Eski sevgili

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
Merhaba arkadaslar, benim derdim eski sevgilimin beni rahatsiz etmesi, 3 hafta once ayrildik, o hala beni seviyordu fakat benim ona olan sevgim bitmisti bu yuzden onunla oyun oynamadan ayrilmak istedim ve ayrildim, onu her yerden engelledim, numarasini sildim. Fakat bana baska numaralardan mesaj atiyor, mesajlarda seni gercekten cok sevmistim, keske sevmeseydim gibisinden mesajlar ve ben bu durumdan cok rahtsiz olmaya basladim, onu arada bir kardesimin facesinden takip ediyorum(meraktan), bizim eski fotolarimizi paylasiyor facesinde, bu arada 22 yasinda kendisi, ben de bugun 20 yasima bastim.
Eski erkek arkadasimla konusan bir arkadasim var ve ona durmadan beni soruyor, arkadasimin onunla konusmasini istemiyorum ama nasil engelleyebilirim ki, arkadasiminda arkadasi cunku, offff cok sikildim bu durumdan yok mu bana bir care? Neden unutmuyor artik beni, zorla ona geri donecek degilim ya amaci ne?

öncelikle numaranı degiştir arkadaşınada sormaktan bisüre sonra bıkacaktır keşke devam etseydiniz ama zorla güzellik olmuyo ne yazıkki

Haklısınız sizin için de zor bir durum ama ayrılıklarda terkedilen taraf için genelde zordur süreç... Neden unutmuyor beni demişsiniz ya sebebi bu... Birine bağlanmak hayatını, hayallerini onun üzerine endekslemek bu sonucu doğurur. Zamanla rayına girecektir. Ama inşallah tehdit vs durumlar olmaz işte o zaman durum çok ciddi bir hal alır.

Bu onun derdi senin değil yani sen düşünme bunu ulaştığı an engeli bas gitsin

Sen dürüstçe davranmışsın o seviyor diye devam edecek halin yoktu muhtemelen saplantı yaptı. Arkadaşlarına sorsun ama arkadaşların sana yansıtmasın ınlara da tavrın açık net olsun.

Insallah, ilk ayrildigim gun, keske biri kanli ellerimi gorse tarzi bir sey dedi, saka mi yapti anlamadim ama cok korktum ben nasil bir psikopatla birlikteymisim demistim, suan tehditten korkmuyor degilim...

Insallah, ilk ayrildigim gun, keske biri kanli ellerimi gorse tarzi bir sey dedi, saka mi yapti anlamadim ama cok korktum ben nasil bir psikopatla birlikteymisim demistim, suan tehditten korkmuyor degilim...

Şaka değildir de o an duygu sömürüsü yapmıştır.

Ne ile tehdit edebilir seni hiç bişey ile savcılığa verirsin direk yanına yaklaşması bile suç olur

mesaj at faceden bu kadar gurusuz olma belki ağır kaçacak ama başka caren yok gibi ya da zamana bırak unutur

aynı seyi burda yapan hemcinslerimizde var herkes öyle iradeli olamıyor , az önce biri açmıştı konu devamlı msj atıyorum beni bırakma diye yalvarıyorum diye , o erkekte sizin gibi düşünüyordur ne kadar utanç verici bir durum , bi zaman sonra sıkılır ilk zamanlar böyle davranabilir , bazı erkekler böyle oluyor numaranızı değiştirin en iyisi , meraktanda olsa onu gözlemeyin bu kadar rahatsızsanız nesini merak ediyorsunuz takip etmeniz tuhaf sanki arkamdan ne kadar acı çekiyor diye bakıyor gibisiniz.

Çok rahatsız oluyorsunuz o zaman telefonun numaranızı değiştirin. O da su an aşk acısı çekiyor. Zamanla zaten oda sıkılır atmaz.

Cok uzun zaman birlikte degildik ve uzak mesafelerde oldugumuz icin cok az gorustuk yuzyuze, ben uzak kaldigimiz icin sogudum sanirim, yakinimda olsaydi belki boyle olmazdi, uzaktan cok zor oluyor ve ben kimsenin aci cekmesini istemem, sadece arada bir ozluyorum o yuzden resimlerine falan bakiyorum baska bir niyetim yok, daha az aci ceksin diye tum medya hesaplarimi dondurdum, beni takip edemesin daha kolay unutur diye...

özlüyor musun sevmediğinden eminmisin ben beni bu kadar rahatsız eden insanı özlemem nefretle bahsettiğiniz insanı özlemeniz çok tuhaf , unutmasına unutur bi kaç ay sonra yeni bir sevgili bile yapar hiç korkma.

özlüyor musun sevmediğinden eminmisin ben beni bu kadar rahatsız eden insanı özlemem nefretle bahsettiğiniz insanı özlemeniz çok tuhaf , unutmasına unutur bi kaç ay sonra yeni bir sevgili bile yapar hiç korkma.
Neden bu kadar hircinsiniz anlamisdegili, yazi tarzim boyle, biaz sert yazmis olabilirim cunku endiselenmey basladim, bu mesaj atma olayini abartip tehdit etmesinden korkuyorum, kendisinin biraz problemli oldugunu da dusunuyorum, geri mi donmeliyin, zorla mi olacak seyler bunlar, nefretinizi anlamis degilim

burda bir hosuna gitme durumu var sanirim gizliden. insan bi insani gercekten kafadan ve kalpten silerse, bitirirse, acip da faceden ne yapiyor ne yaziyor ne paylasiyor diye merak edip bakmaz. siler biter umuru olmaz hayatina devam eder.
daha da 3 hafta olmus, cok erken. hosuna giden durumun bir muddet daha devam etmesi normal. sonra, seni rahatsiz edecek ama coktaan baska denizlere yelken acmis olacak.
yas da henuz 20-22. daha neleer neeler yasanacak hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…