Eski Sevgili Oldu Yine Eski Sevgili

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
Merhaba bayanlar. 2 gun once sevgilim tarafindan terk edildim. 21 yasindayim ve lise askim kendisi. 4 yil bekledik birbirimizi ve tekrardan bir olduk. Her sey cok guzeldi. Kendisi olgun biri bana gore ve hep uzakta oldugu icin cok ozluyordum. Neyse ailesiyle tanistirmak istedi ve o boyle seyleri sevmez ilk kez bir kizi ailesiyle tanistiracakti. Memleketlerimiz ayni ve dugun vardi o vesileyle davet edildim ailesi tarafindan ve o da davet etti. Ben onu en iyi sekilde temsil etmek icin guzel bir sekilde hazirlandim ve bunun oncesin de de almanyadan kuzeninin gelecegini dort senedir gelmedigini ve beni onunla kiskandirmaya calisti bu. Ki cidden guzel bi bayanim ama bu hareketleri deli etti beni. Ona ragmen aldi beni gittik masada oturuyoruz herkes sariliyor konusuyoruz guzeldi cok guzel gecti her sey. Kuzeni disinda tabi kiz beni gorur gormez bi tavirlar bi tripler. Benimkide sag olsun yanima bile oturmadi. Ablalari dedi otursana yanina ozgenin diye oturmadi. Arabayla eve birakacakti beni. Ben bagirdim buna cok uzuldum agladim yanima gelmedin boyle boyle neyse zaten sonrasi malum. Ertesi sabah oldu ozur diliyorum bundan artik yapmadigim tek sey ayaklarinin altini opmekti o derece yani. Benle gorusmek istemiyor 10dk bile. Ayagina kadar gittim. Hakaretler etti. Neyse ben yine sustum. Ertesi gun oldu mesajdan ayrildi benden. O ara yoldaydim ve ben hasta biriyim. Atak gecirdim sokagin ortasinda kimseye ulasamadim bunu aradim beni evime birak diye ama kendimde degilim ayakkabilarim cikmis berbat bi haldeyim. Geldi goturuyor yolda ben tabi perisan aglasan da zirlasansa sana donmeyecem ben seni mi toparliyacam boyle kendine gel yuzsuz gibi ifadeler kullandi. Ben de o ara bunun telini cektim elinden. Sifresini degistirmis goremiyordum ama tatli sey diye biri buna mesaj atmis. Icerigini goremedim ama yine aldattin demi kim dedim sanane be dedi rezil dedi bana ve ben artik bu aciya dayanamayacak kadar caresizim. Beni sorgulamayin cidden sadece bisiler soyleyin..

Ne diyelim canim iki top cikolatali dondurma ye mutluluk verir sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyceksin

Tatli bişeye kadar normale yakın geldi ama hiçbişey normal değil.

Bu adam seni sevmiyo sende onda sevecek ne buldun anlamadım.

Krize garipte adamın telini kurcalamak istemen saçmalık ötesi zaten.

Tatli bişeye kadar normale yakın geldi ama hiçbişey normal değil.

Bu adam seni sevmiyo sende onda sevecek ne buldun anlamadım.

Krize garipte adamın telini kurcalamak istemen saçmalık ötesi zaten.

Kendime gelince bi ara bi kavga gibi bisi oldu o ara elinden teli cektim bilerek yapmadim onu.

En kisa zamanda kendini topla, cok kotu bitmis. Daha bisey bekleme bu cocuktan. İnsallah kolay olur atlatman. Sakin özür mesajlari atma, yeterince etmissin zaten gereksiz yere.

Kendime gelince bi ara bi kavga gibi bisi oldu o ara elinden teli cektim bilerek yapmadim onu.

Bak özgecim,
Ayrıl Barış ayrıl Barış sonra o evlilikten hayır gelmez.

Gelelim kuzene akraba evliliği veya eğilimi mi varda kıskandın?

Ben kendi kuzenlerimden eşimi kıskanmam ama kendi kuzenlerinden eşimi kollarım çünkü onlarda akraba evliliği var bende yok.

Dolayısıyla benim kuzenlerim tehlike değil ama kendi kuzenleri potansiyel zarardır.

Akraba evliliği olan bi sülaleye dahil olmak zorunda kalırsan hep dışlanırsın ve bisüre sonunda hepsinden nefret edersin.
Bu da eşinle arana buz gibi girer.

Yıllar yıllar sonra seni tanıştırmış bu çok büyük bi eksi. Demekki Bukadar yıl senden emin olamamış.

Hakaret vs var bu ilerde Şiddete dönüşür.
O güzelliğinden bakımından zerre eser kalmaz ahh ahh diyip bakarsın geçmişe.

İşte sırf bunun için başın dik ol eyvallahın olmasın.

Bırak gitsin sen daha iyilerini bulursun eminim.

1-Cok eksik yazmışsın
2-Olay o gece başlamamış öncesi de var belliki yanına oturmadı diye kriz cıkmış.bi kere yanına oturmaması zaten soğuduğunu gösteriyor bence
3-daha önce aldatmış mesajlarını yakaladın yada ona zerre güvenin yok bunu ispatlamak için telefonunu aldın
4-zaten soğuk tavrı ve sarılmamasından anlamalısın ki başka biri var evet
5-onun ayaklarına kapanacak hale gelmen senin iyce psikolojini bozduğunu gösteriyor
Ailesi belki sahiplenmiş seni ama onun gözü dışarda sen artık irtibata gecme onu istemediğini söyle,bi kere aldatmış hala seviyor olamazsın

En buyuk hatayi baska insanlarin yaninda seni gormezden gelen yaninda oturmayan birine ozur dilemekle yapmissin.. Yerinde olsam boyle bi adami bi daha aramazdim. Bahane ariyormus ayrilmak icin zaten

Seviyosun diyede kendini rezil etmenin ne alemi var ya.Koskoca 21 yaşında insansın yaptığın şeylere bak.Ayakkabılar ayktan çıkmış perişan halde sana yol vermiş adamdan yardım dileniyosun.Gerekirse eve sürünerek giderim gene onun değil arabasına,tekerleğindeki lastiğe minnet etmem bu ne ya.

Uc kurusluk adam icin degmez bu rezillikler iki gun sonra elalema ovune ovune anlatir kizlar benjm icin ayilip bayiliyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…