Eski öfkelerim.

yani böyle deyip sonra yan çizmeleri gerçekten çok ayıp.şuan sıkıntıdaysanız onların suçu.eşinizde sitem etsin yapacak birşey yok.eşinizi takmayan sizi hiç takmaz zaten.siz çalışmadığınız için size yardımcı olmak istemiyor olabilirler.bazı insanlarda gelin evde oturup keyfine bakıp oğlumun parasını yiyor haseti var.

Benim annem de boyleydi evime ceyiz adina bir cöp almadi, hala da almaz bizden bekler. Evime ilk kez geldiginde binbir kulp bulup habire sunu alin bunu alin, ev eski, kötü gibi seyler soylemis en son dayanamamis tartismistim.
Sen tartisma tabi, herkes kendi evine baksin de gec

Aynen bana da eviniz eski soğuk vs diyor sürekli ama evimiz gayet zengin bir semtte soğuk ama annemin evi lüks site içerisinde iken bile soğuk. Bir çöp almadı diyemem ama iki çöp aldı diyebilirim. Ablama yaptığının binde birini bile yapmadı diyebilirim. Senelerce para istemeden kendi kendimi idame ettirdim o kadar sıkıntı yaşadık ki ayrı eve çıkmak zorunda bile kaldım ama geçti çok şükür hepsi.

Bugün tamda aynı şeyi düşündüm ve kendimi aşmaya karar verdim. Hayatımı mahfeden insanlara saygı sevgi vermeyeceğim artık.

Seni bu kadar olumsuz etkileyen aile bile olsa uzak dur. Bu devirde mutluluğu elde etmek artık neredeyse lüks haline geldi. Kimse de ağzından çıkan kelimeleri düşünüp tartmıyor.

Elini kolunu tutup bağırmadınız mı naptınız
Neden dövdü sizi
Karnım burnumda hamileydim ve içiniz rahat edecekse söyliyim elimle su götürüp ilaç verdim diye. Rahatsızdı çünkü. Şiddetin nedeni olmaz hanımefendi. Vereceğiniz tepki "neden" değil " ne hakla" olmalı. İyi niyetle sorduğunuzu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmayın

İçim neden rahat etsin bu bir
Neden derken annenizin kendince nedeni neydi anlamındaydı siz ne yaptınız anlamında değil bu 2
Annenizin yaptığını haklı bulmadığım için zaten bu kadar şaşırdım ve sordum ne gibi bir kötü niyetim olabilir tabiki iyi niyetle sordum bu da 3 hanımefendi
Yaşadığınıza üzüldüm
Umarım tekrarlanmaz

Bu kadar basit bir nedenle dayak yemiş olmanın sebebini anlatmak istememiştim sadece. Kinaye değil cidden samimi olarak söyledim. Bazi insanlar "neden" sorunuzu yanlış anlayıp kırabilirler sizi bundan ötürü söyledim. Tabiki kötü bir niyetiniz olamaz

Eski ofkeleri birakip bugunune bakmalisin . Ben annemi anlsatsam yaptiklarini anlatsam roman olur. Ama takilmiyorum cunku cikamam isin icinden depresyonun en dibine girerim. Esime cocuklarima sariliyorum hayat yasamaya deger. borc biter yeterki saglikli olun Allah calisma gucu versin .. sadece yeri gelince tatli tatli lafini sok ama kusmeden gemileri yakmadan yap bunu aptal olmadigini iki tarafta bilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…