- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Nokta koyduysanız görüşmemen daha mantıklı. Aslında telefonlaşmanız nokta koyulmadığının belirtisi ama senin için kesin bitmişşe golü atın rencide olduğuyla kalsın
Bence sakin gorusme hem zaten kotu ayrilmissiniz bende nisanlimdan ayrildim hemde cok kotu seyler yasiyorum suan gorunce ne degisicekmiski hem o kadar cirkinlestikten sonra hersey elveda demesine ne luzum varki denilicekler denmis bitmis zaten ben olsam asla gitmezdim korkardim en basta ne malum bisey yapmicagi
Sonların sonu gelmez... iradeli olmalısın
Ölümlü dünya, helalleşmek istiyordur belki...
Zaferinizin tadini cikartmak istiyorsunuz sanirim.Haklısın zaten gidiyor cok uzaklara ama beddualarım bir bir tuttu o burnu havada olan adamdan eser kalmamıs
Asla hakkımı helal etmem ona ve ailesine bin beter olsunlar o annesi varya o kadını mezar kabul etmez
1 bucuk hafta oldu daha toparlamis degilim benim durumlar cok cok karisik ama yuvamdan kovuldum falan simdi bekliyorum ne olucak ne edicek bilmiyorum hala belli degil zaten bende burdan destek aldim cok konu actim herkes yorum yapti dua etti sagolsunlar bence ikna etmek icin ne derse ne yaparsa yapsin gorusme onceden cok gormek isteseydi yada deger verseydi suan baska seyler konusuyo olurdunuz son kez gorusmeyi degil hakkini kaybetmis coktanEvet öyle hiç güvenmiyorum hem görsem kesin üzülürüm sen ne zaman ayrıldın?
Zaferinizin tadini cikartmak istiyorsunuz sanirim.
1 bucuk hafta oldu daha toparlamis degilim benim durumlar cok cok karisik ama yuvamdan kovuldum falan simdi bekliyorum ne olucak ne edicek bilmiyorum hala belli degil zaten bende burdan destek aldim cok konu actim herkes yorum yapti dua etti sagolsunlar bence ikna etmek icin ne derse ne yaparsa yapsin gorusme onceden cok gormek isteseydi yada deger verseydi suan baska seyler konusuyo olurdunuz son kez gorusmeyi degil hakkini kaybetmis coktan