Eski nişanlımı son kez görsemmi?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Çok kötü sekilde ayrıldık aslında aileler yüzünden annesi resmen kıskanıyordu oğlunu ne yaptı ettı ayırdılar bizi cok beddua ettım kardesı kaza yaptı annesi cok fena sekılde hastalandı kendi işsiz kaldı uzun zaman maddı olarakta dibe vurdular..Cok ahımı aldılar nikaha 15 gün kala dayanamadım artık her yaptığımız seyde annem böyle istiyor derdi..zaten çokta dik kafalıydı bir buçuk sene oldu ama cok korkunç seyler söyledık bırbırımıze ailelerin etkısıyle düşman olduk bırbırımize simdi gidiyor 1 ay sonra baya uzak bir sehıre son kez göreyim dedı gitsemmi? aslında görmeyı cok ıstıyorum ama sonuçta bırlesemıcez görücem ve gidecek? kendımı kucuk duruma düsürürmüyüm gidersem?

Nokta koyduysanız görüşmemen daha mantıklı. Aslında telefonlaşmanız nokta koyulmadığının belirtisi ama senin için kesin bitmişşe golü atın rencide olduğuyla kalsın

kesin bitti bana cok haklıymışsın cok pişmanım dedi ama iş işten gectı :) saçma sapan bır merak var görmek ıstıyorum nedense yada bosluktamıyım dıye bılmıyorum.

Bence sakin gorusme hem zaten kotu ayrilmissiniz bende nisanlimdan ayrildim hemde cok kotu seyler yasiyorum suan gorunce ne degisicekmiski hem o kadar cirkinlestikten sonra hersey elveda demesine ne luzum varki denilicekler denmis bitmis zaten ben olsam asla gitmezdim korkardim en basta ne malum bisey yapmicagi

Evet öyle hiç güvenmiyorum hem görsem kesin üzülürüm sen ne zaman ayrıldın?

Evet öyle hiç güvenmiyorum hem görsem kesin üzülürüm sen ne zaman ayrıldın?
1 bucuk hafta oldu daha toparlamis degilim benim durumlar cok cok karisik ama yuvamdan kovuldum falan simdi bekliyorum ne olucak ne edicek bilmiyorum hala belli degil zaten bende burdan destek aldim cok konu actim herkes yorum yapti dua etti sagolsunlar bence ikna etmek icin ne derse ne yaparsa yapsin gorusme onceden cok gormek isteseydi yada deger verseydi suan baska seyler konusuyo olurdunuz son kez gorusmeyi degil hakkini kaybetmis coktan

Zaferinizin tadini cikartmak istiyorsunuz sanirim.

Dedimki bana bu zülümleri ettiniz ne bu dünyada nede öteki dünyada iki yakanız bır araya gelmesın benden bin beter olun kan kustum seninde cigerın yansın dedım kadına 1 ay sonra oglu cok büyük kaza yaptı öteki ay kızının kocası öldüresiye dövüp eve gönderdı kocası.. sonra işten çıkarıldı doğru düzgün calısamadı yeni duydum annesı cok kötü bir hastalığa yakalanmış başlangıcıymış .. sadece eskı nısanlım bellı zaman sonra aileme degıl bu bedduaları bana et dedı.. Ama hala burunları havada ama emınım o aılesı gelıp benden helallık ısteyecek ama asla ve asla etmeyecem ölüm dösegınde olsa bile..

Senin daha cok yeni cok zor bilirim o günleri allah yardımcın olsun ama bir kere bozuldumu toparlamak cok cok zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…