Eski kaynana

Lif ve yazmaların bendede kötü anısı vardı hepsini çöpe attım deyin geçin.

Bir telefon daha gelirse direk polisteyim. Evet ogretmenim malesef tayin icin sene sonunu beklemek zorundayım
Neyse ki az kaldı sene sonuna ayy midem bulandı bu insanlari hiç mi anlamadınız ya böylelerinin ailesini bırak sülalesini toplasan çer çöp etmez

Lif ve yazmaları çöpe atıp fotoğrafını çekip yollayın.

ay Allah kurtarmış sizi nasıl şikayet edilirler bilmiyorum ama adınıza çok sevindim

Poşete koyun ne istiyorlarsa çöpün yanina koydum ordan alin de. Fotografini cekin atin, yanlis poseti almasinlar.

Mutlaka avukatiniza danisin sikayet olayini.

Bu arada buyuk gecmis olsun.

Ben olsam ihtiyac sahibine verirdim. Yabanci numara cikinca da acmayin, size asla ulasamasinlar

“ ben onları çöpe attım , gidin çöpten alın çok hatırası varsa “ derdim ben olsam.

İlçe milli eğitime gidip boşandım ve rahatsız ediyor eski eşim deseniz sizi görevlendirme başka okula verbilirler kısa süreliğine belki.İdarenize danışmanızda fayda var. Umarım yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz

Bir daha ararsa herhangi biri de ki savcılığa ve karakola şikayet edeceğim beni taciz ediyorlar diye. Bir daha arayamazlar birşey de verme istemiyorsan çöpe at ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…