• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski PKK yöneticisi Demirtaş'a isyan etti İZLE

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
image.jpeg


90'lı yıllarda PKK yöneticiliği yapan Metin Oktay, "Demirtaş'ın çocuğu özel okulda okurken benim çocuğumun okulu yakılıyor" dedi.


PKK’nın ısrarla ve iddia ile zulüm politikalarını farklı yönlerden icra etmeye başladığını belirten Oktay, şunları söyledi:

"DEMİRTAŞ'IN ÇOCUĞU ÖZEL OKULLARDA OKURKEN..."
"1990’larda faili meçhul cinayetler ve yargısız infazlar devlet tarafından işlenirken, bugün PKK safları tarafından işlenmektedir. Biz bunu kabul etmiyoruz. Selahattin Demirtaş’ın, Pervin Buldan’ın çocukları özel okullarda Avrupa’larda okurken, Diyarbakır’da Vehbi Koç İlkokulu’nu yakarak benim çocuğumun eğitimine engel olmaya çalışıyorlar. Bu engel olmayı da, Selahattin Demirtaş, hendek politikası olarak savunuyor. Biz bunu kabul etmiyoruz.


"OKUL YAKARAK EĞİTİM HAKKIMIZI ELİMİZDEN ALIYORLAR"

Suriye’deki savaşı bölgemize taşımak istiyorlar. Ve burada en çok mağdur olacak olan bizim mazlum halklarımızdır. Kardeşlerimizdir, biziz kısacası. Yaşam hakkımızı elimizden almaya çalışıyorlar. Hendeklerle barikatlarla, kepenk kapatmalarla, okul yakarak eğitim hakkımızı, sağlık ocaklarını kapatarak sağlık hakkımızı elimizden alıyorlar.

"BUNU YAPAN DEVLET DEĞİL"
Bunu yapan devlet değil. 1990’larda devlet bu politikaları yürütüyordu, artık devlet değil PKK bu politikaların baş müdavimi olmuştur. Bu halk bugüne kadar korkusuzca mücadelesini yaptı. 1990’larda, o zalim, despot cumhuriyetçi anlayışa nasıl karşı koyduysak bugün de PKK’ya karşı gereken direniş neyse her yerde göstereceğiz. Bir canımız var onu da almak istiyorlarsa buyursunlar gelsinler. Biz kimsenin malına canına kast etmeyeceğiz. Onurumuzla direneceğiz, ne gerekiyorsa yapacağız"

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=392711
 
Akılsız başın derdini sefil tabanlar çeker demiş atalar. Birilerinin maşası olup kimbilir kaç mehmetciğin canına kıydınız. Sonunda anladınız. Sen eşşek olursan semer vuran çok olur. Sizin çocuklarınız ölürken, onlarınkiler pamuklarda büyüyor.
 
Back