Eski sevgilim tarafindan dolandirildim - 10 bin eurom gitti

haklisiniz ne derseniz haklisiniz ben cok büyük bir aptallik ettim, o da benim zaaflarimi sonuna dek kullandi :KK43: ben sosyal fobi hastasiyim, yani insanlardan asiri sekilde cekinirim, sosyal cevrem de yok, bu adama baglandim. onun disinda baskasiyla evlenebilecegimi ve kimsenin de benle birlikte olacagina ihtimal vermedim. o da bu durumu hissetti.

dün ayrica beni aldattigini internet yoluyla ögrendim. benim ona aldigim parfümü gidip tek gecelik beraber oldugu kisiye hediye etmis :KK43: bizzat birlikte oldugu kisinin agzindan duydum. hem madden hem manen zarara soktu beni ve tüm bunlara ragmen bana iyilik yaptigini söylüyor. delirmemek elde degil, nasil bir belaya bulastim Allah'im :KK43:

Bela geliyorum demiş sen görmek istememişsin
Adamın sıfatı ne ki ayda 500 Euro yolluyorsun bir de üstüne kredi çekiyorsun
Şikayetçi ol, ailende duyarsa duyacak yapacak bir şey yok
Bu adama boyun eğerde, görüşmeye devam edersen daha çoookk para sızdırır senden

Kimse istemezdi tabi benim ifade ettiğim o değil madem hayatına bir yön verdin bir karar aldın arkasın da dur arkasında dim dik durdun mu kimse ağzını açamaz işte sonra erkek milleti pişkin pişki hareketler ediyor niye ? Ayy tamam verme geliyorum sevişmeye diyenler yüzünden...

Tabi ki öyle , taviz vermemek lazım hiç bir şekilde. Sonrası dahada kötü şeylere sebep olabilir...

Yurtdışında yaşayıp Türkiye'deki adamların peşine düşünce ne olmasını bekliyorsunuz ki? Onların zaten kendine hayrı yok. Oraya gelecek de, iş bulacak da, çalışacak da... Ohooo. O para da gelmez.
Not: Tüm bunlar konunun gerçek olması ihtimalinde yazılmıştır.

yasim kücük degil, 27 yasindayim. ama hayat tecrübem yok denecek kadar az cünkü yukarda da dedigim gibi sosyal fobi hastasiyim, cevrem yok, olsaydi beni uyarirdi ve böyle bir iliskiyi hic yürütmezdim. ama askin gözü kördü, ben o adami cok sevmistim ve durumuna cok acidigim icin ona yardim ettim. inanir misiniz kimi zaman burda ben kendime bir sey almiyordum parayi ona yolladigim icin, onu kirmamak icin ona bunu söylemiyordum da.

Offf, dedim suan yazdigini okuyunca.
Cok safsin, temiz kalplisin belli.
Lütfen gercek dünyaya geri dön. Kolay inanip, güvenme insanlara.
Fobinden kurtul, insanlarla birarada olmazsan onlari taniyamazsin.

ah be canım keşke kanmasaydın şu insanlıktan yoksun adama...savcılığa git suç duyurusunda bulun ve herşeyi anlat onlar bir yol gösteriri sana..

Adamla muhattap olnayin bence direk savciliga tehdit ve dolandiriciliktan basvurun. Ömür boyu her dedigini yapacak misiniz sevisme goruntuleriniz var diye?

Merhaba herkese,

ben bu forumda yeniyim ve kanima dokunan bir dolandirilma hikayemi size kisaca anlatmak istiyorum. Olay tamamen gercektir, yalanim varsa Allah en yakinlarimi benden alsin. Belki hukuki yollardan bir caresi vardir durumumun, yardimlariniza muhtacim.

Ben yurtdisinda yasiyorum, eski sevgilim Türkiye'de. Bana borclari oldugunu söyledi, her ay 2000 TL taksit yatirmasi gerekiyordu, kazandigi para ise 1500 TL filandi. Ben güvenmedim, sonra bana borcu olduguna dair senet gösterdi. Bu borc onun belini büküyordu ve bu yüzden sürekli aramiz bozuluyordu, bana ilgili davranamiyordu. Ben de onu cok sevdigim icin ona her ay belli bir meblag yardim etmeye karar verdim (500 Euro kadar). Seneye evlenip yasadigim ülkeye getircektim onu, birlikte yuva kuracaktik ve o da burada calisip bana olan borcunu ödeyecekti, böyle sözlesmistik. Ama onun durumu bir türlü düzelmiyordu, her ay 2000 TL taksit yatirmak onun icin cok zordu, bu yüzden kredi cekmeye karar verdik. Cünkü bu sayede borclu oldugu kisi borclarini yari yariya düsürecekti.

Ona yurtdisindaki bankadan 10 bin euro'luk kredi cektim ve parayi Western Union ve Moneygram ile gönderdim. Ilk basta bana cok minnettar oldugunu söyledi, cok tesekkür etti, ileride aramizin daha güzel olacagindan bahsetti. Gercekten bana ilk bikac hafta hic olmadigi kadar iyi davrandi. Ama aradan 2 ay gecti ve adam durduk yere beni terk etti. Sebepleri sunlardi: bana cok zarari oluyormus, bu iliski sürdügü müddetce hep bana yük olacakmis, ama durumumuzda bir düzelme olmayacakmis, buraya gelip calisamazmis, bunu istemiyormus. Ilk basta kabullenmek istemedim, aglayip zirladim, birakma beni dedim ama maalesef beni dinlemedi. Tüm cabalarim sonucsuz kalip iliskimi devam ettiremeyecegimi anlayinca artik en sonunda borc konusuna degindim. Madem yari yolda biraktin o zaman borcunu ödeyeceksin dedim. Ama ödememek icin diretti ve bana santaj yapti. Onunla sevisirken beni gizlice videoya almis, bunu aileme ve calistigim yere yollayip beni rezil etmekle tehdit etti. Direkt böyle demese de bunu ima etti. Üstelik ailemin telefon numaralarini gizlice cep telefonumdan almis! Ailem onunla iliskim oldugunu bilmiyor, biz gizli gizli bulusuyorduk ve gercekten böyle bir sey yaparsa biterim. Hem ailemden olurum hem de isyerinde kimsenin yüzüne bakamam, belki isi de birakirim ve böylece kredi borcunu da ödeyemem.

Gercekten cok caresiz bir durumdayim, kime nereye basvuracagimi bilemiyorum. Elimde parayi ona gönderdigime dair kanitim var, ama gönderirken "aileye yardim" secenegini isaretleyerek göndermistim. Yani borc olduguna dair bi kanitim yok. Hukuki yollardan hakkimi nasil arayabilirim? Ben simdi 5 yil boyunca bu sereften yoksun adamin sebep oldugu kredi borcunu ödemek istemiyorum. Lütfen bir yol gösterin.

telefonda tekrar konuşun kendisiyle sizi tehdit etmesini sağlayın şantaj etmesini sağlayın, tabi kayda alın o konuşmayıda ondan sonra görür o dünyayı

telefonda tekrar konuşun kendisiyle sizi tehdit etmesini sağlayın şantaj etmesini sağlayın, tabi kayda alın o konuşmayıda ondan sonra görür o dünyayı

whatsapp yazismalarim var zaten, orda acikca tehdit ediyor, bakın aynen ifadeleri şöyle:
"Kaydı sen arıza çıkarınca ailene göstermek üzere rafa kaldırdım. Gerisi sana kalmış istersen tozlu rafta kalır ömür boyu istersende yukarıda yazdığım numaralara gider hersey senin elinde. Beni birdaha ne arkadaşlarımla nede baska bişeyle tehdit etme. Birdaha paradan puldan borctan bahsetme"

ben öncelikle bu cesaretinden dolayı böyle derinden bi kutluyorum seni.sanırsın konu sahibi cesur yürek

yanlış anlama sevişmek değil cesur bulduğum para yollamak.nasıl bir insana her ay para yollarsın nasıl güvenirsin tanımadığın birisine?

savcılığa baş vur desem olayı ailen duyar üstelik mahkemeydi oydu buydu iyice uzar bu iş.

ama sakın türkiye ye geldiğinde bu manyakla görüşme.bi kez güvenmişsin gördün neler oldu.uzaktan bu kadar zarar veren biri yakından herşeyi yapar.sakın görüşme!

Ya elinde borç verdiğine dair bi kanıt yada senet mi varda savcılığa git diyorsunuz.. Savcı ne yapacak.. Adamın diyeceği belli.. Ben istemedim, kendi bana yardım etti.. Krediyi çeken konu sahibi.. Dolandırıcı sevgilinin bi alakası var mı bankayla.. Yookk... Çok üzülerek söylüyorum ki arkadaşım, yapacak çok fazla bişey yok.. Güzellikle konuşarak alırsan alırsın.. Yoksa yasal yoldan çok zor..

haklisiniz ne derseniz haklisiniz ben cok büyük bir aptallik ettim, o da benim zaaflarimi sonuna dek kullandi :KK43: ben sosyal fobi hastasiyim, yani insanlardan asiri sekilde cekinirim, sosyal cevrem de yok, bu adama baglandim. onun disinda baskasiyla evlenebilecegimi ve kimsenin de benle birlikte olacagina ihtimal vermedim. o da bu durumu hissetti.

dün ayrica beni aldattigini internet yoluyla ögrendim. benim ona aldigim parfümü gidip tek gecelik beraber oldugu kisiye hediye etmis :KK43: bizzat birlikte oldugu kisinin agzindan duydum. hem madden hem manen zarara soktu beni ve tüm bunlara ragmen bana iyilik yaptigini söylüyor. delirmemek elde degil, nasil bir belaya bulastim Allah'im :KK43:
Tatlım bana kızma ama bişeyi merak ediyorum. Senede birkez ve cok kısıtlı görüştüğün adamla ne ara Sevişme kayıt altına alma vs oralara geldiniz. Sevişmen bana cok ters ama bu senim hayatın zerre haddim değil bunu eleştirmek fakat sosyal fobim var diyorsun ve elin adamına kendini teslim etmişin. Yurtdışında nere yaşıyorsun bilmiyorum ama sosyal fobiyi aşmak icin birçok etkinlik ve ortam oluyor Avrupa'da. olan olduktan sonra nasıl yaptın nasıl ettin demenin alemi yok nerden baksan hata yapmısın ama adı üstünde hata ve hatalar insanlar icin. Bu hatanı telafi etmenin yolu kesinlikle ona boyun eğmemek ve bundan sonra dogru adımlar atmak. Işe onu sikayet etmekle başlayabilirsin mesela. Ailem öğrenir diyede korkma lütfen

whatsapp yazismalarim var zaten, orda acikca tehdit ediyor, bakın aynen ifadeleri şöyle:
"Kaydı sen arıza çıkarınca ailene göstermek üzere rafa kaldırdım. Gerisi sana kalmış istersen tozlu rafta kalır ömür boyu istersende yukarıda yazdığım numaralara gider hersey senin elinde. Beni birdaha ne arkadaşlarımla nede baska bişeyle tehdit etme. Birdaha paradan puldan borctan bahsetme"

oo süper bence kesinlikle suç duyurusunda bulunmalısın anlasın pislik dolandırmanın bedelini

Blöf yapıyor olabilir de olmayabilir de ama bu işten ancak yasal yollarla kurtulabilirsin. Ailemin haberi var de ve nereye başvurman gerekiyorsa başvur.

Şu acımasız yorumlara da ifrit oluyorum artık. Tam mahalle ağzıyla yaparken utanmıyorsunlar bitmedi gitti.

Birine aşık olup güvenmek ne zaman suç oldu. İnsanın alnında mı yazıyor şerefsiz olduğu?
Cinsi münasebeti kişiyi ilgilendirir diğeri bir toplumu. Böyle adamların yanına bırakılmamalı.

savcılığa şantajdan şikayette bulunun yoksa ileride sizden tekrar para talep edebilir

çok kötü olmuş gerçekten allah yardımcınız olsun

bu devirde kimseye güvenmeyeceksin

Ya elinde borç verdiğine dair bi kanıt yada senet mi varda savcılığa git diyorsunuz.. Savcı ne yapacak.. Adamın diyeceği belli.. Ben istemedim, kendi bana yardım etti.. Krediyi çeken konu sahibi.. Dolandırıcı sevgilinin bi alakası var mı bankayla.. Yookk... Çok üzülerek söylüyorum ki arkadaşım, yapacak çok fazla bişey yok.. Güzellikle konuşarak alırsan alırsın.. Yoksa yasal yoldan çok zor..

Para yolladigima dair belgelerim var ama borc oldugunu ispatlayamam. Cünkü bilenler bilir western union'da ve moneygram'da para yollayinca sebep belirtiyorsun ben de oraya "aileye yardim" secenegini isaretliyordum. Mahkemeyle ugrasmak istemiyorum, cünkü olay büyüyecek ve ailemin haberi olacak. Babam kalp hastasi, duyarsa cok kötü olur. Aslinda adamin bana ilk basta zarar verme derdi yok, cünkü ayrilip bir daha görüsmemeyi istedi benden. Hayatindan cikmami istiyor. Bu tehdidi ben ona borcunu geri ödemesini söyledigimde etti. Sanirim iyilikle geri istemek disinda fazla bir secenegim yok.

Her satırında adamın yeni yeni pislikleri çıkıyor, bakalım ilerleyen sayfalarda daha neler anlatacaksın. Biraz gözü açık olun...aşkın gözü kördür sözü, eskilerde kaldı..Kesinlikle şikayet edin savcılığa.

Sen o kadar krediyi nasıl çektin ? bir kefil ipotek vs göstermen gerek , böyle kolay kredi veriyorlar mı ? konunun fake olmasını umuyorum baya trajik çünkü.

Türkiye'de savcılığa şikayet etmelisiniz.

Şantaj ve video çekmek suç.

Önce tehdit edin ya para ya savcılık diye. Videoyu kime göndersen gönder umrumda değil paramı isterim diyin.

Tehdit , şantaj , söğüşlemek kolay değil hanımefendi. O yazdıklarını yanına mı bırakacaksınız??

Anne babanızın telefonundan herifin numarasnı engelleyin çok korkuyorsanız.

Mutlaka peşini bırakmamalısınız. Hem parayı kurtarmalısınız, ondan ziyade bu hayvanoğluhayvana sizi sindirmenin kolay olmadığını göstermelisiniz.

Sen o kadar krediyi nasıl çektin ? bir kefil ipotek vs göstermen gerek , böyle kolay kredi veriyorlar mı ? konunun fake olmasını umuyorum baya trajik çünkü.

yasadigim ülkede ihtiyac kredisi cekmek zor bir sey degil. faizler de türkiye'ye göre bayagi düsük. 10 bin euro icin kefil gerekmiyor cünkü cok büyük bir meblag sayilmiyor.

X