Eski nisanlim kötülük yapti

Yagmurum111

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
168
28
13
Daha Önce de yazmistim.. Ben 6 Ay Önce ayrildim dügün öncesi severek mecbur kaldim diye.. Sonra Hep agladim üzüldüm yapamadim bi türlü ..
6 Ay Sonra ona yazdim Yine konusmaya basladik.. Bana dedi kaybedecegimiz bisey Yok deniyelim yine herkesden habersiz Sonra Iyi olursa söyleriz ailelere.. Tmm dedim .. Ama anlasmada su da vardi Eger ki birimiz Yok Olmuyor eskisi gibi degil derse birakacaz karsidakide alinmicak..
Öyle böyle derken denedik baktik Benden tarafi Bisey fazla gelmedi o cabaladi Ama Sonra sinirlendi Yine ve Cok agir konustu tehdit etti Eger Yemin etmsem onunla Devam etmeye ozaman herseyi babama anlatacak ona yazdigimi ve bulustugumu.. Öyle kac gün Öyle gecti Hergün baski yapti Zaman ver dedim Yok dedi.. sonunda Olmuyor dedim babami aradi Hersey anlatti Tabi abartarak..
Hersey benim sucumdu Ben basladim ama Ben degistim dedi ayrilik ona ders oldu Söyle böyle .. sadexe Benden BiseY gelmdigi icin Öyle yapti oysa deniyorduk..
Buda Bana bir ders oldu ..

Size demistik yanls yolda oldugunuzu artk olan olmus evlatsiniz aneniz babaniz ne diyeblr en fzla.kizar olan olmus onune bak artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…