Eski sevdiğim ne yapmaya çalışıyor?

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
Merhaba, ben Eylül ayından beri birini seviyorum. O benim onu sevdiğimi bilmiyordu, benden hoşlanıyor gibiydi. Kendimi kaptırmadım, ama belki hoşlanıyordur diye onu bekledim ama adım atmadı.
Öte yandan, tanıdığım bir kız -çok yakın değiliz ama tanışıklığımız vardı- da onu seviyormuş. Benim bundan haberim yoktu, o kız da beni bilmiyordu. Sonra öğrendim ki çocuk, bu kızla konuşuyormuş. Bunu öğrenince kızı da çocuğu da instagramdan engelledim ve çocuğu bıraktım. Çünkü konuştuğu olan birini sevmek bana yakışmaz. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam. Ama kızın arkadaşları ve kız bana kin tutuyorlar. Kız benim onu kıskandığımı iddia ediyor. Hiçbir şey yapmadığım halde...
Çocuk ikizler burcu, ve arkadaşlarımdan onun hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Arkadaşım bana "O seni üzer, sevgilisi olduğu halde arkadaşlarına başka kızları gösteriyor" falan dedi. Birkaç arkadaşım da "tipinde bile bir güvensizlik var" dedi.
Onu sevdiğimi anladı, bakıp duruyor. Ben ise hiç yüz vermiyorum. Sesimi duyunca arkasını dönüyor. Geçen gün az kalsın çarpışacaktık, ben panik atak olduğum için komik bir tepki verdim. Koşarken yine karşılaştık bana baktı tebessüm etti. Sonra beni görünce arkasını döndü, arkadaşına bir şeyler söyledi ve bana yine baktı. Ben ise hiç takmadım. Arkadaşları da sürekli bakıp duruyorlar. Beni izliyorlar resmen. Geçen gün eve giderken yolda arkadaşını gördüm, o sırada telefonda konuşuyordum arkadaşı ise önümdeydi durdu ve benim ne konuştuğumu dinlemeye başladı. Bi ara da arkadaşı beni gördü, olduğu yerde durdu ve bir yandan çayını içip bir yandan beni izliyordu. Arkadaşlarıyla aralarında benim hakkımda konuştuklarına adım gibi eminim.
Çocuk sanırım egosunu tatmin ediyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Yaş olarak küçük olduğunu düşünüyorum :) yazdıkların ve takıldığın noktalar bunu gösteriyor
bu nedenle daha önünde çoook yol var, eğer arkadaşlarının yanında sevgilisi olduğu halde başka kızlardan da söz ediyorsa
yoluna bak :)

Panik atağım var ve onu görünce kötü hissediyorum. Sanki benimle göz göze gelmek için fırsat kolluyor gibi

Sevmek insanın elinde olan bir şey değil ki, acı çekmeyi kim ister ki? Allah'a dua ediyorum hep kalbimden bu acıyı sök Rabbim diye
amin. ne diyelim.
ama Allah akılda vermiş, aklıda kullanmak gerek.
eğer olay anlattığın gibiyse adamın gözler fıldır fıldır dönüyor. bir anlığına sana takıldı diye hayatını yakma.
bu tür insanlarla aynı yöne dahi bakmayın.

amin. ne diyelim.
ama Allah akılda vermiş, aklıda kullanmak gerek.
eğer olay anlattığın gibiyse adamın gözler fıldır fıldır dönüyor. bir anlığına sana takıldı diye hayatını yakma.

Evet herkese bakıyor bu sinir bozucu. Resmen benimle göz göze gelmek için fırsat kolluyor. Dün arkadaşlarımla beraber konuşuyordum. O da arkamdan geliyor. Kafamı çevirdim o an hemen gözlerime baktı. Ben gerçekten rahatsız oluyorum. Kütüphanede arkadaşıyla ders çalışıyorlardı, benim girdiğimi görünce beni izlemeye başladı.

Ayrıca kız onu sevdiği halde başkalarıyla da çıkmış, iki karaktersiz birbirlerini bulmuşlar resmen. Kızın da çocuğun da sevgisine inanmıyorum. Zaten bu devirde amaçları sevgiyi bulmak değil de sevgili bulmak olmuş.

çok haklısın. ve bak belliki aklı başında bir kızsın.
ve bil ki seven insan göz ucuyla dahi başkasına bakmaz.
sevgi bu derece kutsal bişeydir. bu yüzden sana tavsiyem sevgini boş insanlarda heba etme. bu çocuk abazan yani, özür dilerim, acıda olsa gerçek bu.

çok haklısın. ve bak belliki aklı başında bir kızsın.
ve bil ki seven insan göz ucuyla dahi başkasına bakmaz.
sevgi bu derece kutsal bişeydir. bu yüzden sana tavsiyem sevgini boş insanlarda heba etme.

Kızın arkadaşları da benimle dalga geçiyorlar, çocuk gibiler ya. Asla yüz vermiyorum ama nickimden de anlaşıldığı gibi ben pozitif bir insanım. Sürekli gülümserim, mutluyum yani. Bu salakta benim güldüğümü görünce ona güldüğümü sanıyor

Bende engelleme kısmına takıldım nedense. Neden engelliyorsun ki?

Çünkü artık görmek istemiyorum onu. Görünce panik atak geçiriyorum + Takip kısmında aşk sözlerini ve o kızın resimlerini beğendiğini görünce canım yanıyor panik atak geçiriyorum. Böylesi daha iyi, kafam rahat. Hemde artık onu sevmediğimi anlaması lazım ama ne hikmetse hep gözü bende

yaş kaç tatlım

Siz bu çocuktan baya baya etkilenmişsiniz.. çarpışmalar falan.. göz göze gelmeler... biz size uzak dur. desek de.. bu sizin eliniz de olan birşey..
... en basitinden göz göze geldiğinizde, veya size baktıklarında, 'ne bakıyorsun' diye bilirsin.. ama hiç tepki vermiyorsunuz...

Eskiden seviyordum ama o kızla konuştuğunu duyunca sildim. Çarpışmadık ama çarpışmak üzereydik ki ben ani bir tepki verdim. Ben onunla elimden geldiği kadar göz göze gelmemeye çalışıyorum, ona hiç bakmıyorum. Ama bazen yanlışlıkla oluyor. En basitinden dün arkamı döndüm ki hemen gözlerime baktı ben onun geldiğini fark etmemiştim. Göz göze geldiğimiz an gözlerimi çevirdim. Tepki vermeme nedenim şu; Uğraşmak istemiyorum, bir de sevgilisi başıma çöreklenir hiç uğraşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…