Eski sevgilim tarafindan dolandirildim - 10 bin eurom gitti

Çok tutarsız konuşuyorsun..İkinizinde birbirinizden kalır yanı yok anlaşılan. Oldu canım karşılıklı tehtit edin ve yayınlayın çıplak fotoları. Madem adamın face hesabını falan biliyorsun, yokmu bunun abisi, babası, bacısı...durumu anlat ki ne iğrenç bir kişiye sahip olduklarını anlasınlar, belki kulağını çekerler.

Bide western union ile gönderdim demişin ya, on bin € western union ile gönderemezsin onu nasıl yaptın?

Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır.

cok haklisin canim ben böylelikle ailem disinda kimseye güvenmemem gerektigini ögrendim. ya aslinda ben böyle degildim eskiden de kimseye güvenmezdim ama bu adam benim gönlümü caldi. cidden cok güvenmistim, bana ilgi gösteriyordu, ona her ay yardim yollarken kendimi iyi hissediyordum, cünkü ben ona sahip cikiyordum cok cok özel bir duyguydu bu benim icin. ama o bana böyle ihanet edince ondan nefret ettim. ask acisi filan da cekmiyorum artik cünkü cidden nefret ediyorum ondan, sadece parami geri istiyorum.

sosyal fobiniz olduguna inaniyorum evet bu dogrudur
cunku insan senede bir kerz gördügü birine sevgilim demesi zordur
ayrica bu kadar para göndermek falan sanirim oldukcada safsiniz
bunu farkeden uyanik zat sizi hem maddi hem manevi kullanmis
bu sekilde insan dolu heryerde
cok para kaptirmissiniz
ben olsam pesine düserim
iyi bir avukat bulup dava acarim
avukata herseyi anlatirim yerinizde olsam
cok güzel yol gösterirler
ayrica dolandiriciliktan öte cok ayri bir suc isliyor bu zat
sizi videoya cekip santaj gibi
ve bu sucun cezasi hapistir

Birde hangi ülkede yaşıyorsun ona göre nasıl bi adım atman gerektiği konusunda yardımcı olabiliriz belki?

bana hic ailesinden bahsetmedi. ilk baslarda annem ve kizkardesim var derdi, babamla konusuyorum derdi. sonradan aslinda ailesinin olmadigini itiraf etti, daha detaya indigimde deliriyordu, asla anlatmadi gercegi. ama aptal kafam "ilerde bana güvendikce anlatir" diye düsünerek üstüne gitmedim ve böyle ortada kaldim.

Bakın hanımefendi siz de şantaja vs kalkışmayın izleyeceğiniz yol belli.

Bu herif pislik insanca konuşmaktan anlamaz. Beni zarara soktun der güzel güzel konuşursanız bir yol olmaz. Dimdirek ya para ya savcılık diyin. Olmaz derse de savcılığa gidin. Şantajı geçtim zaten, o video çekme hikayesinden bile hapsi boylar.

Zannımca aileniz de yurtdışında, ne güzel. haberleri olmadan buraya gelip meseleyi halledersiniz.

İyide arkadaşım türkiyeye gittiğinde nerde seviştin. Yokmu bir ev adresi, bir yakınının telefon numarası. Onun çıplak fotolarını hangi face adresinde yayınlayıp rezil etccen. Hesaptaki yakınlarına kolayca ulaşabilirsin. Ya ben çok iyi dedektiflik yapıyorum yada sen gerçekten çok safsın. Elimizde ki teknolojiyle dıdısına ulaşılıyor artık herkesin.

bir kismini western union'la diger kismini moneygram'la yolladim.
Önce bi sakin ol. Sanırım avrupa ülkelerinden birinde yaşıyorsun kolay değil öyle şantaj falan. Nereye gerekiyorsa şikayet et. Şantaj yüzünden şikayetçi olduğun zaman şikayetini geri çekmen için köpek gibi öder parayı. Banı göze alıyorum: Ne şerefsiz bir köpekmiş bu herif. Geberir umarım. Ama borcunu ödedikten sonra.

bence daha fazla paran gidebilir..sana her ay bana para yolla yoksa herkese dağıtırım görüntüleri deme ihtimali var..korktuğunu belli etme paran gitmiş peşine düşme imza yok sözleşme yok şahit yok her türlü kılıf uyar..

ailenin duymasından çekinmezsen şantaj davası yeterince adamın belini büker.

Ancak türkiyeden suç duyurusunda bulunursan alabilirsin paranı ama bakalım adamda sana verecek para var mı? Culsuzun teki sanırım

erkekmi konu sahibi
evet daha önceki konusundan hatırladım..sanırım o yüzden ailesinin öğrenmesinden bu kadar korkuyor..
konu sahibi bence bir bardak su için o paranın üstüne.. daha önce birçok kişi uyarmıştı sizi burda ama anladığım kadarıyla siz görüşmeye devam etmişsiniz..
tr de savcılıkla falan birşey elde edebileceğinizi sanmıyorum..

Yurtdışında büyümüş kızlar ço k saf be, gerçekten. Buraya konu açanlara da 50 kez bu herifler sizi vize için ,para için kullanıyor yazdım , bana nerden biliyorsun dediler??!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…