Eski nişan, kına gecesi vs elbiselerinizi ve abiyelerinizi ne yaptınız kızlar?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Kına gecesinde giydiğim abiye, nişan kıyafeti vs giydiğim abiye elbiseler dolapta boşuna yer kaplıyor. Atamıyorum da tekrar giyemem de. Siz ne yaptınız? Yoksa saklıyor musunuz fikir verir misiniz bana?

ay benim de var abiyèlerim öyle napsak ki bende bilemedim duruyo boş boş

Normal bir abiyeyi tekrar tekrar giyerim ancak nişan kıyafeti ve kına gecesi abiye kıyafeti olduğundan bir daha giyemem. Var mı bir çözümü olan?

bburada satan var ama boyları falan kesildiği için bilemiyorum abiye nasıl olur

nişan söz ve kına gecesi elbisem duruyor nişan elbisem mini ve siyah o belki şime yarar ama kına kıyafeti yaramaz o sıra bi yakınım evlendi vereyim dedim ama bedenler tutmadı

Çevremde ihtiyacı olan birini bulamadım maalesef. Üstelik nişan elbisesi öyle kabarık ben nişan elbisesiyim diye 100 metreden bağıran bir elbise değil. Çok şık bir abiye ben kabarık sevmediğimden A kesim beli oturup aşağıya doğru hafifçe inen bir abiye elbise. Kime verebilirim ya da satabilirim bilmiyorum. Ama dolapta boşuna yer kapladığı kesin.

Benim abiyelerimde evde kuzu kuzu yatıyor.Her yakın düğüne almışım bi tane :31:

Sen nişanlığım öyle çok abartı değil dedin ya ,terziye götürsen ne bilim ufak oynamalarla daha giyilebilir bi abiyeye dönüştürebilirsin belki

Son düzenleme:
valla benim tanıdıklarım var ama nasıl irtibat kurabilirsiniz bilmiyorum canlarım illa ki vardır çevreniz de bence araştırın çok büyük sevaba girersiniz ki zaten yardıma en yakınınız da olandan başlamanız daha hayırlı

Burada Satabilirsin
bit pazari var baska giymediginiz kiyafeyletinizde varsa onlarida satabilirsin
forumlari gez bulursun basliklari

hepsi duruyor,saklıyorum.
ihtiyacı olan biri olsa vermek isterim fakat şuan için çevremde çıkmadı.
zaten annemde şuan.tüm çevremiz orda olduğu için,belki aniden ihtiyacı olan birini bulursa versin diye onda bekletiyorum.

gelinligimi Ebayde acik artirmada sattim
cok ucuza gitti 100 eu :(
600 eu almistim Turkiyeden
neyse diger nisan kina vs abiye gibi seylerim duruyor
cunku onlar o kadar sade ve guzel elbiseler ki
her turlu yerde rahatca giyebilecegim turden
:)

gelinliğimi benden sonra 2 kişi giydi.. 2. giyende de kaldı gelinliğim.. ihtiyaçları vardı çok, teklif ettim seve seve kabul ettiler.. aynı mahallede idik.. evden gelin çıkarken üzerinde görmek beni çok sevindirdi.. bana çok uğurlu geldi gelinliğim umarım giyen kişilerede benimki kadar mutluluk getirir...
nişan kıyafetim de burdan bi arkadaşa gönderdim..her msjından ihtiyacı olduğunu anlıodum zaten... sadece kargo parasını ödedi..ve nişanında giyindi... :)

Kına gecesinde giydiğim abiye, nişan kıyafeti vs giydiğim abiye elbiseler dolapta boşuna yer kaplıyor. Atamıyorum da tekrar giyemem de. Siz ne yaptınız? Yoksa saklıyor musunuz fikir verir misiniz bana?

Ben hepsini kendimde tuttum. Kılıflarına geçirdim ve gardırobumda asılılar. Hepsinin manevi değeri çok yüksek..

benim nişanımda kınamda evde oldu normaldede giyilebilcek bişey aldım ama daha giymek kısmet olmadı :37:

Back