- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
Merhaba benim sorunum eski kiracıya ait olan elektirik faturası.Biz bu eve yeni taşındık adıma ilk defa elektirik aboneliği açtırdım elektirik aboneliği açtırdığımda eskiden bu adreste oturan kiracıya ait elektirik borcu olduğu söylenmedi.İlk fatura gelince şok oldum çünkü ilk ay elektirik kullanmamış olmama evde bulunmamış olmama rağmen 110 tl elektrik geldi itirazda bulunmaya gittim.İlk önce kabul edemeyeceklerini söylediler daha sonra başka yere yönlendirince bu elektirik borcunun yaklaşık aralık ayından beri ödenmemiş olduğunu gördük benim aboneliğim şubatın 5 inde başlatılmıştı.Bunu görüntülediler faturayı adam aldı.Bunu ödemeyeceksiniz bundan sonra gelecek faturayı ödemeye başlayın dedi.5 gün sonra elektirik kontolü için gelip gittiler.Bu ayki faturamda eski borcuda faturaya ynsıttıklarını gördüm ve tekrar itiraz için gittim.Eski borcun fatrada görüneceğini daha bu olayın sonuçlanmadığını yine eski faturayı ödememem gerektiğini söylediler.Faturayı ödemeye gittiğim yer bana yeni faturayı ödesemde eski faturayı ödemediğim için elektiriğimi keseebileceklerini söyledi. Ben bu işten birşey anlamadım.Varmı başına böyle birşey gelen yorum yazıp yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
Son düzenleme: