- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.567
- 43
Kızlar sinirlerim çok bozuldu aldığım telefondan sonra. Sizlerle dertleşmek icin yazıyorum. Geçdn hafta boşandım ben. Mahkeme ilamı da kesinleşti şükürler olsun. Bugun beni eski esimin arkadaşı aradı,ben ortak arkadaşlarıyla da görüşmüyorum çünkü hepsi aldattığını bilip susmuşlar. Numara yabancı gelince açtım. Kendini tanıttı sonra kusura bakmazsan elçiyim bişey iletecem dedi. Eski kaynana denen aç gözlü çeyiz olarak yolladığı lif ve yazmaları geri istiyormuş,manevi değeri varmışmiş. Beni bir daha asla aramayın böyle aşağılık sebeplerle dedim rezil edip kapattım. Biz normal ayrılmadik. Bana hile hurdayla uzun vadeli krediye kefil ettiler. Dugun mugun yapmadilar. Esyalar zaten benimdi ev esyasi da alinmadi .Altin da alinmadi. Ustune dayaklar yiyip aldatıldım. Catır çatır yuklü bi tazminatı aldım tabiki yaşadıklarımın karşılığı olamasa da. Ceyiz dedikleri iki yazma iki lifi istemeye yüz bulabiliyolar şimdi. Oğlu evimden giderken ki evim diyorum benim esyalarimda oturdu 1 yıl. Bozuk para kumbaramı bile patlatmış. Ayakkabilarima kadar çalıp alabildigi kadar yatak döşegi de arabasina yüklemiş.boyle igrenç insanlara ne yapayim simdi rahatsiz ederlerse bi yere şikayet mi edeyim?