- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.181
-
- Konu Sahibi yenibiryasam
baglanma konusnda kendime güveniyorum ben onu bir kere kaybettim ikinci kez benim için kayıp olmaz bunu ona da söyledim bunu bil dedim gözlemleyeyim ama ben anlayamıyorumki insanları ne kadar tanısamda kestiremiyorum yani .. şüphenin gitmesi için onun ugrasması gerek işte bakalım zamanla göreceğiz :))İçinde şüphe varsa bağlanma,şüphe gidecek mi diye gözlemle.Şüphe gitmezse güven de olmaz.
baglanma konusnda kendime güveniyorum ben onu bir kere kaybettim ikinci kez benim için kayıp olmaz bunu ona da söyledim bunu bil dedim gözlemleyeyim ama ben anlayamıyorumki insanları ne kadar tanısamda kestiremiyorum yani .. şüphenin gitmesi için onun ugrasması gerek işte bakalım zamanla göreceğiz :))
benden gizli bi facesi varmış uzun süredir kullandıgı bunu ögrendiğimde hicbir sey demeden direk sifresini istedim vermedi veremem dedi arkadasım kullanıyor bahaneleri işte ergenlik yalanları neymiş arkadasının özeli varmıs. ayrıldıktan snra konustuk bu konuyu evet kızlarla konustum ama kimseyle görüşmedim yazısmaları okumanı istemedim ayrılırdın benden dedi sonuc değişmedi yine ayrıldım dedim pişmanım diyor o kadar akıllandım diyor ama bunu nasıl anlayacagımı bilmiyorumAyrılık sebepleriniz neydi? Hani ciddi şeyler değilse, dediği gibi yaşlar küçükmüş, psikolojinin verdiği etkiyle kötü şeyler yaşanmış olabilir.
tabiki zaten bu ilişki en ufak bi hatayı bile kaldıramaz artık gerci eskisi gibi değiliz karısmam kızlrla görüşüp konusmasına lisedeki tripleri bilirsiniz kısıtlamalar falan.. simdi öyle değil elbette arkadasları olacak ama seviyeli düzeydeKesinlikle zaman gösterecek.İnsanları tanımak çok zor ama yine de davranışlarından kestirebilirsin.Aynı hatayı kaç defa yaptığı nasıl biri olduğunu gösterir.
benden gizli bi facesi varmış uzun süredir kullandıgı bunu ögrendiğimde hicbir sey demeden direk sifresini istedim vermedi veremem dedi arkadasım kullanıyor bahaneleri işte ergenlik yalanları neymiş arkadasının özeli varmıs. ayrıldıktan snra konustuk bu konuyu evet kızlarla konustum ama kimseyle görüşmedim yazısmaları okumanı istemedim ayrılırdın benden dedi sonuc değişmedi yine ayrıldım dedim pişmanım diyor o kadar akıllandım diyor ama bunu nasıl anlayacagımı bilmiyorum
bende acele etmeden bi süre konuşacagım bakalım değiştiyse görürüz zaten eger değişmediyse bir daha acılmamak üzere kapatırız artık konuyu. Umarım bi hayal kırıklıgı daha yasatmaz bana umarım dediği gibi değişmiş ve pişman olmuştur...Ayrılık sebepleriniz neydi? Hani ciddi şeyler değilse, dediği gibi yaşlar küçükmüş, psikolojinin verdiği etkiyle kötü şeyler yaşanmış olabilir.
Yaşlarınız da küçükmüş o zaman dediği gibi ergenlik yani. Zaman tanı derim ben, bekle göstersin sana değiştiğini.
2 ay once aynisuni yasadim. Eski sevgilim 2 sene sonra yasadigim sehre geldi ve seninkiyle ayni seyleri soyledi. Ailene soyle diye baski yapti durdu. Gelip isteyecekmis. Ben de senin gibi biraz uzaktan izleyip emin olmak istedim 2 senede cok sey degismistir diye ve bana zaman ver dedim. 1 ay oNu anlamama yetti. Ayak ustu yalan söylemeler fln. Sonra da yuzune vurunca bahanelerle kurtulmaya calismalarr. Olmaz eskisi gibi degilsin dedim ve gorusmedim. Sen de acele etme ve eeger icinde kalacaksa ona biraz zaman ver bi bak gercekten olacagina inanirsan sen de ona gore adim atarsin. Ben normalde konusmak bile istemezdim onunla ama kalbimdeki kisiyi uNutmak icin belki hayirlisi budur kismetim budur diye dusunup bi soz hakki verdim ama beceremedi. Onca zaman gecti olgunlasmistir diyorsun ama olmuyor bazen. Hayat senin secim senin...Merhaba arkadaşlar 4 senelik uzun bir hayatı size kısa bir özet geçmek istiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. 4 sene önce lisede biriyle tanışmıştım 2 sene beraber olduk sonra aldatıldıgımı düşündüğüm gerekçesiyle terk ettim onu ayrılık sebebimiz internet tabiki benden gizli face kullanmalar falan işte.. liseden mezun olduktan sonra ben üniversite okumaya o da pmyo ya .. anlıcagınız yollarımız ayrıldı. biz konuşmaya memleketimize gittiğimizde görüşmeye devam ettik ikimizin aileside biliyordu bizi ve okulumuzun bitmesini bekliyordu. okullar bitmeden biz bittik tabi... ben hala okuyorum o ise mezun ve artık meslek sahibi. yaptıgı meslek bile benim secimim. böyle bir ilişkiyi mahfetmeyi hala hazmedememiş olmalıki ayrılalı iki sene olmasına ragmen hala benden vazgecmedi her ay mutlaka arar mesaj atar telden faceden tam 3 kez numaramı değiştirdim ama bu bir çözüm değildi tabiki. iki kez bulundugum sehire geldi birinde görüştük digerinde ben burada değildim. pişmanmıs... iki sene boyunca o da hayatına baska kişileri aldı bende ama ikimizde baskasıyla yapamadık. simdi tekrar geldi her zamanki gibi ve ben bu kez geri cevirmedim ama korkuyorum ya tekrardan aynı seyleri yasarsak ya tekrar onunla birlikte olduguma pişman olursam... iki sene oldu ayrılalı hırs mı yaptın diyorum hayır hırs mı kalırdı diyor denedim baskasıyla oldum hayatımı yasadım seni unutmaya calıstım ama unutamadım diyor cahildim uzaktık diyor pmyo yu bilirsiniz belki psikolojim bozuluyordu bende her aramız bozuldugunda sacmaladım ve en sonunda gittin diyor . evet vazgectm vazgeceli iki sene oldu unuttum mu peki bende bilmiyorum ilk aşk ilk uzun ilişki ne kadar unutulabilirse o kadar unuttum işte.. sonuc iki gün önce tekrar konuşmaya başladık ciddiyim ailene söyle gelip istiyim diyor ben acele etmek istemiyorum bu kez .. olur mu olmaz mı bi görmek istiyorum bi süre .. öyle işte zor bir durum yaşanılanlar unutulur mu unutulmaz tabi ama sanırım hazmedilebiliyor. kafam cok karısık ...
abi madem öyle dönme geri ya dönme !! değil mi ama üzülen yine biz oluyoruz. senin adına üzüldüm tatlım keşke değişseymiş .. bakalım benimki napacak değişmiş mi yoksa hala aynı mı .. bu şansı bir daha yakalayamaz umarım bir sonraki konum derdim var da değil de başka yerde olur hepimiz için hayırlısı canım2 ay once aynisuni yasadim. Eski sevgilim 2 sene sonra yasadigim sehre geldi ve seninkiyle ayni seyleri soyledi. Ailene soyle diye baski yapti durdu. Gelip isteyecekmis. Ben de senin gibi biraz uzaktan izleyip emin olmak istedim 2 senede cok sey degismistir diye ve bana zaman ver dedim. 1 ay oNu anlamama yetti. Ayak ustu yalan söylemeler fln. Sonra da yuzune vurunca bahanelerle kurtulmaya calismalarr. Olmaz eskisi gibi degilsin dedim ve gorusmedim. Sen de acele etme ve eeger icinde kalacaksa ona biraz zaman ver bi bak gercekten olacagina inanirsan sen de ona gore adim atarsin. Ben normalde konusmak bile istemezdim onunla ama kalbimdeki kisiyi uNutmak icin belki hayirlisi budur kismetim budur diye dusunup bi soz hakki verdim ama beceremedi. Onca zaman gecti olgunlasmistir diyorsun ama olmuyor bazen. Hayat senin secim senin...
kestirip attım iki senedir o yüzden geri dönmedim ama ilerde birgün keske dememk için suan bi şans veriyorum cünkü ilk aşk ilk tecrübe ve neler yaşansada unutulsada bir yerde hatırlanıyor ve inşallah bu son şansı hak eder ..Ben bu tarz ilişkileri iyi görmüyorum , ya tamamen kestirip at tek seferde yada bitirme başka bir şeyler dene iyileştirmeye çalış. Ben ilişkinin yontulması gerektiğini düşünenlerdenim. İki kişi bir hamur gibi şekillenmesi lazım nasıl yaparsan onu yersin. Ben senin yerinde olsam bittiyse 2 sene geçtiyse dönmezdim. Benim kişisel görüşüm . Aldatmaya yatkınsa ki bu bir hastalık gibi tekrarlar . Ki üzülen sen olursun ... Hep . .
keyfi bilir istemezse beklemesin ben acelesini anlayamıyorum asıl ne o öyle yangından mal kacırır gibi ..şu bir iki ay zamanı da bekler heralde seneleri bekleyen kişi
Insallah canim hakkinda hayirlisi olsun. Dikkatli ol uzmesine izin verme. Temkinli yaklas zamanla niyeti belli olur zatenabi madem öyle dönme geri ya dönme !! değil mi ama üzülen yine biz oluyoruz. senin adına üzüldüm tatlım keşke değişseymiş .. bakalım benimki napacak değişmiş mi yoksa hala aynı mı .. bu şansı bir daha yakalayamaz umarım bir sonraki konum derdim var da değil de başka yerde olur hepimiz için hayırlısı canım
Aynen canim zamanla gorecegiz bakalim...Insallah canim hakkinda hayirlisi olsun. Dikkatli ol uzmesine izin verme. Temkinli yaklas zamanla niyeti belli olur zaten
Merhaba arkadaşlar 4 senelik uzun bir hayatı size kısa bir özet geçmek istiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. 4 sene önce lisede biriyle tanışmıştım 2 sene beraber olduk sonra aldatıldıgımı düşündüğüm gerekçesiyle terk ettim onu ayrılık sebebimiz internet tabiki benden gizli face kullanmalar falan işte.. liseden mezun olduktan sonra ben üniversite okumaya o da pmyo ya .. anlıcagınız yollarımız ayrıldı. biz konuşmaya memleketimize gittiğimizde görüşmeye devam ettik ikimizin aileside biliyordu bizi ve okulumuzun bitmesini bekliyordu. okullar bitmeden biz bittik tabi... ben hala okuyorum o ise mezun ve artık meslek sahibi. yaptıgı meslek bile benim secimim. böyle bir ilişkiyi mahfetmeyi hala hazmedememiş olmalıki ayrılalı iki sene olmasına ragmen hala benden vazgecmedi her ay mutlaka arar mesaj atar telden faceden tam 3 kez numaramı değiştirdim ama bu bir çözüm değildi tabiki. iki kez bulundugum sehire geldi birinde görüştük digerinde ben burada değildim. pişmanmıs... iki sene boyunca o da hayatına baska kişileri aldı bende ama ikimizde baskasıyla yapamadık. simdi tekrar geldi her zamanki gibi ve ben bu kez geri cevirmedim ama korkuyorum ya tekrardan aynı seyleri yasarsak ya tekrar onunla birlikte olduguma pişman olursam... iki sene oldu ayrılalı hırs mı yaptın diyorum hayır hırs mı kalırdı diyor denedim baskasıyla oldum hayatımı yasadım seni unutmaya calıstım ama unutamadım diyor cahildim uzaktık diyor pmyo yu bilirsiniz belki psikolojim bozuluyordu bende her aramız bozuldugunda sacmaladım ve en sonunda gittin diyor . evet vazgectm vazgeceli iki sene oldu unuttum mu peki bende bilmiyorum ilk aşk ilk uzun ilişki ne kadar unutulabilirse o kadar unuttum işte.. sonuc iki gün önce tekrar konuşmaya başladık ciddiyim ailene söyle gelip istiyim diyor ben acele etmek istemiyorum bu kez .. olur mu olmaz mı bi görmek istiyorum bi süre .. öyle işte zor bir durum yaşanılanlar unutulur mu unutulmaz tabi ama sanırım hazmedilebiliyor. kafam cok karısık ...