Eski nişanlımı son kez görsemmi?

benım meselemın üstünden cok zaman gectı be canım:) allah senın yardımcın olsun ınsallah bır an once duzelır aranız eski nısanlınıda bosver gerıde dönme ne mal olduğu bellıymıs
Aynen zaten bidaha karsilastirmasin rabbim bizi yoksa kendimi tutamayip bisey yapar laf soylerim diye korkuyorum dua ediyorum iste inşallah bu gunler biter biran once huzuru ozledim ailendende dislanmak cok zormus bunu gordum

gitme.
anladığım kadarıyla içinde kalan birşeyler var.
aklın ve yüreğin karışacak.

Çok kötü sekilde ayrıldık aslında aileler yüzünden annesi resmen kıskanıyordu oğlunu ne yaptı ettı ayırdılar bizi cok beddua ettım kardesı kaza yaptı annesi cok fena sekılde hastalandı kendi işsiz kaldı uzun zaman maddı olarakta dibe vurdular..Cok ahımı aldılar nikaha 15 gün kala dayanamadım artık her yaptığımız seyde annem böyle istiyor derdi..zaten çokta dik kafalıydı bir buçuk sene oldu ama cok korkunç seyler söyledık bırbırımıze ailelerin etkısıyle düşman olduk bırbırımize simdi gidiyor 1 ay sonra baya uzak bir sehıre son kez göreyim dedı gitsemmi? aslında görmeyı cok ıstıyorum ama sonuçta bırlesemıcez görücem ve gidecek? kendımı kucuk duruma düsürürmüyüm gidersem?
Çok gereksiz

Dedimki bana bu zülümleri ettiniz ne bu dünyada nede öteki dünyada iki yakanız bır araya gelmesın benden bin beter olun kan kustum seninde cigerın yansın dedım kadına 1 ay sonra oglu cok büyük kaza yaptı öteki ay kızının kocası öldüresiye dövüp eve gönderdı kocası.. sonra işten çıkarıldı doğru düzgün calısamadı yeni duydum annesı cok kötü bir hastalığa yakalanmış başlangıcıymış .. sadece eskı nısanlım bellı zaman sonra aileme degıl bu bedduaları bana et dedı.. Ama hala burunları havada ama emınım o aılesı gelıp benden helallık ısteyecek ama asla ve asla etmeyecem ölüm dösegınde olsa bile..
Ne kadar kin dolusun ya.Her musibeti,her belayı,senin beddualarına bağlama.Allah öyle her ahın cevabını hemen yerine getirseydi,dünyada herkes belesını bulurdu.
BİR KADIN OLARAK,KOCASI TARAFINBDAN ÖLDÜRESİYE DÖVÜLÜP BABA EVİNE GÖNDERİLEN BAŞKA BİR KADIN İÇİN BEDDUAM TUTTU DİYE HAZ MI DUYUYORSUN.O kadının suçu ne.
Veya bu kadar musibet belaya tutulacak ne yaptılar sana.Tecavüz mü etti,boğazına bıçak mı dayadı...
Dünya kadar nişanlısından,hatta kaç yıllık pcasından ayrılıyor.Ne kahırlar ne kaynana koca dertleri çekiyorlar.Bence önce kalbini temizle.Yarın senin ne olacağını Allah bilir.Annesi ölse umrunda olmayan insanla ne diye görüşüpo son defa görsem mi diyorsun o zaman.

Durumlari duzelince o tavirlari yine eskiye doner merak etme. Ve gitmeeeeee
Hak etmeyen insanlara neden bu kadar merhametliyuiz, zamaninda bizi uzenlerin yaptiklari niye iki dk.da unutuluyor? Gitmemelisin. Hic vicdanina yenilme. Ne halleri varsa gorsunler. Vicdanini biraz da kendin icin kullan, bana hak etmedigim seyler yaptilar, neden gideyim ki diye duşun

Çok kötü sekilde ayrıldık aslında aileler yüzünden annesi resmen kıskanıyordu oğlunu ne yaptı ettı ayırdılar bizi cok beddua ettım kardesı kaza yaptı annesi cok fena sekılde hastalandı kendi işsiz kaldı uzun zaman maddı olarakta dibe vurdular..Cok ahımı aldılar nikaha 15 gün kala dayanamadım artık her yaptığımız seyde annem böyle istiyor derdi..zaten çokta dik kafalıydı bir buçuk sene oldu ama cok korkunç seyler söyledık bırbırımıze ailelerin etkısıyle düşman olduk bırbırımize simdi gidiyor 1 ay sonra baya uzak bir sehıre son kez göreyim dedı gitsemmi? aslında görmeyı cok ıstıyorum ama sonuçta bırlesemıcez görücem ve gidecek? kendımı kucuk duruma düsürürmüyüm gidersem?

gitme.

Ne kadar kin dolusun ya.Her musibeti,her belayı,senin beddualarına bağlama.Allah öyle her ahın cevabını hemen yerine getirseydi,dünyada herkes belesını bulurdu.
BİR KADIN OLARAK,KOCASI TARAFINBDAN ÖLDÜRESİYE DÖVÜLÜP BABA EVİNE GÖNDERİLEN BAŞKA BİR KADIN İÇİN BEDDUAM TUTTU DİYE HAZ MI DUYUYORSUN.O kadının suçu ne.
Veya bu kadar musibet belaya tutulacak ne yaptılar sana.Tecavüz mü etti,boğazına bıçak mı dayadı...
Dünya kadar nişanlısından,hatta kaç yıllık pcasından ayrılıyor.Ne kahırlar ne kaynana koca dertleri çekiyorlar.Bence önce kalbini temizle.Yarın senin ne olacağını Allah bilir.Annesi ölse umrunda olmayan insanla ne diye görüşüpo son defa görsem mi diyorsun o zaman.

Cok severek zorla ayırdılar öyle bir kin varki içimde kendime engel olamıyorum

Hem düşman olduk birbirimize diyorsunuz, hemde son kez beni görmek istedi diyorsunuz..

Nasıl düşmanlık bu?

Sizi görünce eline ne geçecek, belli ki sizi unutamamış we yeşil ışık wermeye çalışacak...

Bence zaman kaybı gerek yok...

Yolun açık olsun selametle deyin gitsin....

Kafanızı durduk yere karıştırmanızın ne luzümü war...

Gece gündüz arıyo beni oraya getirticeksin sanırım dedı ..Gelme dedım gelmıcem dedim..Her yerden engelledim ama hala uğraşıyor anlamadım ..Cok pişmanmış cok üzülüyormuş falan ..O pişman olsada ne fark eder o aileyi istemiyorummm

O zaman barışmak niyetinde.
Kesin bir dille izah et bence, rahatsız etmekten vazgeçer.

X