eski sevgili akildan cikmazsa...

evet cok dogru, ne olacagini bilemeyiz
hayirlisi olsun diyelim
bak yasanması gereken hersey yasanır ve bitmesi gereken hersey biter çünkü öyle olması gerek su an onu istiyo olabilirsin aslında bu çok doğal onu istediğin için gelen mesajda onun adını görmek istiyosun hatta karsına onu sana hatırlacak birsürü sey çıkarıyosun elinde olmadan ama gecer gecmeyen hiçbirsey yoktur şu fani dünyada çok düzenli bir hayatın var bunun kıymetini bil canım

bak yasanması gereken hersey yasanır ve bitmesi gereken hersey biter çünkü öyle olması gerek su an onu istiyo olabilirsin aslında bu çok doğal onu istediğin için gelen mesajda onun adını görmek istiyosun hatta karsına onu sana hatırlacak birsürü sey çıkarıyosun elinde olmadan ama gecer gecmeyen hiçbirsey yoktur şu fani dünyada çok düzenli bir hayatın var bunun kıymetini bil canım

tesekkür ederim yorumlarin icin, Allah razi olsun

evet bende buna inanirim, herseyin bir nedeni olduguna ve en önemliside kadere.
zaten ben hep hayirlisini diledim ve biliyorumki hayirlisi oldu.
acikcasi ben onu istemiyorum. istesem kafam bu kadar karisik olmayacak.
ya istiyorum ama bi anlami yok der unutmayi beklerim yada gözümü karartip cikarim karsisina
ama icimde bitirmisim, aradan okadar zaman gecmis simdi aklima gelmesi ne alaka anlatabiliyormuyum
bide öyle böyle degil, özelikle son günlerde ne yaparsam hemen hemen her dakika beynimin bi yerlerinde dolanip duruyor

tesekkür ederim yorumlarin icin, Allah razi olsun

evet bende buna inanirim, herseyin bir nedeni olduguna ve en önemliside kadere.
zaten ben hep hayirlisini diledim ve biliyorumki hayirlisi oldu.
acikcasi ben onu istemiyorum. istesem kafam bu kadar karisik olmayacak.
ya istiyorum ama bi anlami yok der unutmayi beklerim yada gözümü karartip cikarim karsisina
ama icimde bitirmisim, aradan okadar zaman gecmis simdi aklima gelmesi ne alaka anlatabiliyormuyum
bide öyle böyle degil, özelikle son günlerde ne yaparsam hemen hemen her dakika beynimin bi yerlerinde dolanip duruyor
bilinçaltın sana oyun oynuyor kafanı sürekli baska seylere ver özellikle konusu ask olan kitap ve filmlere hiç yanaşma bu gecene kadar sonra duyguların depreşir :) biliyozda konusuyoz:)

bilinçaltın sana oyun oynuyor kafanı sürekli baska seylere ver özellikle konusu ask olan kitap ve filmlere hiç yanaşma bu gecene kadar sonra duyguların depreşir :) biliyozda konusuyoz:)

:-) gördüm gecirdim diyorsun

iste bol bol buralara takiliyorum
bu konuyuda acmam iyi oldu Allah yorum yapan herkesten bin kat razi olsun, burada sizlerle konustukca kafam dagiliyor

cevremdekilerle (kardeslerim, arkadaslarim) cok konusamadim bu konuyu cünkü onlar pek fazla objektif olamiyorlar
acikcasi ayriligin suclusu ben oldugumu, tekrar denemem gerektigini düsünüyorlar cogunlukla :KK70:
onun icin konuyu acmiyorum

suçlunun kim olduğunun ne önemi var ki sonuç ne önemli olan bu ve sen bence onların etkisinde kalmışssın bu ask değil baska birinin sözlerinden etkilenip pişmanlık yasamak diyelim takma kafana :) gecer

suçlunun kim olduğunun ne önemi var ki sonuç ne önemli olan bu ve sen bence onların etkisinde kalmışssın bu ask değil baska birinin sözlerinden etkilenip pişmanlık yasamak diyelim takma kafana :) gecer

yok zaten ask olmadiginin farkindayim bende, bosluk herhalde bilmiyorum
bu tarz konusmalar sonrasinda gercekten etkileniyordum ama Allahtan cok uzun sürmüyor aklim basima geliyordu

takmamaya calisiyorum, gecer insallah en kisa zamanda
tesekkür ederim tekrar

bugün sabaha kadar rüyamda ugrastim durdum beyefendiyle.

gün arasinda teyzem bizdeydi. oturduk sohpet ettik, bir kismetim cikmismis ondan bahsetti. sicak bakmadim.
gencken güzelken bul birini, yuvani kur gibi herzamanki konusmalar gecti.
yok kimse dedim, ancak ordan burdan sunun bunun oglu varmisda bilmem neymiste bunlar geliyor kulagima

bi yerlere gittigimde, ancak mal mal bakiyorlar ama bunun ötesine gitmiyor.
zaten bende disariya karsi güler yüzlü, sicak duran biri degilim. kimse yanasmiyor bana

bana x´i neden biraktin ne güzeldiniz iste beraber dedi :KK14::KK14::KK14:

sadece icimi dökmek istedim :KK52:

biliyomusun bazen akildan cikmamayisin bi sebebi oluyo
biz esimle bi ayrilik süreci gecirdik yeni evlendigimizde, hic cikmadi aklimdan. ona karsi bisey hissetmedigimi düsündügüm hatta cok büyük bosluklarda oldugum zamanlar kismetim cikti, benle tanismak isteyen oldu. iyikide etmemisim o bosluga düsüp
esimle tekrar biraraya geldik :KK51:

biliyomusun bazen akildan cikmamayisin bi sebebi oluyo
biz esimle bi ayrilik süreci gecirdik yeni evlendigimizde, hic cikmadi aklimdan. ona karsi bisey hissetmedigimi düsündügüm hatta cok büyük bosluklarda oldugum zamanlar kismetim cikti, benle tanismak isteyen oldu. iyikide etmemisim o bosluga düsüp
esimle tekrar biraraya geldik :KK51:

ya ne tatli, umarim hepde mutlu olursunuz :)

ben acikcasi pek emin degilim tekrar biseyler olacagindan, yani aslinda istemiyordum ama son günlerde kafam baya karisik

X