta şey yapma yani. Yalan söylememeliydin en başta çok hatalısın. Ancak oldurası varsa, bir şekilde sana ulaşırdı.

Tamam kızlar teşekkür ederim hepinize artık hayatıma kimsenin gireceğini sanmıyorum ama olsun
Ay lütfen bı silkelenip olgunlaşır misin ne bu haller, genç kızsın sen, ne bu böyle öldüm bitiyorum herşey bitti tavırları, gitmiş bitmiş, şimdi yalansız önüne bak.
.

Son düzenleme:
Ben eşimden büyüğüm.
İlk görüşmemizde bunu söyledim sorun yaratmadı ama aylar sonra söylesem büyük ihtimalle o da bana hadi eyvallah derdi.
Okul konusu ayrı bir dünya zaten.
Bu konuda neden yalan söyleme gereği duydunuz.
Ben yüksek lisans mezunuyum, eşim lise.
Yukarıda dediğim gibi eşimden de büyüğüm.
Açıkça her şey konuşuldu en başında, anlaştık hiçbiri sorun olmadı.

Aranızda kaç yaş fark vardı ki yalan söyleme ihtiyacı duydunuz?
Hatalısınız, siz de farkındasınız. Malesef dürüst olmak gerektiğini bu şekilde öğrenmiş oldunuz, bu da size ders olmuştur.
Acı çekeceksinizdir elbet ama zamanla geçer merak etmeyin. Hayatıma kimse artık girmez moduna da sokmayın kendinizi. Girer neden girmesin. Yeter ki dürüst olun, doğru olun.

Bir adını doğru söylemişsin heralde. Bu kadar net ve görüşe açık olmayan konularda bile yalan söylediysen ben ağzından çıkan diğer şeylere de asla inanmam. Normal olan bir insan bir daha sana asla güvenmez. Ha dönüp gelirse onda da bir sorun ararım.
Bosuna peşine düşme. Önüne bak. Bundan sonra da dürüst olmayı öğren. Kimse kabul etmez bu kadar kolay,korkusuz yalan söyleyen insani. Niye bunlara gerek duyuyorsun onu da sorgula. Biriyle olmak icin
Sırf o kabul etmez diye yalanlarla kendini kabul ettirme çabası normal mi sence

Back
X