eski sevgiliden gelen takip isteği

Ayrıca engeli kaldırırsanız size mesajla ulaşır, cevap yazmasanız da sizi etkilemesine, kafanızı karıştırmasın fırsat doğar, ona şans vermiş olursunuz..

keşke bende sizin gibi sağlam durabilsem işte ben tezcanlı ve sonuç odaklı bi insanım ne yazıkki soğukkanlı davranamıyorum
Bir nevi sağlam durmanız için bu konu hakkında deneyler yapabilirsiniz bence. Açın engelli kendinizi tutun, denemekten zarar gelmez.

Canım isteği kabul etme. Profilini aç görsün paylaşımlarını hayatını seyretsin yani. Tınlama kendisini. Eğer istek atarsa da öylece kalsın içi içini yesin.
yani profilim hep gizlidir benim ayrıca hesabımda sadece arkadaşlarım ve ailem var tanımadığım kimse yok açıkçası özeliminde herkesin görmesini istemem tercih meselesi yani

yani profilim hep gizlidir benim ayrıca hesabımda sadece arkadaşlarım ve ailem var tanımadığım kimse yok açıkçası özeliminde herkesin görmesini istemem tercih meselesi yani
Bende yeni açtım işte. Ama gördükçe kudurduğunu deli olduğunu gördüm. Bunu gördüm ya o yetti bana. Kabul etmezsende sürekli sana istek göndermektense öyle kalsın hiç kabul etmeyin.

6 yıl olmuş. Bide bana dönmeye çalışırken şunu demişti tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı demişti. Hava da kaldı dediği anca söylemekle kaldı dönüp dolaştığı yer bir tarafına girdi elaleme rezil ettim :d

Siz ondan zamaninda ayrilmamis miydiniz, o kadar yalvarmasina ragmen? Onun hic mi gururu olmasin? Siz kendi pasa gonlunuz geri donmek istediginde istediginiz sekilde karsilik vermedi diye kizmaya hic hakkiniz yok. Belki o da ancak simdi sizi affedebildi. Belki de simdi durumlariniz esitlendi. Sizin fino kopeginiz mi o da gel dediginizde gelsin git dediginizde gitsin. Onun da pasa gonlu simdi size geri donmek istemis belli ki.

ben ona dönmek isteyince asıl o zaman durum eşitlenmişti ayrıca bilmediğiniz şeyler var ben o msjı ona attım oda şurda dursunda zamanı gelince dönerim havasına girmeseydi olmaz deseydi şimdi mi ihtiyacı oldu da naza çekiyor kendini bana sözlüm diye bi kızın fotolarını atan üstüne kızın izni bile yok yalanına ortak edip kıskandırmaya çalışan ucuz bi yalancı konumuna kendini soktu istemiyorum deseydi durum bu şekle girmezdi

yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kafam iyice karıştı bu çocuk günler önce mesengerıma başka bi hesaptan msj atmış yeni görüyorum telefon numarısını yazmış konuşmalıyız lütfen ara demiş bende sildim msjı iyi yaptım mı acaba

hayallerinin peşinden koş birgün mutlaka yorulacaklardır diye yazmış profiline bugün yazmış ne demek istiyr acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…