• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Masal Kahramanları Şimdi ne yapmaktadır

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
eskiden masallarda okuduğumuz kahramanlar şimdi neler yapıyorlar hiç merak ettiniz mi? eğer etiiyseniz işte size bazıları )

Kırmızı Başlıklı Kız: Anneannesini yiyen kurtla, bu vahim olaydan 5 yıl sonra sade bir törenle evlendi. Dünyaevine nikahtan giren Kırmızı başlıklı Kızın bu mutlu evlilikten Bobi, Tobi ve Hüsrev adlarında 3 enigi oldu.Esinin anneannesini yedigi için vicdan azabından geberen Kurt, sonunda tiner ve bali batağına düşerek intihar etti.akannehir

Peter Pan: Havada uçan, karada kaçan bu kahramanımız uçmak ve kaçmakla bir yere varamayacağını anlayarak tövbeye geldi. Mistik Doğuyu merak ederek yollara düşen genç adam, gezisinin Anadolu durağında çok etkilendigi yurdumuza yerleşme kararı aldı... Ercis Pan Turizmin de kurucuları arasında yer alan Peter Pan, birkaç yıl sonra Hac farizasini yerine getirmek için gittiği kutsal topraklarda, taşlanan şeytandan seken irice bir taşın omurilik soğanını ezmesi sonucu hayatını kaybetti. Kabri, Sattülaraptadır.akannehir

Heidi: Çizgi filmde Dedesi rolünde oynayan ak sakalli, nur yüzlü, tevekkül adami kisvesine bürünmüs ihtiyar oyuncu Hans Manfred Singer tarafindan mesajli tacize ugradigi iddiasiyla film sirketiyle olan anlasmasini feshetti. İhtiyar Oyuncu her ne kadar, "O mesajlari, kendisini torun rolüne motive etmek için ben gönderdim. Bunu Petere de yaptim, Klaraya da, öbür kizlara da" dediyse de kimseyi inandiramadi. Genç ve çitir formatindaki Heidi, 1975 yilinda Almanyada yasayan Becayis istempele adli Pülümürlü bir gurbetçimizle evlenerek Türkiyeye yerlesti. "Ömercik Aslan Parçasi", "Kezban Pariste" ve "3 Süpermenler Ismail Dürüte Karsi" gibi filmlerde yardimci kadin oyuncu rollerine çiktiginda ise o eski söhretinden eser kalmamisti. Heidi, 1983 yilinda Siledeki evinde, 5 numara örgü sisini sah damarina sokarak intihar etmis olarak bulundu.akannehir

Red Kit: Vahsi Batinin bu gözü pek kovboyu, Dalton Kardeslerin
ortancalarindan Williamla uygunsuz bir pozisyonda yakalandı. Sevenleri tarafindan linç edilmek istenirken son anda kaçmayı başaran Red, 1895
yilinda ati Düldülü Masaçuset Sucuk Pastirma ve Et Mamulleri Fabrikasina
satarak küçük bir kanoyla Amerikadan Malezyaya kaçti. Bir daha da izine
rastlanamadi.akannehir

Keloğlan: Can Kizla evlendikten 3 yil sonra siddetli geçimsizlikten
ayrildilar. "Benzini SHellden, Akili Kelden" düsturunun yaraticisi olan
Keloglan, kahramanlık dünyasindan ayrıldıktan sonra bozacılık, siracılık,
tellaklık" gibi işlere gırıp çıktı.. Bir dönem Yeniçeri Ocağıma kaydını
yaptıran kahramanımız, Fındıkkurdu 1 adlı askeri tatbikatta kafasına mancınık tası çarpmasıyla eğitim zaiyati oldu.akannehir

Cin Ali: Asil adi Fehim Bilgeytstir. Çizgi diziden ayrilmasinin ardindan, "Bunca Yil Nasil Çiroz Kaldim" adli bir diyet kitabi yazdi. Bu eseri, dönemin Hükümeti tarafindan toplatilan Fehim Bilgeyts, istanbul DGMde yargilanarak cezaevine konuldu. Cin Ali dizisinde oynadigi yillarda, rol
arkadasi olan Karagözlü Kuzuyu mangal yaparak esini dostunu raki alemine çagirdigi ve dostunun derisini Türk Hava Kurumuna vermedigi iddialari yüzünden zor durumda kaldi. Bir dönem Besiktasta futbol da oynayan Bilgeyts, daha sonra Deli Yürek, Deli Dumrul, Baba Evi ve Ali Veli
Kirtdokuz Elli gibi önemli Tv dizilerinin senaryosunu kaleme aldi.akannehir

Kızılmaske: Ormanda 10 kaplan gücünde oldugunu ispat etmek için Sov Tvyi arayincaya kadar harbiden de ormanin en kuul, en gizemli, en delikanli sahsiyetlerinden biriydi. Yillarca rantini yedigi "10 kaplan gücündeyim bilaaader" tribinin sonu artik gelmisti. Baseniyle bese on dilme üzerinden 20lik çivi söktügünü iddia eden Malatyali Berber Cebrail Künefe ile karistirilarak canli yayinda kendisinden çivileri sökmesi istendi. Bu arada Kizilmaske zannedilerek arenaya sürülen Cebrail de kaplanlar
tarafindan lime lime parçalanmaktaydi. Bu olaydan sonra bir daha insan
içine çikamayan Kizilmaske, ormanin en denyo çocuğu olarak hayvanat ve
nebatatin hafizalarına kazindi. Budur bir efsanenin çöküsü..
akannehir​

ayy superdı bayıldım resmen...
ozellıklede kırmızı baslıkla kızakaydirigubbakcemile3

harikaydı yaaa ablamla gülmekten yarıldık resmen.....

akannehir delikafadulden kaydirigubbakcemile3 hepsi de vahim bi olaya kurban gitmiş...
eee hayat masalllar gibi değil ....yerimseniben

Back