- 25 Eylül 2011
- 7.415
- 11.121
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Anladimda ne yaptilar ki bu kadar.arada guclu bi sevgi olsaydi devam ederdi.neddua etmeyi birakin bu sizin icinizi karartiyor ve karatmista.Dedimki bana bu zülümleri ettiniz ne bu dünyada nede öteki dünyada iki yakanız bır araya gelmesın benden bin beter olun kan kustum seninde cigerın yansın dedım kadına 1 ay sonra oglu cok büyük kaza yaptı öteki ay kızının kocası öldüresiye dövüp eve gönderdı kocası.. sonra işten çıkarıldı doğru düzgün calısamadı yeni duydum annesı cok kötü bir hastalığa yakalanmış başlangıcıymış .. sadece eskı nısanlım bellı zaman sonra aileme degıl bu bedduaları bana et dedı.. Ama hala burunları havada ama emınım o aılesı gelıp benden helallık ısteyecek ama asla ve asla etmeyecem ölüm dösegınde olsa bile..
Amin canim tesekur ederim ins allahta senin gönlüne gore versin herseyi zor ama atlaticam mecburum kabuguma cekilip kalirsam dahada kotu hayatima yepyeni bi yol cizmem sart . Bence telefonda bile gorusme onunla nereye giderse gitsin senden uzaklastirmis allah bakSenin daha cok yeni cok zor bilirim o günleri allah yardımcın olsun ama bir kere bozuldumu toparlamak cok cok zor ..
Allah'a havale etmek yerine neden beddua? Benim bildiğim bedduanız bir gün sizin kapınızı çalar.Çalmasa bile her ne kadar nefret dolu olsanız da onların çöküşü vicdanınızı sızlatmıyor mu? Hakkınızı helal edip etmemek size kalmış ama ben bu kısma çok takıldım.
Gitme sakin bulusmaya.
Artik olmaz zaten diyosun ama diger yrumdada geri diyosunki cok pisman.
Kafan cok karisicak.
Gitme
Zaten beddua etsende etmesende allah oyle insanlarin yanina birakmiyo biseyi
nedense görmek istiyorum ama cok yanlış bu kadar olaydan sonra
Evet canim cok kotu seyler oldu suan evdeyim kimse konusmuyo odamdayim gunlerdir tek basima benim ailem arkamda durmadi bu konuda suan durumumda net degil ya eve cikicam yada bi yurtdisi isi var bakalim kimse konusmadigi icin bende kimseyi cagirip bisey soramiyorum oyle bejim kaynanamda fenaydi iste boyle analar oldugu surece evlatlari mutlu olamazBırakmadı zaten mahvoldular ama o anası varya o anası bılmıyorum toprak kabul edermı onu? bız sonradan barıştık eve gıttı anası demıskı red ederız dugunune gelmeyız seni dışlarız ben onlara ne yaptımkı? bu arada senın konuna baktım cok garıptı benım aılem sonuna kadar benım arkamda oldu nısanlım böyle bırsey söyleseydıde onlara ınanmaz aslaaa sen evdemısın sımdı? cok fena ya
Canim sapsik58 dogru soylemis onune bak geriye bakma eger olucak olsaydi zaten kismet ederdi allah bi sekilde gormek istesende kendine engel ol inan iyiki gitmemisim dersin
bence buluşmayın görüşmeyin görüşürseniz de evlenin diğer türlü üzülürsünüz
Hayir yalan degildi oyle buyuk bi hata hatta salaklik demek az gelir ama yaptim simdi bedelini oduyorum onun istedigi ortada kalmamdi oyun kurup gelmislerdi zaten annesiyle yaptilar ve basardilar benimde hakkim helal degil onlara beddua etmiyorum ama bazen icimden gecmiyo degil benim yasadiklarimin aynisini yasasalarda bende günün birinde duysam diyehaklısın canım gitmicem ..Zaten gidiyor ..Senın durumuna takıldım ya ailen nasıl arkanda durmaz eski nişanlının söyledıgı sey yalandı dımı?
Hayir yalan degildi oyle buyuk bi hata hatta salaklik demek az gelir ama yaptim simdi bedelini oduyorum onun istedigi ortada kalmamdi oyun kurup gelmislerdi zaten annesiyle yaptilar ve basardilar benimde hakkim helal degil onlara beddua etmiyorum ama bazen icimden gecmiyo degil benim yasadiklarimin aynisini yasasalarda bende günün birinde duysam diye
Surekli kendi aramizda ayrilip barisiyoduk kiz olaylari falan vardi belki okumussundur sinemalar kahveler falan zaten cok dik ve gecimsiz biriydi her karari o aliyodu herseyim heran kontrol altindaydi markete gitmem bile yasakti akrabalarim arasa tek tek arayip teyit ediyodu takintili bi ruhu vardi eski sevgilisi yuzundenmis oyle diyodu aldatmis bunu galiba ceremesini ben cektim ama baslarda boyle degildi sonradan huyunu gosterdi enson ben attim nisani annesi geldi falan sonra kendi derken olaylar cigrindan cikti iyikide olmamis diyorum simdi yaptiklarino dusununce ama bunlari yasamak istemezdim hic hemde allah kimseye vermesin bide kizlar erkeklere asla ama asla guvenmesin benim guven meselem coktan doldu erkeklere oyle yani benim durumum kusura bakma anlattim boyle senin konunda ama sordun diye senin meselen daha muhim simdiAllah yardımcın olsun canım ya ..Hic bır erkeğe güvenmemek gerekıyormus benımkıde düüne yakın istedı ama istemedim herseyın yerı ve zamanı var dedım ısrarcıda olmadı öyle bir durum olsaydı daha cok üzülürdüm belkide ..Ama olsun olmuş bır kere sonuçta ınsan ınanıyor güveniyor senmı attın nısanı? sorun neydı?
Surekli kendi aramizda ayrilip barisiyoduk kiz olaylari falan vardi belki okumussundur sinemalar kahveler falan zaten cok dik ve gecimsiz biriydi her karari o aliyodu herseyim heran kontrol altindaydi markete gitmem bile yasakti akrabalarim arasa tek tek arayip teyit ediyodu takintili bi ruhu vardi eski sevgilisi yuzundenmis oyle diyodu aldatmis bunu galiba ceremesini ben cektim ama baslarda boyle degildi sonradan huyunu gosterdi enson ben attim nisani annesi geldi falan sonra kendi derken olaylar cigrindan cikti iyikide olmamis diyorum simdi yaptiklarino dusununce ama bunlari yasamak istemezdim hic hemde allah kimseye vermesin bide kizlar erkeklere asla ama asla guvenmesin benim guven meselem coktan doldu erkeklere oyle yani benim durumum kusura bakma anlattim boyle senin konunda ama sordun diye senin meselen daha muhim simdi