• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlim tehdit ediyor :(

Yagmurum111

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
168
28
13
Methaba

Ben Cok Büyük bir hata yaptim .. 6 Ay Önce ayrildim biz evlenmistik bile dügüne bir Ay kalmisti.. ailem karsi saygiszca konustu ve Bi kac tatsizlik da oldu ve Ondan Önce de bazi seyler yasandi.. Bende ayridim.. o kabullenmdi Tabi sonucta okadar para döktü gururuna da yediremedi erkek olarak Anliyorum da .. Biz kötü ayrildik Bana tehdit etti herseyi herKese anlatacak diye.. Neyse bi kac Ay gecti ses bisey Yok sona Ben dayanamdim yazdim ona .. cünkp Cok aci cektim hayallerim yikildi ..
konusmaya basladik Oda unutamadi Oda seviyordu Halen deniyelim dedik.. baya caba gösterdi degistigini yapti etti Ben soguk davrandim cünkü korktum.. ailem karsi cikacak kesin.. Simdi Bana diyor Sen Beni kullandin Eger birakirsan ailene herseyi anlatirim Bana yazdigini..
Cok korkuyorum kendim yaptim biliyorum Ama Cok yanlis bir karar aldigimi Simdi anladim.
Ne yapsam bilmiyorum

Uyuyan yılanı uyandırmışsın.

Madem ayrılmıştın, madem ailen karşı çıkacaktı, ne diye tekrar konuştun adamla.

Şimdide seni tehdit eden bir adamla uğraşmak zorunda kalacaksın. Anlatacaklarından da korkuyorsun. Şimdi ne yapacaksın?

Polise gidip tehdit ediliyorum diyip kanıt gösterebilirsin.

Uyuyan yılanı uyandırmışsın.

Madem ayrılmıştın, madem ailen karşı çıkacaktı, ne diye tekrar konuştun adamla.

Şimdide seni tehdit eden bir adamla uğraşmak zorunda kalacaksın. Anlatacaklarından da korkuyorsun. Şimdi ne yapacaksın?

Polise gidip tehdit ediliyorum diyip kanıt gösterebilirsin.

Evet Haklisin düsünemedim herseyi Yine Cok basit gördüm...
Olur dedim belki Yine Ama ailem cevrem herkes karsi olmaz da belki savasirim dedim Ama Olmuyor yapamiyorum.. o hisslerim gitti Sanki ..
Ne yapacagimi bilmiyorum sakinlestirmeye calistim olmadi.. Cok zor bir durumdayim

Ben seni anlıyorum kaç yaşındasın?
Kararsızlık var her ne olursa olsn pişman da olsan yaptığının arkasında dur. Ayrıldın bunu iyi düşün ayrılırken mesela pişman olur muyum diye düşün. Pişman olsan bile yazmamalıydın ailenin sana olan güvenini kaybedersin.
Sonra ne karar verirsen hep dicekler acaba pişman olur mu acaba bizi yanıltırmı diye
Sen kesin kararlı durmalısın ki insanlar senin sözüne güvensin.
Şimdi konuşmuşsun etmişsin bu işler çocuk oyuncağı değil ki sonuçta resmi olarak evlenmistin boşanmıssın canın sıkılınca boşluğa düşünce yazmıssn Anlıyorum ama bundan sonra dim dik dur ve seni tehdit eden Bi kişi ile de tekrar barışmayı düşünme onada korkmadığını kesin kararlı olduğunu göster ki seninle uğraşmasın.
Baktın işler sarpa sarıyor annene durumu anlatırsın usuldan.

Ne anlatacak yani ailen de ***sen istemiyorsan ki oyle durmuyorsun ***
Hayirdir bizim kizimiz kime ne ne yaptysa demek ister tabi ama sen boyle tutarsiz davrandikca zor emmeye de gelmemissin gommeye de

Ben seni anlıyorum kaç yaşındasın?
Kararsızlık var her ne olursa olsn pişman da olsan yaptığının arkasında dur. Ayrıldın bunu iyi düşün ayrılırken mesela pişman olur muyum diye düşün. Pişman olsan bile yazmamalıydın ailenin sana olan güvenini kaybedersin.
Sonra ne karar verirsen hep dicekler acaba pişman olur mu acaba bizi yanıltırmı diye
Sen kesin kararlı durmalısın ki insanlar senin sözüne güvensin.
Şimdi konuşmuşsun etmişsin bu işler çocuk oyuncağı değil ki sonuçta resmi olarak evlenmistin boşanmıssın canın sıkılınca boşluğa düşünce yazmıssn Anlıyorum ama bundan sonra dim dik dur ve seni tehdit eden Bi kişi ile de tekrar barışmayı düşünme onada korkmadığını kesin kararlı olduğunu göster ki seninle uğraşmasın.
Baktın işler sarpa sarıyor annene durumu anlatırsın usuldan.
28 yasindayim..
Hersey cabuk oldu yeniden konustugumuzdan beri .. hemen cevap bekledi Bende onun sözlerine kandim toz pembe hayaller kurdum Yine .. Öyle böyle derken söz verdik birbirimize birakmicaz diye .. Ama Ben yapamicam Cok korkuyorum Cok yanlis yaptim ..
Bu Bana Allahtan gelen tokat.. zamandinda sükretseydim
Isyan etmeseydim sabretseydim ona yazmazdim

28 yasindayim..
Hersey cabuk oldu yeniden konustugumuzdan beri .. hemen cevap bekledi Bende onun sözlerine kandim toz pembe hayaller kurdum Yine .. Öyle böyle derken söz verdik birbirimize birakmicaz diye .. Ama Ben yapamicam Cok korkuyorum Cok yanlis yaptim ..
Bu Bana Allahtan gelen tokat.. zamandinda sükretseydim
Isyan etmeseydim sabretseydim ona yazmazdim
Evet bu konuda hatalısın madem seviyordun baştan neden ayrıldın, hadi ayrıldın neden tekrar yazıp sonra tekrar ayrılıyorsun.
Neyse olan olmuş burda seni yargılamak değil amacımız insanız hayatta yanlışlar yapabiliyoruz bundan sonra iradeli olmak senin elinde, kararlarının arkasında dur. Bak ne güzel ailende arkanda. Ve yapmışsın Bi yanlış korkma annene de anlat durumu en azından aileden birisi bilsin.
Sonra dersin ben aileme herşeyi anlattım senden korkmuyorum dersin.
Unutma havlayan köpek ısırmaz

Methaba

Ben Cok Büyük bir hata yaptim .. 6 Ay Önce ayrildim biz evlenmistik bile dügüne bir Ay kalmisti.. ailem karsi saygiszca konustu ve Bi kac tatsizlik da oldu ve Ondan Önce de bazi seyler yasandi.. Bende ayridim.. o kabullenmdi Tabi sonucta okadar para döktü gururuna da yediremedi erkek olarak Anliyorum da .. Biz kötü ayrildik Bana tehdit etti herseyi herKese anlatacak diye.. Neyse bi kac Ay gecti ses bisey Yok sona Ben dayanamdim yazdim ona .. cünkp Cok aci cektim hayallerim yikildi ..
konusmaya basladik Oda unutamadi Oda seviyordu Halen deniyelim dedik.. baya caba gösterdi degistigini yapti etti Ben soguk davrandim cünkü korktum.. ailem karsi cikacak kesin.. Simdi Bana diyor Sen Beni kullandin Eger birakirsan ailene herseyi anlatirim Bana yazdigini..
Cok korkuyorum kendim yaptim biliyorum Ama Cok yanlis bir karar aldigimi Simdi anladim.
Ne yapsam bilmiyorum
Gerçekten değişmiş olsaydı tehdit etmezdi....

Ayrıca bu değişim öyle kolay birşey değil....

Çok akıllı ve kurnaz bir kadın olmama rağmen 14 yıllık eşimi istediğim yönde değiştiremedim...

Bir söz vardır "7 'sinde ne ise 70 'inde odur" diye ..

Evet bu konuda hatalısın madem seviyordun baştan neden ayrıldın, hadi ayrıldın neden tekrar yazıp sonra tekrar ayrılıyorsun.
Neyse olan olmuş burda seni yargılamak değil amacımız insanız hayatta yanlışlar yapabiliyoruz bundan sonra iradeli olmak senin elinde, kararlarının arkasında dur. Bak ne güzel ailende arkanda. Ve yapmışsın Bi yanlış korkma annene de anlat durumu en azından aileden birisi bilsin.
Sonra dersin ben aileme herşeyi anlattım senden korkmuyorum dersin.
Unutma havlayan köpek ısırmaz

Biliyorum Cok hataliyim Öyle yaparak .. onunda hakkini yemis oldum kendimi Cok kötü hissediyorum ..
Ben ailemi kaybetmek istemiyorum o yüzden korkuyorum.. Hersey Cok oldu birden oldu Simdi isin icinden cikamimiyorum..
Ailem biliyor desem bile Yine yapar o kötülügü yapmadan rahat durmicak..

eğer aranızda bir şey gecmediyse korkma en fazla konuştuk der ne diyebilir ki naşka blöf yapıyor sen ayrılma diye seni böyle tehdit eden bir insanla asla yoluna devam etme inan seven insan böyle bir sey yapmaz ayrıl bir daha da asla görüşme

Biliyorum Cok hataliyim Öyle yaparak .. onunda hakkini yemis oldum kendimi Cok kötü hissediyorum ..
Ben ailemi kaybetmek istemiyorum o yüzden korkuyorum.. Hersey Cok oldu birden oldu Simdi isin icinden cikamimiyorum..
Ailem biliyor desem bile Yine yapar o kötülügü yapmadan rahat durmicak..
Söyleyecek söz yok o zaman yaşıyacaklarınıza her an hazırlıklı olun

Back