• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski nişanlı ve kaçalım uzaklara teklifi...

tam 13 temmuz 2014 de ailesin gazına gelip ailemle oturcam işine geliyorsa diye dayatma sonucu ve bunun çok daha fazla problemlerden dolayı problemli bir şekilde hakaretler içeçrsinde nişanım atıldı.o gün bile babam bunların arasına bir soğukluk girmiş bi ay bi düşünsünler taşınsınlar dedi.ama erkek tarafı bencil ukala zaten istemeden bu yana ailemi adam yerine koymadı için kaale bile almadan gittiler ertesi günde tüm bohçaları gönderdim.nişanlım pardon eski nişanlım hemen hala kızını isteddi kendine kız kabul etmedi başka görücüler de olmamış. benim teyzemin kızı onun halasınn gelini ondan haber almıştım bunları da. tabi nişan atılınca bana atılan iftiralarda cabası.
aradı beni iş yerimi numaram değişti bilmiyor.kaçalım deedi.1 ay gelmeyiz hiç dedi.ben çok pişmanım dedi.zamanı geri alamıyorum dedi. cevabım tabi ki hayır oldu. ama eğer evlenmiş olsaydı yani kendini kabul eden olsaydı ben aklına bile gelmicekdim boşta kalınca beni bundan başkası almaz mantığı mı oldu bilmiyorum :KK43:
Aman bacııııııımmm. Sakın. Kaçmak neymiş? Şimdi hayır demişsin de yarın öbür gün fikrin değişir falan. Aman deyim öyle bişey yapayım deme. Onca rezillik içinde nişan atılmış. Geri dönüşü olmaz bunun. Olsa da hep aklında kalır sana yapılanlar. En ufak sorunda aklına gelir göz göre göre nasıl böyle bir şey yaptım diye kendi kendini yer bitirirsin. Biten bitmiş. Şu saatten sonra ne düzelecek. Her şey başta kötü başlamış. Sonradan düzeleceğini sanmıyorum ben. Aileyle oturcan diye tutturmuş nişan atılmış. Yarın bi sorun çıksa annemlerde kalalım falan der. Öyle de rahat olan kimseyi görmedim ben. Her gün evde bi sorun çıkar malamat olursunuz. Boşver gitsin. Başkasını bulursun inşallah. Daha mutlu olursun. Ayrı oturmanın ne kadar önemli ve mantıklı olduğunu idrak edememiş adamla bir ömrü nasıl geçireceksin ki?

Aman bacııııııımmm. Sakın. Kaçmak neymiş? Şimdi hayır demişsin de yarın öbür gün fikrin değişir falan. Aman deyim öyle bişey yapayım deme. Onca rezillik içinde nişan atılmış. Geri dönüşü olmaz bunun. Olsa da hep aklında kalır sana yapılanlar. En ufak sorunda aklına gelir göz göre göre nasıl böyle bir şey yaptım diye kendi kendini yer bitirirsin. Biten bitmiş. Şu saatten sonra ne düzelecek. Her şey başta kötü başlamış. Sonradan düzeleceğini sanmıyorum ben. Aileyle oturcan diye tutturmuş nişan atılmış. Yarın bi sorun çıksa annemlerde kalalım falan der. Öyle de rahat olan kimseyi görmedim ben. Her gün evde bi sorun çıkar malamat olursunuz. Boşver gitsin. Başkasını bulursun inşallah. Daha mutlu olursun. Ayrı oturmanın ne kadar önemli ve mantıklı olduğunu idrak edememiş adamla bir ömrü nasıl geçireceksin ki?
kaçmak mı asla ve asla fikrim değişmez neler çektiğiim ben bilirim onun böyle pişman desem pişman değil sadece evlenemediği için yine bana geri dönüş yapması tuhaf geldi.saçma geldi.öyle bir hata yapmam.suan bile dükkanımı aradı numarayı tanıdımdan açmadım

kaçmak mı asla ve asla fikrim değişmez neler çektiğiim ben bilirim onun böyle pişman desem pişman değil sadece evlenemediği için yine bana geri dönüş yapması tuhaf geldi.saçma geldi.öyle bir hata yapmam.suan bile dükkanımı aradı numarayı tanıdımdan açmadım
Tuhaf olan bişey yok, baktı birini bulamadı, kürkçü dükkanına döndü. Hep böyle bunlar. En kolay kimi kandırabiliyorlarsa ona gidiyorlar. İnşallah onu kendinizden uzak tutabilirsiniz.

Bence ailesiyle falan tartıstı bu yüzden sizi aradı.Zaten güvenecek olsanız kacırmaz dogru dürüst ailesinin karsısına alır sizin ailenizide bos yere kacarak falan üzmezdi.Halanızın kızını mı istedi ne ben orayı anlamadım

Bence ailesiyle falan tartıstı bu yüzden sizi aradı.Zaten güvenecek olsanız kacırmaz dogru dürüst ailesinin karsısına alır sizin ailenizide bos yere kacarak falan üzmezdi.Halanızın kızını mı istedi ne ben orayı anlamadım
benimle nişan atılınca kendi ailesi söylüyor ona oda kabul ediyor ve kendi halasının kzını istediyor ama kız kabul etmemiş.sonra başka kızlarda bulmuşlar onlarlada görüşmüş olmamış.

benimle nişan atılınca kendi ailesi söylüyor ona oda kabul ediyor ve kendi halasının kzını istediyor ama kız kabul etmemiş.sonra başka kızlarda bulmuşlar onlarlada görüşmüş olmamış.
Kesinlikle bu hataya düsmeyin o zaman.Ask olarak bakarsak size askı oldugunu düsünmüyorum bir mantık olarak düsününce de olmuyor bu is

tam 13 temmuz 2014 de ailesin gazına gelip ailemle oturcam işine geliyorsa diye dayatma sonucu ve bunun çok daha fazla problemlerden dolayı problemli bir şekilde hakaretler içeçrsinde nişanım atıldı.o gün bile babam bunların arasına bir soğukluk girmiş bi ay bi düşünsünler taşınsınlar dedi.ama erkek tarafı bencil ukala zaten istemeden bu yana ailemi adam yerine koymadı için kaale bile almadan gittiler ertesi günde tüm bohçaları gönderdim.nişanlım pardon eski nişanlım hemen hala kızını isteddi kendine kız kabul etmedi başka görücüler de olmamış. benim teyzemin kızı onun halasınn gelini ondan haber almıştım bunları da. tabi nişan atılınca bana atılan iftiralarda cabası.
aradı beni iş yerimi numaram değişti bilmiyor.kaçalım deedi.1 ay gelmeyiz hiç dedi.ben çok pişmanım dedi.zamanı geri alamıyorum dedi. cevabım tabi ki hayır oldu. ama eğer evlenmiş olsaydı yani kendini kabul eden olsaydı ben aklına bile gelmicekdim boşta kalınca beni bundan başkası almaz mantığı mı oldu bilmiyorum :KK43:

Dönmeyin..
Kaçınca ailenden sen tamamen koparsın..
Onların ailesine boyun eğmiş..
Edilen küfür hakareti yemiş yutmuş olursun.
Bi dayanağın olmaz..
En mantıklısını yapmışsınız, düşünmüşsünüz..

cevabın çok yerinde olmuş,düşünmeye bile değmezdi bu saçma teklifi.

Dönmeyin..
Kaçınca ailenden sen tamamen koparsın..
Onların ailesine boyun eğmiş..
Edilen küfür hakareti yemiş yutmuş olursun.
Bi dayanağın olmaz..
En mantıklısını yapmışsınız, düşünmüşsünüz..
onun ailesi ne boyun eğmek mi hayatta yüzlerine bile bakmam nişan günümde annesi masaya geldi gözlerine bakdım da kadın gözünü çevirmedi bana. allah korusun. normal hayatta bile rast gelmem inşallah

onun ailesi ne boyun eğmek mi hayatta yüzlerine bile bakmam nişan günümde annesi masaya geldi gözlerine bakdım da kadın gözünü çevirmedi bana. allah korusun. normal hayatta bile rast gelmem inşallah

İnşALLAH ya :)

Kuzeni teklifini kabul etseydi şu an onunla evli olacaktı ve sen aklına bile gelmiyor olacaktın biliyorsun değil mi? Pişmanmış. :KK14: Bulamamışır kimseyi ondandır. Ee şimdi millet uyanık kimse kolay kolay birlikte oturmayı kabul etmiyor. 1 ay sonra gene dönersiniz. Ayrıca kaçmak ne ya, gitsin ailesini ikna etsin. Benim arkadaşın kuzeni vardı onunda çocuk kaçalım demiş kaçmış o da, aslında çocuğun ailesi durumdan haberdarmış kaçır kızı düğün masrafından kurtulalım demişler. Sonradan anlamış tabii. Gelinlik bile giyemedi kız. Babanın evinden gelinliğinle çıkmak yerine kaçmak nedir. uzak dur o adamdan o kadar hakareti yalayıp yutmazsın herhalde.

Bunu teklif etmeye dahi hakkı yok! Hani iki ailenin ayrı ayrı baskısı olsa ikiniz de yansızca arada kalsanız eyvallah derim ama o olduğu gibi ailesinin yanında yer almış . Boşver ucuz kurtulmuşsun :(

Tarih tekrar eder hem de her seferinde daha çirkin şekilde... İnşallah şaşırıp da, kaçıp bir de ailenizi karşınıza almazsınız.

Hatayı hatayla kapatmaya çalışıyor üstelik kusurun büyüğü ondayken. Hala kızı kabul etseydi şu an evli olacaktı, yani mantığın doğru. Kimseyi bulamamış şansını sende denemiş.

Halasının kızını istemesi bile başlı başına tiksinc oldugunun göstergesi. Sakin oyle bisey yapayim deme :KK47:

Pardon benmi yanlis okudum.
Kacalim,1 ay gelmeyizmi diyor?
E tabi hakli, 1 ay demese olmaz zatn.
1 ay onemldir.

Kacalim senle bir omur hayat kuralim mutlu olalim felan demeye ne gerek.
1 aycik iste.
Duz bir ay.
Umut baglama soyle bi turlayalim boyunun olcusunu tekrardan aliyim sonra geri getirir teslim ederim anana..

Kimden kaçacaksınız ki sizin bir utancını z bir ayıbınız mı var bırakın kendiisterse fizana kacsın.. zaten annesiyle beraber oturmanızı istiyordu düğünü de tabiri caizse miç edecek aklınca yahu sizden ayrıldığı gibi görücü gidenden hayır gelmezzz ağzı bozuk adamdan düzgün laf duyamazsın bugün akım der yarın ..

yav unut gitsin sende soyledin bak baskasna gden adamdan sana koca olur mu. olmaz. o yuzden en iysini yaptin. kacip da sakin arkanda olan aileni kendne dusman etme.

Back
X