Eski nişanlımın şans oyunları oynaması konusunda ne yapmalıyım

Tövbe estağfurullah başka derdiniz yok sanırım. Dert aramayın bitmiş gitmiş hayatınıza bakin yazik değil mi size

Eski nişanlınız eski olarak kalmalı bence..

Eski nişanlı madem birakin öyle kalsin
Evlenince borclari altinda ezileceksiniz taki vs kalmayacak ustune size borç takacak öde dur ömrünüz gidecek ne gerek var?
Önünüze bakin bos vaatlere kanmayin derim

Hayır konu sahibi cidden uçuşan kelebekler görüyor ben burada ağzım açık kalakaldım.

Konu sahibi??
uçuşan kelebek görmüyorum aksine mantıklı hareket etmek istiyorum uzun süredir bir ilişki yürüttüm bu yüzden hemen kestirip atamıyorum sonradan acabamı demek istemiyorum herşeyin bilincindeyim

önce düğün takılarıyla oynayacak sonra bebeğin altınlarını alacak size kredi çektirecek sonunda evi arabayı satmak isteyecek
siz izin vermeyince neler olacağını ise maalesef üçüncü sayfalarda çok okuduk allah korusun

uçuşan kelebek görmüyorum aksine mantıklı hareket etmek istiyorum uzun süredir bir ilişki yürüttüm bu yüzden hemen kestirip atamıyorum sonradan acabamı demek istemiyorum herşeyin bilincindeyim
benim çocuğumun babası kocam beni 200,000 dolandırsa rızkımızı kumara yatırsa boşarım siz bu adamla evlenecek misiniz ? pes ! gelecek için çalışmış ek işe girseymiş havadan para kazanmak ne güzel değil mi ? bir kere bu kadar kafası çalışmayan adamla yine evlenilmez. Ben bu genç kızlara inanamıyorum , erkek soyuna kıran mı girdi ?

Adam çok dürüsttü de ne diye ayrıldıktan sonra öğrendin ?! Dürüst adam kumarı oynarken söyleseymiş "benimle evlilik yoluna giriyorsun ama ben kumarbazım,bil ona göre karar ver " deseymiş Kumara "şans oyunları " diyerek durumu kendi zihninde aklamaya çalışıyorsun ama inan kumar çok fena bir illet ..senin ve ilerde çocuklarının insan gibi yaşamasına engel olacak bir bağımlılık

Uyuşturucu bağımlılığı gibi bu da, en yapmayacak adama neler neler yaptırıyor. Masaya koyacak şeyi kalmayınca karısını kızını koyan var.

Kumar hastalık gibi bir şey. Bırakabilenini duymadım, 200bin borç ödenecek demiş ya, önce ödesin sonra barışma teklifi etsin hikaye bence orası.

Neyin acabasi olacak merak ettim? 5 senin 3ü zaten uzaktandi. Diger ikiside agresif tavirlari felan vardi. Bu adami aslinda sevmiyorsun bile ancak aliskanlik, iste bizim Türk kültürü sagolsun, ilklere asiri önem veren, "kavusamayan asklara" önem veren,..

Daha tahminen yasin gençtir (21-22 yaslarinda). Bu yaslar gezmek tozmak için vardir. Ne bilim kurslara katil, para biriktirip tatile git,.. Biraz farkli ortamlari farkli insanlari gör. Büyüdükçe, zihnin açildikça sende bu ex nisanlin için "bu adam ile degil nisanlip, nasil iliski yürütmüsüm" diyeceksin.

200.00 borç ciddi borçtur. Dürüst felanda degil, bunu sende sakladi. Oynadiginida senden sakladi. Evlilikte maddiyat ve çaba çok önemli seylerdir. Millet gezip tozarken, sen harçadigin tüm çabalara ragmen, emege ragmen, partnerin ayni çabada olmamasi, o gelen az parayida çöp etmesini hayal edebiliyormusun nasil bir duygu oldugunu? Düsünmen bile gerekmez.

Siz kavusamayan asklar felanda degilsiniz. Birbirinize uygun olmayan iki bireysiniz.

o nasıl bir şey yahu ? haritanı tahmin ediyorum teknik bir mevzu değil mi bu hesaplaması yok mu ? Neye göre tahmin ettiniz ?

Astrolog olarak hayatta her seye karsi astrolojik acidan bakiliyor bir sure sonra :) ve bu arkadasinin esinin haritasinda da hangi evinde ne tur bir sıkınti var tahmin ettim. Genelde de yanilmam :)

İlişkiniz bitmiş tekrar başlama, riske girme. Otur oturduğun yerde. Bu bir bağımlılık ve geçmiyor. Bütün ev bark eldeki küçük para büyük para ne varsa gidiyor. Üç gün sonra evlenseniz takıları ikiye katları deyip yatıracak.

Düğün takilariyla borcunu ödemeyi planlıyor da yani pandemi de millet sosyal yardımlarla günü kurtarıyor kim size 200 bin borc ödemelik taki getirecek? Ayrıca düğünün, evliliğin bedava olduğunu düşünerek böyle dahiyane bir plan kurmuş herhalde . Borc ödemeyi bırakın borç katlarsiniz maalesef. Borçlarını ödemeden benim üzerimden plan kursa beni çok sevdiğini değil, para kapısı olarak kullanacağını düşünürdüm.

Biraz sert konuştum kusura bakmayın zira erkeklerin hanımların duygularını böyle kullanmasına dayanamıyorum.

Gerçeği anlamanız kolay.
Karşınıza alın, 200 bin tl borcu nasıl ödeyeceksin diyin. Konuyu değiştirecek ya da boşver hallederim diyecek.

Biraz ısrar edin.

Bu sefer “bana güvenmiyorsunlar” hatta “bak kızıyorumlar” başlayacak. Detay gelmeyecek.
İşte orada anlayacaksınız.

Çünkü başka yerden para gelmediyse yolu yok, gerçekten yok.

Takıları boşversek bile bir evlense, kredi ödemek için artık bir değil iki maaşı olacak. Kendi maaşını borca verir, sizi maaşınızla geçinir.

Tabi ki sonra tekrar kumar oynar.
Bu forumda pek çok sorun çözüldü. Dayak atmaya çalışıp saldıran kaynanalar, uyuşturucuya saplanmış oğullar vb.
Bunlar inanın çözüldü.

Ama kumarı çözen tek bir konu yok, tek bir tane. Bulsam atacağım size, bulamıyorum. Ya boşanıyor insanlar ya da çocukları aç kalıyor.

Siz seviyorum diyorsunuz, adam eski nişanlım sıkışırsam tekrar ayrılırım ne olacak derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…