- 8 Şubat 2022
- 464
- 593
- 33
Lif ve yazmaların bendede kötü anısı vardı hepsini çöpe attım deyin geçin.Kızlar sinirlerim çok bozuldu aldığım telefondan sonra. Sizlerle dertleşmek icin yazıyorum. Geçdn hafta boşandım ben. Mahkeme ilamı da kesinleşti şükürler olsun. Bugun beni eski esimin arkadaşı aradı,ben ortak arkadaşlarıyla da görüşmüyorum çünkü hepsi aldattığını bilip susmuşlar. Numara yabancı gelince açtım. Kendini tanıttı sonra kusura bakmazsan elçiyim bişey iletecem dedi. Eski kaynana denen aç gözlü çeyiz olarak yolladığı lif ve yazmaları geri istiyormuş,manevi değeri varmışmiş. Beni bir daha asla aramayın böyle aşağılık sebeplerle dedim rezil edip kapattım. Biz normal ayrılmadik. Bana hile hurdayla uzun vadeli krediye kefil ettiler. Dugun mugun yapmadilar. Esyalar zaten benimdi ev esyasi da alinmadi .Altin da alinmadi. Ustune dayaklar yiyip aldatıldım. Catır çatır yuklü bi tazminatı aldım tabiki yaşadıklarımın karşılığı olamasa da. Ceyiz dedikleri iki yazma iki lifi istemeye yüz bulabiliyolar şimdi. Oğlu evimden giderken ki evim diyorum benim esyalarimda oturdu 1 yıl. Bozuk para kumbaramı bile patlatmış. Ayakkabilarima kadar çalıp alabildigi kadar yatak döşegi de arabasina yüklemiş.boyle igrenç insanlara ne yapayim simdi rahatsiz ederlerse bi yere şikayet mi edeyim?
Onu da ayrı rezil ettim biri beni boyle bisey icin aratsa pislik misin iki life tamah ediyosun derimBen olsam heralde onlardan kalan oyle biseyler varsa koyardim bi cop kovasina yakardim video cekip görebilecekleri bir yerlere yuklerdim. Arayanda zeka ozurlu heralde
Hiç gulecegim yoktuYani varya şimdi hanımefendi çizgimden çıkıcam ne salak insanlar var ya. Keşke o liflerle g*tümü sildim deseydiniz.
Yaratıcı vallaUyuz virüsü bulaştırp gönderin
Neyse ki az kaldı sene sonuna ayy midem bulandı bu insanlari hiç mi anlamadınız ya böylelerinin ailesini bırak sülalesini toplasan çer çöp etmezBir telefon daha gelirse direk polisteyim. Evet ogretmenim malesef tayin icin sene sonunu beklemek zorundayım
Lif ve yazmaları çöpe atıp fotoğrafını çekip yollayın.Kızlar sinirlerim çok bozuldu aldığım telefondan sonra. Sizlerle dertleşmek icin yazıyorum. Geçdn hafta boşandım ben. Mahkeme ilamı da kesinleşti şükürler olsun. Bugun beni eski esimin arkadaşı aradı,ben ortak arkadaşlarıyla da görüşmüyorum çünkü hepsi aldattığını bilip susmuşlar. Numara yabancı gelince açtım. Kendini tanıttı sonra kusura bakmazsan elçiyim bişey iletecem dedi. Eski kaynana denen aç gözlü çeyiz olarak yolladığı lif ve yazmaları geri istiyormuş,manevi değeri varmışmiş. Beni bir daha asla aramayın böyle aşağılık sebeplerle dedim rezil edip kapattım. Biz normal ayrılmadik. Bana hile hurdayla uzun vadeli krediye kefil ettiler. Dugun mugun yapmadilar. Esyalar zaten benimdi ev esyasi da alinmadi .Altin da alinmadi. Ustune dayaklar yiyip aldatıldım. Catır çatır yuklü bi tazminatı aldım tabiki yaşadıklarımın karşılığı olamasa da. Ceyiz dedikleri iki yazma iki lifi istemeye yüz bulabiliyolar şimdi. Oğlu evimden giderken ki evim diyorum benim esyalarimda oturdu 1 yıl. Bozuk para kumbaramı bile patlatmış. Ayakkabilarima kadar çalıp alabildigi kadar yatak döşegi de arabasina yüklemiş.boyle igrenç insanlara ne yapayim simdi rahatsiz ederlerse bi yere şikayet mi edeyim?
Parca pincik edip adresine alıcı odemeli olarak kargolardım
ay Allah kurtarmış sizi nasıl şikayet edilirler bilmiyorum ama adınıza çok sevindimKızlar sinirlerim çok bozuldu aldığım telefondan sonra. Sizlerle dertleşmek icin yazıyorum. Geçdn hafta boşandım ben. Mahkeme ilamı da kesinleşti şükürler olsun. Bugun beni eski esimin arkadaşı aradı,ben ortak arkadaşlarıyla da görüşmüyorum çünkü hepsi aldattığını bilip susmuşlar. Numara yabancı gelince açtım. Kendini tanıttı sonra kusura bakmazsan elçiyim bişey iletecem dedi. Eski kaynana denen aç gözlü çeyiz olarak yolladığı lif ve yazmaları geri istiyormuş,manevi değeri varmışmiş. Beni bir daha asla aramayın böyle aşağılık sebeplerle dedim rezil edip kapattım. Biz normal ayrılmadik. Bana hile hurdayla uzun vadeli krediye kefil ettiler. Dugun mugun yapmadilar. Esyalar zaten benimdi ev esyasi da alinmadi .Altin da alinmadi. Ustune dayaklar yiyip aldatıldım. Catır çatır yuklü bi tazminatı aldım tabiki yaşadıklarımın karşılığı olamasa da. Ceyiz dedikleri iki yazma iki lifi istemeye yüz bulabiliyolar şimdi. Oğlu evimden giderken ki evim diyorum benim esyalarimda oturdu 1 yıl. Bozuk para kumbaramı bile patlatmış. Ayakkabilarima kadar çalıp alabildigi kadar yatak döşegi de arabasina yüklemiş.boyle igrenç insanlara ne yapayim simdi rahatsiz ederlerse bi yere şikayet mi edeyim?
Teşekkür ederimay Allah kurtarmış sizi nasıl şikayet edilirler bilmiyorum ama adınıza çok sevindim
Allah kimseye vermesin aynı anda hem korona hem uyuz olduk koranaya kurban olam uyuz çok çok zor bir hastalık mantıklı yani hayatları kayar 2 yılYaratıcı valla
Aynen asla vermem zaten kullanmiyorum kullanmam da onlarin pis seylerini ama vermem deBir daha ararsa herhangi biri de ki savcılığa ve karakola şikayet edeceğim beni taciz ediyorlar diye. Bir daha arayamazlar birşey de verme istemiyorsan çöpe at ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?