- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- Konu Sahibi berguzar_33
Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acikcasi ben söyle yapmayi düsünüyorum, öncelikle bu adamla normal bi sekilde görüsecegim ve düzgün bi sekilde beni maddi zarara soktugunu ve bunu ödemesi gerektigini söyleyecegim. cünkü ben bu krediyi daha 5 yil ödemem gerekiyor ve aldigim maasin 10'da 1'i kredi borcuna gidiyor, bu cok büyük bir meblag. kabul etmez ve tehditlere baslarsa ne yapmam gerek bunu bilmiyorum. ben de ayni sekilde onu ciplak fotosuyla tehdit mi etmeliyim yoksa mahkemeye verecegimi mi söylemeliyim?
Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır.
Çok tutarsız konuşuyorsun..İkinizinde birbirinizden kalır yanı yok anlaşılan. Oldu canım karşılıklı tehtit edin ve yayınlayın çıplak fotoları. Madem adamın face hesabını falan biliyorsun, yokmu bunun abisi, babası, bacısı...durumu anlat ki ne iğrenç bir kişiye sahip olduklarını anlasınlar, belki kulağını çekerler.
Bide western union ile gönderdim demişin ya, on bin € western union ile gönderemezsin onu nasıl yaptın?
tek seferde yollamamış 500 euro halinde yollamş galibaBide western union ile gönderdim demişin ya, on bin € western union ile gönderemezsin onu nasıl yaptın?
bana hic ailesinden bahsetmedi. ilk baslarda annem ve kizkardesim var derdi, babamla konusuyorum derdi. sonradan aslinda ailesinin olmadigini itiraf etti, daha detaya indigimde deliriyordu, asla anlatmadi gercegi. ama aptal kafam "ilerde bana güvendikce anlatir" diye düsünerek üstüne gitmedim ve böyle ortada kaldim.
Önce bi sakin ol. Sanırım avrupa ülkelerinden birinde yaşıyorsun kolay değil öyle şantaj falan. Nereye gerekiyorsa şikayet et. Şantaj yüzünden şikayetçi olduğun zaman şikayetini geri çekmen için köpek gibi öder parayı. Banı göze alıyorum: Ne şerefsiz bir köpekmiş bu herif. Geberir umarım. Ama borcunu ödedikten sonra.bir kismini western union'la diger kismini moneygram'la yolladim.
Ancak türkiyeden suç duyurusunda bulunursan alabilirsin paranı ama bakalım adamda sana verecek para var mı? Culsuzun teki sanırımcok haklisin canim ben böylelikle ailem disinda kimseye güvenmemem gerektigini ögrendim. ya aslinda ben böyle degildim eskiden de kimseye güvenmezdim ama bu adam benim gönlümü caldi. cidden cok güvenmistim, bana ilgi gösteriyordu, ona her ay yardim yollarken kendimi iyi hissediyordum, cünkü ben ona sahip cikiyordum cok cok özel bir duyguydu bu benim icin. ama o bana böyle ihanet edince ondan nefret ettim. ask acisi filan da cekmiyorum artik cünkü cidden nefret ediyorum ondan, sadece parami geri istiyorum.
neden öyle bi kanıya vardın ?erkekmi konu sahibi
evet daha önceki konusundan hatırladım..sanırım o yüzden ailesinin öğrenmesinden bu kadar korkuyor..erkekmi konu sahibi
İyide arkadaşım türkiyeye gittiğinde nerde seviştin. Yokmu bir ev adresi, bir yakınının telefon numarası. Onun çıplak fotolarını hangi face adresinde yayınlayıp rezil etccen. Hesaptaki yakınlarına kolayca ulaşabilirsin. Ya ben çok iyi dedektiflik yapıyorum yada sen gerçekten çok safsın. Elimizde ki teknolojiyle dıdısına ulaşılıyor artık herkesin.
Yok tatlım onlar ayrı Anladığım kadarıyla. 500€ her ay gönderiyormus zaten bu on bin olan kreditek seferde yollamamış 500 euro halinde yollamş galiba
Ancak türkiyeden suç duyurusunda bulunursan alabilirsin paranı ama bakalım adamda sana verecek para var mı? Culsuzun teki sanırım