kızlar dün gece palette nin yogun sac acıcısı ile saclarımı actım ve souc kızıl oldu ama cok acık bir kızıl yanar diye korktugum için cok bekletmedim ve fotoğraftaki eski rengime ulasmak istiyorum hangi renge boyamalıyım bu gece kurtulmam lazım
canım ben canlı bi renk diil, akmış bi renk görüyorum.. Sanki bakır kahvenin akmış hali gibi.. Anlamıyorum ya bu renkler için açtırıyo musunuz saçınızı.. Kendiniz denemeyip iyi bi kuaföre giderseniz açmadan da yaparlar bence.. Ama birden bire olmayabilir, 2.de olabilir bence : ))) sabırr.. sadece sabır :)
canım ben canlı bi renk diil, akmış bi renk görüyorum.. Sanki bakır kahvenin akmış hali gibi.. Anlamıyorum ya bu renkler için açtırıyo musunuz saçınızı.. Kendiniz denemeyip iyi bi kuaföre giderseniz açmadan da yaparlar bence.. Ama birden bire olmayabilir, 2.de olabilir bence : ))) sabırr.. sadece sabır :)
canım senin sacların acık bir renk herhalde
benim sacım normalde kestane öyle boyayla istediğim rengi tutturamıyorum
burdaki kuaforumde 3. boyada bile tutturamadı
bu saçı sakaryada yaptırmıstım simdi kendim yapmaya calısıyorum
kuafore verdiğim parayı bi tarafa bırakıyorum saclarımıda yıpratıyorlar
2.5 aylık bi bebegim var ve 1 yıldır sacımı boyamadım sabır kalmadı kaydirigubbakcemile3
kahve köpüğü koyu olmaz mı istediğiniz saça göre, ama içine biraz sarı karıştırılırsa daha uygun olabilir[ küllü sarılar daha uygun olur sanırım] , yada iyice düşünüp neyin içine sarı karıştırılmış olacağını bulmalı , bunu söylüyorum çünkü bu renk muhakkak karışım olmalı çünkü tek başına bu renge rastlamadım , boya katalog veya kutusunun üzerinde olsa bile geneli koyu çıkıyor