Eski sevgiliden vazgeçmek canım yanıyor

Strangerthings0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
509
55
Kızlar biliyosunuz ilişkim vardı bitmişti çok kırgındık genede ben yazdım buluştuk daha sonra tekrar konuşmaya başladık ama her seferinde artık istemiyorum,ilişki olmıcak değer veriyorum ama olmıcak diyip bazen can yakıcı şekilde konuşuyordu.Benimde sevsemde ağırıma gidiyordu dün oyun hesabımda ekliydi seni silmek zorundayım heryerden çünkü canım yanıyor vs dedim oda kabul etti kendine hep iyi bak dedi şuan içimde burukluk var tekrar yazma isteği var yapmalı mıyım bilmiyorum ama ozaman ben kötü oluyorum

Gitmen gereken yerden zamanında gitmezsen, değerin düşer.
Olmayacak neye zorluyorsun?
O kol öyle de böyle de kesilecekse şimdi kes hayatina bak hiç olmazsa değerli hatırlanirsin.
Bu yaptiklarin için çok pişman olacaksın çok.
Evet aslında ikimizde konuşurken mutluyuz ama birden soğukluk oluyor oda bana yazıyor bende ona ama işte canım yanıyor sürekli istemiyorum lafı duyuyorum

Kızlar biliyosunuz ilişkim vardı bitmişti çok kırgındık genede ben yazdım buluştuk daha sonra tekrar konuşmaya başladık ama her seferinde artık istemiyorum,ilişki olmıcak değer veriyorum ama olmıcak diyip bazen can yakıcı şekilde konuşuyordu.Benimde sevsemde ağırıma gidiyordu dün oyun hesabımda ekliydi seni silmek zorundayım heryerden çünkü canım yanıyor vs dedim oda kabul etti kendine hep iyi bak dedi şuan içimde burukluk var tekrar yazma isteği var yapmalı mıyım bilmiyorum ama ozaman ben kötü oluyorum
canım bir karar verince iyice düşün.
bak bu kararın belki ilgisi var mı diye kontroldu ama ters tepmiş.
bence yazma tekrar.

Yazma güzel kardeşim, değersiz görürler üstüne düştükçe. Bırak istiyosa kendisi koştursun biraz. Tut kendini yazma

Her konuştuğunuzda "artık istemiyorum" diyen adamla niye görüşmek istiyorsunuz?
Tabi ki ayrıldığımız zaman kötü oluruz, bu normal. Ama bu burukluğun geçeceğini bilip kendinizi kontrol etmek zorundasınız, zira daha fazlası tacize girer. Bitmiş artık, bırakın aramayı konuşmayı...

Her konuştuğunuzda "artık istemiyorum" diyen adamla niye görüşmek istiyorsunuz?
Tabi ki ayrıldığımız zaman kötü oluruz, bu normal. Ama bu burukluğun geçeceğini bilip kendinizi kontrol etmek zorundasınız, zira daha fazlası tacize girer. Bitmiş artık, bırakın aramayı konuşmayı...
Evet fakat zaten numaramı oda silmiş..

Bu nasıl sevgi anlamıyorum ya aşıksın ama başka bir erkekle öpüşmekten geri durmuyorsun. Her konuna neler neler yazdık ne tavsiyeler verdik sen hala adama yazıyorsun o yüzden bu konu sahibi için boşa elinizi yormayın kızlar birkaç gğn sonra yapar yine gurursuzluğunu.

X