• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Eski saçlarımı istiyorum :((

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
kızlar ben saçalrımı palettenin açıcısı ile açmıştım. Sonra badem kahvesi yapmıştım lorealin renge resmen aşık olmuştum. Tenime de inanılmaz yakıştırmıştım. Akınca bir ton açığı da güzel olur diye arkadaslarımın gazına geldim bal köpüğü yaptım saçlarım iğrenç oldu :14: Bende çok sinirlendim gittim fındık kahvesine boyadım koyu bir renk oldu ama yine yakıştı tenime ben eski saçımı istiyorum :14: Tekrar açmakla falan hiç uğraşamam direk yapsam tutmaz moralim çok bozuk :14: Badem rengi olanla şimdiki fındık rengini ekliyorum hangisi daha iyi siz söyleyin

BİRİNCİSİ EN SON FINDIK KAHVESİ
İKİNCİSİ BADEM KAHVESİ ( BENİM İSTEDİĞİM)
SONUNCUSU BAL KÖPÜĞÜ OLAN.

sizce????

Eklentiler

• $Fotoğraf0269.jpg
    $Fotoğraf0269.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 111
  • $Fotoğraf0313.jpg
    $Fotoğraf0313.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 107
  • $Fotoğraf0351.jpg
    $Fotoğraf0351.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
1 ve 2 numarali resimler birbirine zaten cok benziyor, sanirim 2. biraz daha acik bir ton yuzunuzu gostermediginiz icin tabi hangisi daha cok yuzunuze gitmis birsey soylemek zor bu yuzden bence de 1, resim cok daha guzel guzel gorunuyor :):82:

1 ve 2 numarali resimler birbirine zaten cok benziyor, sanirim 2. biraz daha acik bir ton yuzunuzu gostermediginiz icin tabi hangisi daha cok yuzunuze gitmis birsey soylemek zor bu yuzden bence de 1, resim cok daha guzel guzel gorunuyor :):82:

evet bir ton daha açık olduğu için onu istiyorum. sıkıldım koyu renklerden buda koyu değil ama.. bilemedim şimdi alışır mıyık ki :26:

renk güzelde benim aklım ötekinde kaldı..

ama badem kahve biraz ışıltılarmı var ne hafif kzıllı,benim açtığım sarının üzerine çikolata kahve yapmıştım aktı şimdi kızl gbi duruo:S ben bunlardan hangisne boyasam açık kumral tonları istiyorum.iki boyayı karıştırsam nasıl bi sonuç elde ederim acaba?Bu arada fındık kahvesiyle fındık kabugu aynı renk degıl dımı????yanı senin saçındaki fındık kahvesiydi dimi?

ama badem kahve biraz ışıltılarmı var ne hafif kzıllı,benim açtığım sarının üzerine çikolata kahve yapmıştım aktı şimdi kızl gbi duruo:S ben bunlardan hangisne boyasam açık kumral tonları istiyorum.iki boyayı karıştırsam nasıl bi sonuç elde ederim acaba?Bu arada fındık kahvesiyle fındık kabugu aynı renk degıl dımı????yanı senin saçındaki fındık kahvesiydi dimi?

canım fındık kabuğu daha sarıya kaçan bi renk galiba hiç bilmiyorum. ama kahveden açıktır mutlaka. sitediğin tonu lorealin 7 numarasıyla elde edersin sanıyorum.

Back