Merhaba arkadaşlar , ben bir spor salonunda çalışıyordum salon sahibi maaşları sürekli geç veriyor hatta vermiyordu. Defalarca patronla konuşma yaptım ama sonuç değişmedi . Tüm çalışanlara aynı şekilde yapıyordu aylık 200 300 tl veriyordu sadece baya sıkıntıılı oluyordu. Evime yakın olduğu için 4 5 ay kadar çalışmaya devam ettim baktım para birikiyor ve vericek gibi değil çıkmaya karar verdim patronla konuştum ama bu konuşmada çok hoş geçmedi en son baya çıldırttı beni kelimeleri konuşma tavrı söylediği şeyler hiç normal değildi bende ortalığı ayağa kaldırdım biraz. Parayıda vermiyordu getirmesini söyledim kapıya çıktım 25 dk sonra falan geldi önceki aylardan kalan maasımın bir kısmını verdi suan bu kadar var kalanını 11 inde alırsın dedi maaş günü 11 i sözde. O parayıda ben şikayet edeceğimi falan söyleyip sesimi yükselttikten sonra getirdi yoksa vermiyordu . Şimdi telefona bakmıyor mesajlara cevap vermiyor salonada arada uğruyormuş. Ben çalışırkende alacaklılarına bu şekilde yapıyordu. Birkaç usulsüzlüğünü biliyorum sizce şikayet edeyim mi ?