Eski sevgilim tarafindan dolandirildim - 10 bin eurom gitti

Yuhhh yani.. Çok çok üzüldüm sizin adınıza.. Bence şantajlara boyun eğmeyin.. Yarın sizi tekrardan tehdit edip, para isteyebilir.. Hukuk yollarına başvurun.. Ayrıca da nasıl güvendin de 10000 Euro para gönderdin, sevgiline.. İnsan bu devirde ailesine dahi güvenip, borç para veremezken..
Ayrıca da ayda 500 Euro borç için para göndermekte neyin nesi.. Ne borcu olduğunu biliyor musunuz? Ayrıca da sizi ilgilendirmezdi, herkesin borcu harcı kendine.. Sizden her ay maaş gibi para gitmiş.. Yazık günah.. Muhakkak şikayetçi olun..

en son bana türkiye'ye geldiginde son kez yüzyüze görüselim istersen dedi, ben de kabul ettim. sizce görüsüp önce iyilikle mi halletmeye calisayim? yoksa direkt polise mi gideyim?

ya ben sana direkt polise git diyemiyorum çünkü durumun farklı. yani her şeyi göze alman lazım.
bunun mahkemesi var tebligatı var. var da var. illaki ailen duyar.
ama senin niyetin barışmak bence. dava falan açmayacaksan buluşup goruşup daha da kaptırma bence paranı.

Sözün bittiği yer...

Çok güzel fikir vermişsiniz adama, siz söylemişsiniz o hayata geçirecek.

Üstelik bu cümlenin bir kadına söylenmesiyle bir erkeğe sarf edilmesi arasında büyük fark vardır.

Size o farkı ifade etmeye çalışmış arkadaş "şantaj öyle yapılmaz böyle yapılır" diyerek...

"Seneye evlenip yaşadığım ülkeye getirecektim onu" diyorsunuz, para veriyor ardından sözde de olsa şantaj yapıyorsunuz, kadın erkek belli değil ilişkinizde...

Dua edin de o da sizin gibi laf olsun diye yapıyor olsun o çirkin imaları.

Ama hiç sanmıyorum.

sevişmek cızz

haklisiniz ne derseniz haklisiniz ben cok büyük bir aptallik ettim, o da benim zaaflarimi sonuna dek kullandi ben sosyal fobi hastasiyim, yani insanlardan asiri sekilde cekinirim, sosyal cevrem de yok, bu adama baglandim. onun disinda baskasiyla evlenebilecegimi ve kimsenin de benle birlikte olacagina ihtimal vermedim. o da bu durumu hissetti.

dün ayrica beni aldattigini internet yoluyla ögrendim. benim ona aldigim parfümü gidip tek gecelik beraber oldugu kisiye hediye etmis bizzat birlikte oldugu kisinin agzindan duydum. hem madden hem manen zarara soktu beni ve tüm bunlara ragmen bana iyilik yaptigini söylüyor. delirmemek elde degil, nasil bir belaya bulastim Allah'im

Mutlaka bir avukatla görüş. Tam olarak ne kadar bi meblağ kaybettiniz? Bencegeri almanin bi yolu vardir idye düşünüyorum. Ama adam tam bi pislik dolandirici.

Bu ne güven arkadaş ? Gazeteleri vs hiç okumuyor musunuz ? Yani benim başıma gelmez demeyeceksin hiç bir zaman.
Savcılığa fln başvursanız inanın siz rezil olursunuz ne yazık ki öyle bir kültürdeyiz, 10.000ni de geri almanız zor.
İlişiğinizi kesip borcunuzu ödemeye bakın.

Adam görüntüleri yollarin dediginfe korkup kenara cekileceginr üstüne git ve yolla de.
Ailene herseyi anlatim de.
Yoksa yarin öbürgün bu götrüntüler icinde bi 10 bin ister. Sen korkarsan!

O yüzden mi videom var diye ağlıyor varsa var verecek savcılığa süründürecek bu kadar basit seviştiği anda ailesi vardı. Erkek nilletine rahatlık vermeyin bu kadar

eski sevgilimi hem karakola hem savcılığa şikayet etmiştim..
hiç birşey olmadı.
hala sürüncemede..

görüntüleri bana yollamasini istedim ama yollamadi, bir usb bellekte kayitli dedi. acikcasi inansam mi inanmasam mi bilemedim. ben ona parayi ödemezse savciliga gidecegimi söylemistim, bunun üzerine o da böyle bir sey dedi. belki de uydurmustur bilemiyorum, ama cok korkuyorum. ya gercekse? bir de dolandirici olmadigini kanitlamak icin bana "benim niyetim kötü olsaydi bu görüntüleri coktan ailene yollamistim" dedi. sizce blöf mü yapiyor? ailemin numarasini aldigina inanmadigimda bana numaralari yollamisti ve cidden biliyordu. bu video da gercek cikabilir

Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun.. Bu kadar da iğrenç bir ilişki olamaz.. Çıplak fotolar, kameralar, şantajlar, tehditler.. Her ay paralar yollamalar.. Kızım bu çocuk seni resmen kullanmış, paraları da çatır çutur yemiştir başka kızlarla.. Sen her ay bu parayı çocuğa nasıl yolladın, gönderdin. Büyük ihtimal internet bankacılığı kullanmışsındır... Orada gözükür.. Git şikayetçi ol.. Parası biter, seni tekrar tehdit eder, yine para ister. Bu işin sonu yok..

Yenı tanıştıgınız bır erkek yada yabancı kişilerle lütfen para muabbetıne gırmeye calışılsırsa hemen onuda o mekanında arkanıza dönmeden orayi terk edın evlenmedende kendinizı dokundurmayın

acikcasi ben söyle yapmayi düsünüyorum, öncelikle bu adamla normal bi sekilde görüsecegim ve düzgün bi sekilde beni maddi zarara soktugunu ve bunu ödemesi gerektigini söyleyecegim. cünkü ben bu krediyi daha 5 yil ödemem gerekiyor ve aldigim maasin 10'da 1'i kredi borcuna gidiyor, bu cok büyük bir meblag. kabul etmez ve tehditlere baslarsa ne yapmam gerek bunu bilmiyorum. ben de ayni sekilde onu ciplak fotosuyla tehdit mi etmeliyim yoksa mahkemeye verecegimi mi söylemeliyim?

Kac yasindasin canim sen. Hani yasin kücükmü diye merak ettim.
Insanlar 10.000€ yu, ayda 500€ yu kardesine, babasina, cocuguda vermiyor.
Pes diycem yani. Cok sasirdim.
Bir okadarda üzüldüm senin Icin.
Insallah alabilirsin parani

yasim kücük degil, 27 yasindayim. ama hayat tecrübem yok denecek kadar az cünkü yukarda da dedigim gibi sosyal fobi hastasiyim, cevrem yok, olsaydi beni uyarirdi ve böyle bir iliskiyi hic yürütmezdim. ama askin gözü kördü, ben o adami cok sevmistim ve durumuna cok acidigim icin ona yardim ettim. inanir misiniz kimi zaman burda ben kendime bir sey almiyordum parayi ona yolladigim icin, onu kirmamak icin ona bunu söylemiyordum da.

Söyledikleriniz bana göre çok yanlış. Çünkü bu hanımefendi nerden bilebilirdi başına böyle şeyler gelebileceğini??? Evet sevişirken korkmak zorunda da değil , sonuçta sevdiği kişiyle birşeyler yaşamış ve bunu yaparken korkmadın mı şeklinde soru sormak bizim haddimiz değildir. İnsanoğlu başına neler neler geliyor... Kim isterdi dolandırılmayı?

Kimse istemezdi tabi benim ifade ettiğim o değil madem hayatına bir yön verdin bir karar aldın arkasın da dur arkasında dim dik durdun mu kimse ağzını açamaz işte sonra erkek milleti pişkin pişki hareketler ediyor niye ? Ayy tamam verme geliyorum sevişmeye diyenler yüzünden...

çıplak fotosunun yayılmasından rahatsızlık duyacağını sanmıyorum erkeğim ben bilboard yaptırırım sana ne de diyebilir bence artık tehdit etmeyi kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…