Eski nişanlımı son kez görsemmi?

O zaman barışmak niyetinde.
Kesin bir dille izah et bence, rahatsız etmekten vazgeçer.

Söyledim anlamıyor hasretıme dayanamıyormuş falan ..Olmaz dedım aileni istemiyorum dedim Ben sadece görmek ıstıyorum diyo haklısın diyo .. Evi falan biliyor karsıma çıkacak sanırım ..

Olacağı söyleyeyim.. Sen de içinde biyerlerde görmek istiyorsun. Hatta karşıma çıkacak sanırım derken bile bi merak bi istek var. Çıksa da "son kez" görsem diye. Ama o malesef son olmuyor canım. Görüşeceksin. vay be seviyormuşum diyeceksin. Sorunlar yaşayacaksınız. Sanki anı dondurmuş ve yeniden play tuşuna basmışsın gibi. ve malesef güzelim acı çekeceksin. Bir kere resti çekmişsiniz. Kararında durmalı geriye dönmemelisin.

Olacağı söyleyeyim.. Sen de içinde biyerlerde görmek istiyorsun. Hatta karşıma çıkacak sanırım derken bile bi merak bi istek var. Çıksa da "son kez" görsem diye. Ama o malesef son olmuyor canım. Görüşeceksin. vay be seviyormuşum diyeceksin. Sorunlar yaşayacaksınız. Sanki anı dondurmuş ve yeniden play tuşuna basmışsın gibi. ve malesef güzelim acı çekeceksin. Bir kere resti çekmişsiniz. Kararında durmalı geriye dönmemelisin.

Aynen öyle bu kadar zaman gecmış şimdi aklı basına geliyor..O aileyle olmaz onları bir daha asla görmek istemiyorum..Ayrıca güvenim sıfır eski nişanlıma karsı hersey zamanında güzel Biz istesek bile aıleler engeller.. Gerci onlara gerek kalmaz ben o aileyi istemıyorum

Sakın yapma
Benim eski sevgilimde ayrıldıktan nerdeyse 7 ay sonra bana ulaştı ama sonu yoktu ailesi beni istemiyordu
Bir konuşma ile kalmıyor o, tekrar arıyor vs sen de konuşmak istiyorsun sonra olmayacağını biliyorsun vs üzülüyorsun
Hiç bulaşma, kafanı da bulandırma

Çok kötü sekilde ayrıldık aslında aileler yüzünden annesi resmen kıskanıyordu oğlunu ne yaptı ettı ayırdılar bizi cok beddua ettım kardesı kaza yaptı annesi cok fena sekılde hastalandı kendi işsiz kaldı uzun zaman maddı olarakta dibe vurdular..Cok ahımı aldılar nikaha 15 gün kala dayanamadım artık her yaptığımız seyde annem böyle istiyor derdi..zaten çokta dik kafalıydı bir buçuk sene oldu ama cok korkunç seyler söyledık bırbırımıze ailelerin etkısıyle düşman olduk bırbırımize simdi gidiyor 1 ay sonra baya uzak bir sehıre son kez göreyim dedı gitsemmi? aslında görmeyı cok ıstıyorum ama sonuçta bırlesemıcez görücem ve gidecek? kendımı kucuk duruma düsürürmüyüm gidersem?
ayrilmissin bitmis gitmis, isguzarligin alemi ne?

X