Eski sevgiliden yillar sonra gelen mesaj

Laila667

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
40
11
33
Merhaba kizlar,
Benim bi derdim var 7 sene once o zamanlar cok sevdigim kisi bana sene de bikere kendini mutlaka bi sekilde hatirlatir iki gun once yine eklemis evlendin mi veya nisanlandin mi diye bi mesaj atti bu ne dir ya yillardir ondan cektigim o zamanlar beni terkeden oydu ustelik sebebini bile bilmiyorum mutlu olamaz dik uzatmanin anlami yok demisdi 7 sene gecmis ustunden sene de bikere de olsa ekler yazar biseyler yapar boslukta mi? Amaci nedir? Ego mu kafa karistirma mi bana beddua mi ettin kimse beni cekmiyo kizlar bana katlanamiyo dedi. Yazmasini istemiyorum cunku cok acilar cektim onun yuzunden cok.. Lutfen bana bi akil verin ya.

Sebebi ne olabilir ki senin aklinla oynamaya calisiyor dibe cekmistim biraz daha gomeyim diyor..
Hiç degmez bu kadar zamanini kemiren insanla konuşmana... tertemiz yeni sayfa aćmaya bak.. birde tavsiyem restini cekmessen seni evliliginde bile rahatsiz edebilir.. parazitten birsey olmaz senin icin artik. Cevap yazma ilgilenme engelle vazgecer gerekirse nişanliyim birdaha beni arama de.. tencere kapak yap birak :)

X