Bence geçmişi geçmişte bırakın artık sağdan soldan duyuyormuşsun zaten tekrar face'den bu tür yola başvurmamalıydın bence..
herkes akşam yastığa başını koyduğunda vicdanıyla başbaşa kalır.Bu yüzden Allah'a havale et..Kimin ne olduğunu O biliyor..
konunu biliyorum canım bak işte görmüş olmuşsun dengesizz bosver sen boyle seylerle hiiç ugrasma ben demiştim hayır gelmez diye sen unutmaya bak zor ama ınan alısıyosun bisüre sonra bende benzer bişey yasamıstım anlatmıstım sımdı bana barısalım diyo hiç beklemezdim ama olduuu ama burnunu sürtücem,cok zor beni ikna etmesiiii
benzer sey yasadiniz derken? O bana geri dönmez inan, cünkü onu kirdim hakaret ettim benim hakkimda konusamazsin dedim. Ne bicim insansin adisin falan dedim adam degilsin dedim artik geri asla dönmez o dönmesinde zaten bu gercek yüzünü gördükten sonra napacagimki böyle bir esi? Sadece aliskanlik hirs beni yenik kiliyor. Hep merak ediyorum kiminle yazisiyor neden online acaba o kizla arkasinda birseymi var vs.vs. paranoyak oldm resmen. Istemiyorum böyle olmayi istemiyorum aklima gelmesini ama icimdeki sese seytana uyup hep daha cok daha fazla camura saplaniyorum cikamicam bu camurdan diye korkuyorum atlatmak istiyorum bu olayi artikonu istemiyorum hayatimda ama rüyalarima giriyor ne biliyim akilmda 24 saat inan aklimdan cikmiyor hic
benzer derken yani eşimin karaktersizliği ve ailesinin doldurusları davranısları yüzünden ayrıldık diye anlatmıstım onceki topiğinde.Geri döner veya dönmez onu bilemeyiz ama sen arkana bakma ugrasma boyle seylerle bu seni yıpratmaktan baska bi işe yaramaz...
bence iyi yapmışsınız en azından kendi gözlerinizle görmüşsunuz ama sizi çok iyi anlıyorum. olanları kabullenememek, gurura yedirememek, rüyalarda hesaplaşmalar bunlar bir süre devam edecek..
her ne kadar tiksinmiş olsanız da onun sizi unuttuğunu görmeniz ya da onun hayatına kaldığı yerden devam etmesi insanı kahreder.
AMA SABIR SADECE SABIR..
başka türlü geçmiyor... zaman her şeyin ilacı..
zaman geldiğinde bir bakmışsınız bütün öfkeniz geçmiş nötr olmuşsunuz.
inanın bunu yaşayacağınız zamanlarda gelecek..
birinin ahını bedduasını almak kadar kötü bir şey yok. hele de bir genç kızın...
daha çok yeni iki ay... önce öfke, sonra özlem, sonra pişmanlık, sonra çaresizlik ve hayata yeniden devam etmek...
ben bir yıl harcadım nötr olabilmek için...
ama herşey sevdiklerinle daha kolay atlatılır emin ol.
ağla ,birileriyle dertleş, şarkılar söyle ama atma içine...
Rabbim yardımcın olsun...
ne konuşursa konuşsun, kime ne anlatırsa anlatsın bundan sonra sizi ilgilendirmez ki.. bir karar vermişsiniz, arkasında durun.. birilerinin adını kullanıp fb hesabı açtığınız ve onunla sohbet ettiğiniz anlaşılırsa sizin açınızdan hoş şeyler yaşanmaz.. hala kovalayan durumundasınız şu an da.. boşverin, kimsenin ahı kimsede kalmıyor.. bir laf var çok severim; Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz.. siz hayatınıza bakın artık
Bence de artik yoluna bakmalisin. Hakkinda yanlis konustugu belli olmus, sen de cikip adama hakaretler etmissin. Yani karsilik vermissin. Daha usteleme bence, kendi hayatina bak.
Kuzeni kiligina girmen kurnazlik, ve bence yanlis. Bir anlasilirsa, o adama ettigin hakaretlerin hepsi sana da edilir, sen nasil bir insanmissin da kuzen kiligina girip kandirmissin diye. Ikiniz de sutten cikma ak kasik degilsiniz yani. Yanlisa yanlisla karsilik vermissin, magdur degilsin.
Ikinci olarak, adamin "artik takmiyorum" demesi normal. Kac yildir gormedigi, yakin olmadigi bir insana tutup da soyle aci cekiyorum, boyle cekiyorum diye anlatacak degil. Tabii ki sorun yok diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?