• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlimin kuzeni kiligina girdim ve hakkimda ne anlattgini ögrendm yanlismi ypt

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,

biliyorsunuzki ben nisanlimdan dügüne 4 gün kala ayrildim. Belki okumussunuzdur nedenini. Bana son bir hafta önce yazdi aci cektigini daha dogrusu geceleri uyuyamadigini, cok zor oldugunu alismanin vs. Kendisine sans verecektm tüm bana yaptiklarina ragmen ama hayir dedi redetti bu sansi. Bende sildim birdaha konusmamistik. Sonra duydumki amcasi gecnler anlasamadi ayrildi yok kiz hep kendi dedigi olsun istedi o yüzden ayrildilar demis. Bende sinirlendim, eski nisanlima yazdim ne demek oluyor bu arkamdan laflar ediyorsunuz vs. diye. Kimse etmiyo falan dedii neyse sildk birbirimizi birdaha konusmadik. Taki baktim Facebookda bi kizi eklemis masallah iyide anlasiyorlar, bunun kuzeninin kiligina girdm facebookda buda inandi kabul etti arkadasligi. BU kuzenini yillardir görmüyordu. Beni o sandi bennde önce hal hatir sordm sonrada konuya girdim gecmis olsn abi dedm bu durumda ne denir bilemiyorum dedm. Oda tsk etti kismet degilmis olmadi önceden takiyodm simdi takmiyom dedi. Banada baska birsey diyodu beyfendi aci cekiyomus vs. yalana bak! Sonra ben dedm nedeni neydi hemen beni karalamaya basladi neymis hep ben istedigim olsn istemisim buda buna karsi cikinca ben tekmeyi atmisim buna! Yalanin önde gideni. Birde ben pismanmisim buna yazmisim bir anlik sinirle karar verdim pismanim diye hic alakasi yok ben hayatta pismanim vs. demedim ona. Millete beni kötü anlatiyor! Pislik nankör! Gittim yine yazdm sen neden hala hakkimda olur olmadk konusuyosn sen git o kizla ilgilen dedm bu bir dügünde bir kizi görmüs facebookdan eklemis anlasilan kancayi takmak icin firsat kolluyor beyfendi kizda görsen sicak bakiyor galiba bu duruma :) buna saydim sen kendini ne saniyosn bulunmaz hint kumasimi, benim hakkimda olur olmadik konusma sikiysa ailenin bana yaptiklarinida anlat millete! Ben pisman degilim aslada olmadim verdigm karara dedm anla artik seni istemiyorum unuttum sildm dedim. Bu anlamadi tabi hala kuzeni saniyo diger facebookdaki kisiyi. Eski nisanlisi olarak yazdigimda bana allah seniin serrinden korusun, ben konusmuyorum senin hakkinda diyor. Halbuki bana yazdigindan haberi yok aptalin! Sinirlerime dokundu ya bu ne bcim rahatlik bana diyordu uyuyamiyorum diye gitmis kizla yazisiyo beni kuzenine (Bana) karaliyor. Ne bicim nankör ne adi bir insanmis hayret ettim. Sizce yanlismi yaptim? Simdi tamamen ögrenmis oldm sorana benim hakkimda neler anlatiyor diye! Adi insan!!!!! Hala anlamamis hatalarini hala bana suc buluyor. Hakkimi helal etmiyorum hicbirinede! SIzce yanlismi yaptim kuzeni kiligna girip benim hakkimda ne anlattigini ögrenmekle?

Actigim ayrilik konusunu burdan okuyabilrisiniz arkadasalar: http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/655652-dugunumuze-4-gun-kala-ayrildik-lutfen-okuyun.html

konunu biliyorum canım bak işte görmüş olmuşsun dengesizz bosver sen boyle seylerle hiiç ugrasma ben demiştim hayır gelmez diye sen unutmaya bak zor ama ınan alısıyosun bisüre sonra bende benzer bişey yasamıstım anlatmıstım sımdı bana barısalım diyo hiç beklemezdim ama olduuu ama burnunu sürtücem,cok zor beni ikna etmesiiii

Bence geçmişi geçmişte bırakın artık sağdan soldan duyuyormuşsun zaten tekrar face'den bu tür yola başvurmamalıydın bence..

herkes akşam yastığa başını koyduğunda vicdanıyla başbaşa kalır.Bu yüzden Allah'a havale et..Kimin ne olduğunu O biliyor..

Bence geçmişi geçmişte bırakın artık sağdan soldan duyuyormuşsun zaten tekrar face'den bu tür yola başvurmamalıydın bence..

herkes akşam yastığa başını koyduğunda vicdanıyla başbaşa kalır.Bu yüzden Allah'a havale et..Kimin ne olduğunu O biliyor..

haklisin hic basvurmicaktm aslinda, iyice batiyorum camura saplaniyorum ve birdaha ordan cikamicam gibime geliyor. Kendi kendime moralimi bozuyorum halbuki bi bosverebilsem halbuki bi banane diyip gecsem yapamiyorum yapamiyorum inan yapamiyorum :( hep düsünüyorum bir baskasinimi buldu beni unuttumu vs. diye bunca olanlara ragmen cok zoruma gitti cok :(

konunu biliyorum canım bak işte görmüş olmuşsun dengesizz bosver sen boyle seylerle hiiç ugrasma ben demiştim hayır gelmez diye sen unutmaya bak zor ama ınan alısıyosun bisüre sonra bende benzer bişey yasamıstım anlatmıstım sımdı bana barısalım diyo hiç beklemezdim ama olduuu ama burnunu sürtücem,cok zor beni ikna etmesiiii

benzer sey yasadiniz derken? O bana geri dönmez inan, cünkü onu kirdim hakaret ettim benim hakkimda konusamazsin dedim. Ne bicim insansin adisin falan dedim adam degilsin dedim artik geri asla dönmez o dönmesinde zaten bu gercek yüzünü gördükten sonra napacagimki böyle bir esi? Sadece aliskanlik hirs beni yenik kiliyor. Hep merak ediyorum kiminle yazisiyor neden online acaba o kizla arkasinda birseymi var vs.vs. paranoyak oldm resmen. Istemiyorum böyle olmayi istemiyorum aklima gelmesini ama icimdeki sese seytana uyup hep daha cok daha fazla camura saplaniyorum cikamicam bu camurdan diye korkuyorum atlatmak istiyorum bu olayi artik :( onu istemiyorum hayatimda ama rüyalarima giriyor ne biliyim akilmda 24 saat inan aklimdan cikmiyor hic :(

bence iyi yapmışsınız en azından kendi gözlerinizle görmüşsunuz ama sizi çok iyi anlıyorum. olanları kabullenememek, gurura yedirememek, rüyalarda hesaplaşmalar bunlar bir süre devam edecek..

her ne kadar tiksinmiş olsanız da onun sizi unuttuğunu görmeniz ya da onun hayatına kaldığı yerden devam etmesi insanı kahreder.

AMA SABIR SADECE SABIR..

başka türlü geçmiyor... zaman her şeyin ilacı..

zaman geldiğinde bir bakmışsınız bütün öfkeniz geçmiş nötr olmuşsunuz.

inanın bunu yaşayacağınız zamanlarda gelecek..

birinin ahını bedduasını almak kadar kötü bir şey yok. hele de bir genç kızın...

benzer sey yasadiniz derken? O bana geri dönmez inan, cünkü onu kirdim hakaret ettim benim hakkimda konusamazsin dedim. Ne bicim insansin adisin falan dedim adam degilsin dedim artik geri asla dönmez o dönmesinde zaten bu gercek yüzünü gördükten sonra napacagimki böyle bir esi? Sadece aliskanlik hirs beni yenik kiliyor. Hep merak ediyorum kiminle yazisiyor neden online acaba o kizla arkasinda birseymi var vs.vs. paranoyak oldm resmen. Istemiyorum böyle olmayi istemiyorum aklima gelmesini ama icimdeki sese seytana uyup hep daha cok daha fazla camura saplaniyorum cikamicam bu camurdan diye korkuyorum atlatmak istiyorum bu olayi artik :( onu istemiyorum hayatimda ama rüyalarima giriyor ne biliyim akilmda 24 saat inan aklimdan cikmiyor hic :(

benzer derken yani eşimin karaktersizliği ve ailesinin doldurusları davranısları yüzünden ayrıldık diye anlatmıstım onceki topiğinde.Geri döner veya dönmez onu bilemeyiz ama sen arkana bakma ugrasma boyle seylerle bu seni yıpratmaktan baska bi işe yaramaz...

benzer derken yani eşimin karaktersizliği ve ailesinin doldurusları davranısları yüzünden ayrıldık diye anlatmıstım onceki topiğinde.Geri döner veya dönmez onu bilemeyiz ama sen arkana bakma ugrasma boyle seylerle bu seni yıpratmaktan baska bi işe yaramaz...

anliyorum ALLAH yaridmcin olsn canim, insallah hersey gönlünce olur seninki daha zor bir durummus :( üzüldüm

bence iyi yapmışsınız en azından kendi gözlerinizle görmüşsunuz ama sizi çok iyi anlıyorum. olanları kabullenememek, gurura yedirememek, rüyalarda hesaplaşmalar bunlar bir süre devam edecek..

her ne kadar tiksinmiş olsanız da onun sizi unuttuğunu görmeniz ya da onun hayatına kaldığı yerden devam etmesi insanı kahreder.

AMA SABIR SADECE SABIR..

başka türlü geçmiyor... zaman her şeyin ilacı..

zaman geldiğinde bir bakmışsınız bütün öfkeniz geçmiş nötr olmuşsunuz.

inanın bunu yaşayacağınız zamanlarda gelecek..

birinin ahını bedduasını almak kadar kötü bir şey yok. hele de bir genç kızın...

haklisin sabretmeliyim sabirla hersey elde edilebilir. Ama hirsima yenik düsüyorum cok o beni yikiyor. Cok sinirilerime dokunuyor. Inslalah biran önce gecer gider bu duygular. 2 ay oldu henüz normaldir herhalde :(

daha çok yeni iki ay... önce öfke, sonra özlem, sonra pişmanlık, sonra çaresizlik ve hayata yeniden devam etmek...

ben bir yıl harcadım nötr olabilmek için...

ama herşey sevdiklerinle daha kolay atlatılır emin ol.

ağla ,birileriyle dertleş, şarkılar söyle ama atma içine...

Rabbim yardımcın olsun...

Çok acı ama iyi ki ayrılmışsınız.
Dediklerine de takılmayın.
Çoğu erkeğin yaptığını yapmış.
Bence kurcalamayın artık.
Unutamazsınız yoksa böyle deştikçe.
Hiçbirşeyiyle ilgilenmeyin bundan sonra.
Yaradana bırakın.
Bakın neler olacak..

ne konuşursa konuşsun, kime ne anlatırsa anlatsın bundan sonra sizi ilgilendirmez ki.. bir karar vermişsiniz, arkasında durun.. birilerinin adını kullanıp fb hesabı açtığınız ve onunla sohbet ettiğiniz anlaşılırsa sizin açınızdan hoş şeyler yaşanmaz.. hala kovalayan durumundasınız şu an da.. boşverin, kimsenin ahı kimsede kalmıyor.. bir laf var çok severim; Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz.. siz hayatınıza bakın artık :34:

Bence de artik yoluna bakmalisin. Hakkinda yanlis konustugu belli olmus, sen de cikip adama hakaretler etmissin. Yani karsilik vermissin. Daha usteleme bence, kendi hayatina bak.

Kuzeni kiligina girmen kurnazlik, ve bence yanlis. Bir anlasilirsa, o adama ettigin hakaretlerin hepsi sana da edilir, sen nasil bir insanmissin da kuzen kiligina girip kandirmissin diye. Ikiniz de sutten cikma ak kasik degilsiniz yani. Yanlisa yanlisla karsilik vermissin, magdur degilsin.

Ikinci olarak, adamin "artik takmiyorum" demesi normal. Kac yildir gormedigi, yakin olmadigi bir insana tutup da soyle aci cekiyorum, boyle cekiyorum diye anlatacak degil. Tabii ki sorun yok diyecek.

daha çok yeni iki ay... önce öfke, sonra özlem, sonra pişmanlık, sonra çaresizlik ve hayata yeniden devam etmek...

ben bir yıl harcadım nötr olabilmek için...

ama herşey sevdiklerinle daha kolay atlatılır emin ol.

ağla ,birileriyle dertleş, şarkılar söyle ama atma içine...

Rabbim yardımcın olsun...

bir yilmi? Bir yil sonra tamamen silebildinmi aklina gelmedimi? Aklina geldikce üzülmedinmi? Eski zamani özlemedinmi?
Insallah bende daha kisa sürer atlatmak :( istemiyorum bir yil boyunca bu hissleri acilari tasimayi. AMIN ALLAH hepimizin yaridmcisi olsun insallah

ne konuşursa konuşsun, kime ne anlatırsa anlatsın bundan sonra sizi ilgilendirmez ki.. bir karar vermişsiniz, arkasında durun.. birilerinin adını kullanıp fb hesabı açtığınız ve onunla sohbet ettiğiniz anlaşılırsa sizin açınızdan hoş şeyler yaşanmaz.. hala kovalayan durumundasınız şu an da.. boşverin, kimsenin ahı kimsede kalmıyor.. bir laf var çok severim; Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz.. siz hayatınıza bakın artık :34:

Haklisin allah kimsenin yaptigini yanina kar birakmaz benim de! ALLAH büyük bundan sonra kendi hayatima bakacagim onunla ilgilenmeyecegim!

Bence de artik yoluna bakmalisin. Hakkinda yanlis konustugu belli olmus, sen de cikip adama hakaretler etmissin. Yani karsilik vermissin. Daha usteleme bence, kendi hayatina bak.

Kuzeni kiligina girmen kurnazlik, ve bence yanlis. Bir anlasilirsa, o adama ettigin hakaretlerin hepsi sana da edilir, sen nasil bir insanmissin da kuzen kiligina girip kandirmissin diye. Ikiniz de sutten cikma ak kasik degilsiniz yani. Yanlisa yanlisla karsilik vermissin, magdur degilsin.

Ikinci olarak, adamin "artik takmiyorum" demesi normal. Kac yildir gormedigi, yakin olmadigi bir insana tutup da soyle aci cekiyorum, boyle cekiyorum diye anlatacak degil. Tabii ki sorun yok diyecek.

kimse sütten cikmis ak kasik degil her insan hata yapar! Ama artik gercekleri ögrendigim icinde mutluyum birdaha asla ilgilenmem onunla benim hakkimda abuk subuk dengesiz konusanla isim olmaz. ALLAHIN iziniyle bu durumu atlatacagim ve onu tamamen hayatimdan silecegim. Insan bu durumdan sonra hirs yapiyor üzülüyor acisi oluyor bu hirsa yenik düstüm bende beni benim durumumu yasayan anlar ancak! Hakllisin millete aci cekiyorum diyecek hali yok ama benim arkadasima yazmis aci cektigini falan aradabir yaziyormustu gece gece! Ne alakaysa o benim arkadasim onun sadece arada bir görüp konustugu bir kisi ona neden bunu anlatiyor anlamadm!

Back