eski konular üzerinden yeni konuya ceza veren editör(ümsü) mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
eski konularımın içeriğinin acısını açtığım son konudan çıkarıp ceza veren şahıs,nasıl bir editörlüktür bu? ki gayet insani bir konuydu,önceki konuları deşip eğlence yaratmaya çalışan ,bir şekilde kuyruk acısına sahip üyelere değil de neden bana ceza verdin?
hem de bir azarlayıcı anne edasıyla? sen kimsin ki benim sırtımdan ego kusarsın?kendini nereye koydun bunu yaparken?

sadece bu benimle de alakalı değil..çokça inceleme fırsatı buldum,şahıs konu açar ,az sonra şahsın açtığı konunun fake olduğunu iddia edenler türer MUNE konusu sabote edilen ,tahrik edilen kişiye ceza verir,tahrik edenleri görmezden gelir.birkaç kişiye ceza vermektense bir kişiye ceza vermek mi işine geliyor? nedir bu sitayiş,şirin görünme çabası?bariz şekilde adil değilsin.kendi konumun dışında söylüyorum bunu.

önceki konuları niye ısıtıp yeni konuya ceza kestin,önceki başlıklarla ne alakası vardı?
neymiş,kimse üyeleri aptal yerine koyamazmış,yerim sizin pembe dünyanızı .kimse üzmemiş prenseslerimizi..açtığım o geyik konuları bile sizden daha gerçek.

eski konularımın içeriğinin acısını açtığım son konudan çıkarıp ceza veren şahıs,nasıl bir editörlüktür bu? ki gayet insani bir konuydu,önceki konuları deşip eğlence yaratmaya çalışan ,bir şekilde kuyruk acısına sahip üyelere değil de neden bana ceza verdin?
hem de bir azarlayıcı anne edasıyla? sen kimsin ki benim sırtımdan ego kusarsın?kendini nereye koydun bunu yaparken?

sadece bu benimle de alakalı değil..çokça inceleme fırsatı buldum,şahıs konu açar ,az sonra şahsın açtığı konunun fake olduğunu iddia edenler türer MUNE konusu sabote edilen ,tahrik edilen kişiye ceza verir,tahrik edenleri görmezden gelir.birkaç kişiye ceza vermektense bir kişiye ceza vermek mi işine geliyor? nedir bu sitayiş,şirin görünme çabası?bariz şekilde adil değilsin.kendi konumun dışında söylüyorum bunu.

önceki konuları niye ısıtıp yeni konuya ceza kestin,önceki başlıklarla ne alakası vardı?
neymiş,kimse üyeleri aptal yerine koyamazmış,yerim sizin pembe dünyanızı .kimse üzmemiş prenseslerimizi..açtığım o geyik konuları bile sizden daha gerçek.

bir konu açıyorsunuz taşıyıcı anne arıyorum diye insanlar sizi ciddiye alıp yorumlar yapıyor sayfalarca...

sonra başka bir konuda aa sen o konuda ne yaptın diye soranlara da o konu geyikti diyorsun...

kısacası sizlerle sayfalarca eğlendim boşverin şimdi yeni konuma adapte olun diyorsun...
peki sen nasıl bir egoya sahipsin???

bizim ki pembe dünya senin ki nasıl bir dünya acaba çok merak ettim!!

bdv geyik topiği değil.. eğer önceden açtığın konunun yalan olduğunu söylersen tabiki de ceza alırsın çokta mantıklı ve haklı bir neden ceza alman için..

insanları zamanında salak yerine koyup şimdi de niye ceza aldım hesabına düşmen de çok saçma..

sen insanlarla dalga geç,onlarca kişi o konulardan ban yesin,sonrada gel ahkam kes,önce kendi hatalarını gör:51:

Önce taşıyıcı anne arıyorum diye konu açtın. Sonra diğer konunda o konuyu "dalga geçmek" için açtığını itiraf ettin. Senin o açtığın saçma konu yüzünden bir sürü üye ceza aldı onlardan biri de benim. Hala nasıl senden başka kimsenin ceza almadığını söyleyebiliyorsun?

Ne yapsaydı Mune boynuna madalya mı taksaydı bizimle dalga geçtiğin için?

Son düzenleme:
Size cevabı ben değil üyeler vermiş zaten.
Açtığınız ve ceza aldığınız konular:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/587663-tasiyici-anne-ariyorum.html#post28254363
Bu konu sizin bir fantezinizmiş, buyrun bu da fantezi olduğunun ispatı olan diğer konunuz http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/666740-ailesinin-istemedigini-soyledi-5.html#post32680101

Ego tatminini ben değil siz yapıyorsunuz siz fantezilerinizle dolu konular açıp üyelerle dalga geçemezsiniz, insanlar emek verip yorum yapıyor, onların emekleriyle, vicdanlarıyla, insanlık yapıp yorum yapmalarıyla dalga geçtirmemek ego tatmini mi:))))

Yine bir derdim var bölümüne dikkat çekmek için konu açmışsınız, bu sefer konu fantezileriniz değil benim.

Forumdan tiksindiyseniz üyelik iptal ettirirsiniz.

Buyrun egonuzu tatmin edin, tek üyelikten yazın ama zira çift üyelik almışsınız.
Nasıl amacınıza ulaşıyor musunuz bari? Havanıza hava katılıyor mu?

Derdinizi keşke biraz daha insanca anlatsaydınız..Başlık bir kere faul..Saygısızca...

bende bir kere sebebsiz yere ceza aldim ama tirnak icinde"sebebsiz yere" :51:ama senin konularinda bir dengesizlik oldugundan dolayi ceza almissin aslinda sende herseyin farkindasin ama yine ortaya boyle bir konu acip sanirim dikkati uzerine cekmeye calisiyorsun:ssz:

''Yerim sizin pembe dünyanızı ''nedir abi ya :9::9:

Beyin nakli şart dediğim zaman bana sen bir üye(mümsüne) nasıl böyle davranırsın diye ayıplıyorsunuz ama inanın şart !

Bu çakma anne adayı buraya açtığı konulara bakarsanız (bana çirkin dediler) ile başlayan saçmalama silsilesi, (silik insanlardan kaçtım,ama ben de öyleyim) konunuz ile devam ederken aynı duygularla açtığınız bekarım ama taşıyıcı anne vasıtası ile anne olmak istiyorum saçmalığınız devam etmiş. Gidip bunları ekşiye malzeme etmişsiniz ki sizin gibi bu tür aklı kıt kişiler yüzünden tüm siteyi sorguluyorlar. Oysa burada bu tür konuları açan gidip konuyu ekşiye taşıyor. Danışıklı iş gibi bir şey.... Oysa kendileri ile dalga geçiyorlar ama yapacak bir şey yok ....

Beyin bedava ama beyin naklini bekleme durumundayız....

Yinemi siz konu açtınız yaaa
İnsanlarla dalga geçip,geyik sohbetiydi diye söyleyin
Sonra gelin burada hatayı başkalarının üzerine atın.
Allah aşkınıza siz açtığınız konulara bir göz gezdirin,sonra nekadar mantıklı olup olmadığını buraya yazın.

itiraf itirafdir
bi suçu ne zaman itiraf edersen o zaman ceza alirsin
sende ka$inmasaydin, etmi$in bi halt çeneni tutsaydin bari :)

Bulunduğum hiçbir ortamda yönetimi çok sevsem de asla bunu dile getirmem, yalakalık olarak görürüm ve nefret ederim bundan.
Ama kesinlikle haksız olduğunuzu düşünüyorum. Sizin insanlarla dalga geçecek kadar boş vaktiniz olabilir. Ama buradaki insanlar çocuk sahibi, iş sahibi, bir evi çekip çeviren, okuyan insanlar. Vakitleri kısıtlı. Sizin saçma eğlencenize bu kısıtlı vakitten ayırıp yorum yazmışlar, siz de ceza aldınız diye yönetime suç atıyorsunuz.

Kusura bakmayın ama cidden saçmalamışsınız.

Bak o pembe dünyayı bende anlamadım, fantezileri üzerine konu açan mhr pembe dünya suçlamasına maruz kalan biziz, bu ne yaman çelişkidir yahu:51:

Ah Mune yaa hep derim sana çok sabırlısın diye
:6:

Ama lütfen Kazen, bu arkadaşımız fantezilerini anlatıyor ne var bunda? Azıcık dalga geçmişse, geyik yapmak istemişse, birkaç üyenin konusuyla alay etmişse çok görmek mi lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back