5 yıllık ilişkimiz oldu 3 senesi uzak geçti kendisi ciddi birisi ve sevgisini fazla belli edemeyen yerine göre komik bir kişiliğe sahip çok güzel zamanlarımızda oldu ama mesleği gereği agresif ve ilgisiz tavırları oluştu . Mesleği yüzünden uzağa gitti ve gittiği zaman ki tavırlarıyla döndüğünün hiç ilgisi yoktu o an hayal kırıklıgına uğradım . Daha sonra nişanlandık ve bi süre sonrada ayrılık kararı aldık . Biz nişanlıyken şans oyunları oynamaya baslamıs daha iyi bir geleceğimiz olsun diye yapmış oldugunu söyledi ve alkol de uzun süredir kullanıyor . Oynadıkça oynadı ve 200 bin tl lik bir borca kadar gitti bu iş biz bu süreçte ayrıydık ama ne o nede ben birisiyle oldum . Şuanda benden evlilik kararı almamı istiyor 2 ay bi süreye kadar amaç borçları ödenecek ve bana ilgi gösterip sevgisini belli edeceğini söylüyor. Mutlu olacagımız konusunda vaatte bulunuyor . Sevgisinden yana eminim aldatma tarzı şeyler yapıcak biri değil , ama mantıgımı da dinlemek zorundayım Ama şimdi bu borclar önümüzde dert oldu hem bende bı daha buna devam edermı evlenınce diyede düşünmeden edemıyorum. Bu konuda ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum