• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlıyla yeniden olurmu?

Birincisi anneler kesinlikle hissediyor. Annen istemiyorsa onu dinle. Ikincisi evlilikte her ne kadar imzayi iki kisi de atsa aslinda aileler evlenir. O yuzden evlilik bir kurumdur denir. Sen bu kisiyle evlenince oyle bir anneyle yapabilecekmisin. Ne kadar evleriniz ayri olsa da bunun bayrami var seyrani var. Erkekler de bir de gariptir evlenince iyice annelerine duserler. O yuzden bir kez daha dusun.
Bir de su var. Eski nisanlin sonucta o ailede yetisti, o kulturle. O yuzden defalarca dusun bence. Hatta hazir unutmusken hic yeniden deneme. Sanirim bu cocuk senin sinavin. Sen de onunla sinaniyorsun. Yeni biriyle tertemiz sorunsuz bir evlilik yasamak varken neden bile bile gecmiste sorunlar yasadigin biriyle tekrar deneyesin ki.
son bir sey daha ekleyim. Universitede bir konferansa katilmistim. Iliskiler uzerine. Ordaki su cumle aklima geldi: daglarin yerini degistirebilirsiniz ama insanlarin huyunu asla.... huy dogustan gelen bir ozellikmis cunku. Kisilik sonradan kazanilirmis. Huy+ kisilik= karaktermis

1 buçuk yıl önce ayrıldım eski nişanlım arıyo cevap vermedim ama en sonunda benı arama demek ıcın teli açtım baya kötü geliyordu sesi beni cok özlemıs herseye yenıden başlayalım dıyo ama aılesıyle cok cok kötü hersey annesinden cok korkuyorum kadında her pislik var ayrıldığımızda nısanlım onların tarafında oldu yüzüstü bıraktı benı ve herkez ayrılalım dıye elınden gelenı yaptı bende ağzıma ne geldıyse söyledım ona ve aılesıne kızgınlıkla ben yine red ettım çünkü mantık asla diyo ama ote yandan sesını duyunca cok heyecanlandım:KK43: mantıklı degıl dımı olmaz? aılemde asla ıstemıyor ama az cok alışmıştım unutmasamda yıne darma dağın ettı benı..Bana elını ver dıyo Bazende dıyorum bırını bulamadıda döndü herhalde ama içim cok kötü oldu yine:cry: Herseye rağmen yeniden olurmuki? off yaaa ben ne kadar güçsüz zavallı bir insanım :KK61:
pek sağlam bir gelecek olmaz gibi

eski konunuz varsa bilmiyorum
nişanlınızla tam olarak sorunlarınızı da bilmiyorum
fakat, diğer üyelerin aksine, "eskiden yeni olmaz" genellemesine katılmıyorum

insanlar değişebilir, yaşadıkları deneyimler onları törpüler, değiştirir
1,5 yıl uzun bir süre
kim bilir neler yaşadı, neleri farketti, neler için "keşke" dedi
belki hatalarını gözden geçirdi, anladı

biz de eşimle, henüz sevgiliyken 1 yıla yakın bir ayrılık yaşadık
şimdi düşününce iyi ki yaşamışız o ayrılığı diyorum
yoksa kesinlikle evli olamazdık

bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın
"her eskiden yeni olur" demek istemiyorum
yalnızca her ilişki için "eskiden yeni olmaz" genellemesine katılmıyorum
Sevgiliyken ayrı kalmak farklı. Ne mutlu size allah daha da mutlu etsin. Fakat bu durum farklı aileler bile karışmış. Biri sussa öbürü konuşur. Bu iş olmaz bence.

kesinlikle olmaz.. sen yanındayken kıymetini bilemediyse şimdi hiç bilmez.kaybetmeden önce aklı başında olsaydı.

Canım kesinlikle böyle bi hata yapma derim..zaten alismisin 1 bucuk yil inan omrunu mahvedersin ailenide belki karsina almak durumunda kalicaksin.. belki eski nisanlin degismis olabilir ama ailesi inan degismez. Ve aile degismycgi icinde hep sorun yasarsniz aile cok onemli bende bunu evlenince anladim gec oldu ama :( sonucta anne baba diyck eski nisanlin ve yine sesini cikartmiyvak hep sorun yasiyvaksiniz belki nisnlansaniz o kadar size yansimiyvak ama evlenince icinw girince cok pisman olursun.. ne kendini nede aileni uzme pisman olduysa niye 1 bucuk yil sonra ariyor bence burdada bi soru isareti olmali pismn olan 1 2 ay kafa dinlr olmadgni anlar ve geri doner bu kadar arayida uzatmaz

1 buçuk yıl önce ayrıldım eski nişanlım arıyo cevap vermedim ama en sonunda benı arama demek ıcın teli açtım baya kötü geliyordu sesi beni cok özlemıs herseye yenıden başlayalım dıyo ama aılesıyle cok cok kötü hersey annesinden cok korkuyorum kadında her pislik var ayrıldığımızda nısanlım onların tarafında oldu yüzüstü bıraktı benı ve herkez ayrılalım dıye elınden gelenı yaptı bende ağzıma ne geldıyse söyledım ona ve aılesıne kızgınlıkla ben yine red ettım çünkü mantık asla diyo ama ote yandan sesını duyunca cok heyecanlandım:( mantıklı degıl dımı olmaz? aılemde asla ıstemıyor ama az cok alışmıştım unutmasamda yıne darma dağın ettı benı..Bana elını ver dıyo Bazende dıyorum bırını bulamadıda döndü herhalde ama içim cok kötü oldu yine:cry: Herseye rağmen yeniden olurmuki? off yaaa ben ne kadar güçsüz zavallı bir insanım :KK61:
iyi olsaydi ayrilmazdin.. kestir at.. net..

aileni karşına alma geçmişte ailesini sana tercih etmiş biri için

Back
X