Eski eşle yeni bir sayfa açmak

melisase

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
52
0
296
39
Uşak
Benim yaşadığımı kimse ama kimse yaşamasın ben 22 yaşında sevdiğime kaçarak evlendim ailem hiç bi zaman istemedi onu sebeb annesi ve onun çalışmaması ben herşeye rağmen evlendim onunla kaynanayla aynı evde yaşamaya başladım kadın kan kusturdu eşim çalışmadı arkasından şiddet ama herşeye rağmen sabrettim hep ayrı evim olsun ayrı cıkalım desemde olmadı hapse girdi affetim kumar oynadı affetim 2 tane düşük yaptım onun yüzünden açda kaldım caresizde ama hep sevdim onu bölece tam 2 sene dayanabildim 3 aylık hamileyken onu terk ettim dayanamadım ailemin hasretine ben aileme gidince gelmedi ne anası ne kendisi ve 1 ay içindede boşandık ne olduğunu anlayamamıştım bile beni be bebegine sahip çıkmadı babasız cocuk dünyaya getiremezdim ailemde zorla bebegimi aldırdılar canımı aldılar ama sustum bölce 1 yıl onsuz yaşadım alışamadım baba evine geri dönmek inanın cok ama cok zor kimseyi istemedim bi gece aradı ve gizlice görüşmeye başladık ama bana güvenmiyomuş ben terk ettiğim için inanamıyorum ona ama cok seviyorum onsuz nefes alamıyorum ona güveniyomusun die sorsanız hayır sadece seviyorum yine calışmıcak biliyorum yine dövecek annesinden vazgeçmicek napıcam ben nasıl kurtulucam bu aşktan şimdide tekrar evlenirsek ayırırlar dio aileler düşman beş kuruş paramız yok eşyamız yok ama ben bekliyorum nereye kadar beni dinlediğiniz için çok ama cok saolun sizce bitmelimi bu aşk yoksa devammı yardım edin bana cıkmazdayım

arkadaşım saçmalama istersen
kurtulmuşsun adamdan bi daha mı işkence yaşamak istiyorsun
mazoşist misin
işi yok gücü yok, hapse girmiş, ne mal olduğu belli
ailenin istememesi gayet haklı sebeptenmiş
sen hala görüşüyorsun kurtulduğuna şükredeceğin yerde

bunu sorman bile hata sakın geri dönemeye kalkma adam sana bütün kötülükleri yapmış üstelik işi gücü de yok.

eğer mazoşistsen o zaman birşey diyemem.

canım benim çok üzüldüm yaşadıkların hiç kolay değil ama bence tabii kesinlikle benim fikrim geriye dönme derim ben çalışmıyor ve annesini aşırı düşkün çok zor işin seni karamsarlığa sokmak istemem ama iyi düşün yazdıklarını okuyunca sanki kendi hayatımı okudum bazı farklarla ben sevmiyordum ilk eşimi 15 yaşında evlenmiştim cahillik annemi babamı dinlemedim oda çalışmıyordu kaynanayla oturdum dayak pisikolejik baskı ve birde çocuk yaptık zatan evlenirken hamileydim tek pişman oladığım şey oğlumdu neyse kendi derdime düştüm kusura bakma bence dönmen hiç birşeyi değiştirmiğcek umarım herşey gönlünce olur bollll şanslar

adı üstünde ''eski eş'' bırak eskide kalsın. bi koltuk bile alırken bakıyosunuz hoşunuza giden pozitif bi yönü varsa alıyosunuz. sevgide böyledir, bi insanın size hitap eden bir yanı yoksa sevilmez. sizin ki farklı bişey bence o yüzden hayatınızı heba etmeyin derim...

zor şeyler yaşamışsın ama kurtulmuşsun bence...şimdi tekrar dönsen ne olacak ?işsiz,kumarcı,şiddet uygulayan bir adamla nereye kadar yürütebileceksin?üstelik ona tekrar geri döndüğün için bunların şiddetide artarak devam edecek..üstüne birde çocuğun olacak ilerleyen zamanlarda.
aşk herşey demek değil arkadaşım.henüz çok gençsin.kendi ayaklarının üzerinde dur ve ardına hiç bakma.aşk diyorsun da ne aşkı Allah aşkına yaa..adam çalışmasın,şiddet uygulasın ben daha aşığım diye dolanıyım ortalarda..

bitmiş gitmiş, kapanmış artık.. yeniden açmanın alemi ney ki.. yine acı çekeceksin ,farklı birşey görmeyeceksin ki.. birde sana güvenmiyormuş,hem suçlu hem güçlü.. Allahım hakkında hayırlısını versin cnm inş..

Son düzenleme:
Siz şu anda sadece sizi sahiplenecek bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsunuz, hepsi bu kadar. Huzura,yuvaya ihtiyacınız var.
Allah önünüze herşeyi sermiş,tecrübe de edinmişsiniz yeterince, daha ne olması gerekir? Her yerde okuduğumuz 'bugün bir kadın daha kocasıtarafından öldürüldü' haberinizin çıkması mı beklensin???

Bilmem neden,bir ayet geldi aklıma : ' Aklını kullanmayanı,Allah pisliğe mahkum eder' Size verilen aklı ve iradeyi doğru kullanmazsanız olacaklardan dolayı kimseye dert yanmayın.

Allah yardımcınız olsun, kendinizi tedavi edin. Güçlü olmaya çalışın,hayatta bir amacınız olsun,maddi durumunuz kötüyse bir iş bulun toparlanın. Eliniz ayağınız tutuyorsa çare var demektir.(fiziksel engelliler bile neler üretiyor- ilham almak gerek)
Öylece evinizde geleceğe dair hiç bir birikim(sadece maddi anlamda değil,kendini bilgilendirmek yetiştirmek anlamnda da) yapmadan oturursanız, sizi süründürenlere takılıp kalırsınız.
Lütfen geleceğinizi harcamayın. Şükür ki böyle pis birisi hayatınızdan çıkmış boşanıp.

sakın kişisel algılama ama atalarımız cok dogru demiş; deveye diken adama öpen 37:) yaranır diye
bu adam sana onca aci yasatmiş
en önemlisi bir cana kıymana sebep olmuş ve sen hala aşiğim diyorsun
aklını basina devşir
sakın 2.bi hata yapma
bu adam sana eskisinden daha fenaişkence yapar bu defa baba evine doncek yüzün de olmaz ortada kalakalırsın

Son düzenleme:
benim de dayancak gücüm yok artık sevsemde olmuyor siz çok haklısınız yanlış yoldayım artık bi son bekliyo beni en kısa zamanda kurtulcam ondan kendime yeni bi yol cizcem söz tekrar teşekür ederim DUA EDİN KURTALAYİM SAĞOLUN

tek birşey diyorum aklı basında olan insan anlar ne demek ıstedıgımı YIKANDIGIN SUDA PİSLEDİĞİN SUDA TEKRAR BANYO YAPARMISIN ? O PİS SU KİRİNİ AKITTIGIN SU İLE ABDEST ALIRMISIN AGZINA KOYARMISIN ? o su durdugu yerde temızlenmıyor dahada kokuyor... anlayan anlarr

Öncelikle hayat senin hayatın doğrusu ya da yanlışı ile sen yaşayacaksın bunu ama benim fikrim kesinlikle ve kesinlikle eski eşinle yeni bir sayfa açma. O açacağın yeni sayfada bir umut olsa adam düzgün biri olsa, seni mutlu edecek, acılarını unutturacak olsa, açacağın sayfa tertemiz kalacak olsa tamam da arkadaşım görünen köy kılavuz istemez ki adamın ne olduğu sana ne yaşatacağı belli. Hala neyin peşindesin sadece aşk karın doyurmaz. 3 aylık hamileymişsin eşinden ayrıldığında onun yüzünden minicik bir cana senden bir parçaya kıymak zorunda kalmışsın ve bu onun umurunda bile olmamış bunu nasıl affedebilirsin ve yeniden bir hayata başlayabilirsin bu adamla? Daha kaçtane bebeğinin doğmadan ölümüne seyirci kalabilirsin? Hem ev ev üstünde olmaz mutlu olman için ayrı olman lazım kayınvalidenden ama diyorsun ki vazgeçemiyor, diyorsun ki kayınvalidem kan kusturuyor... dönüp aynı acılarını tekrar mı yaşamak istiyorsun? Dönüp aynı şiddete maruz kaldığında bir daha ailene geri dönecek yüzün de olmayabilir bu kez daha büyük acılar yaşatırlar sana kendi isteğinle geri döndün diye. İyi düşün, aslında sadece kendi yuvan olmasını istiyorsun, seni sahiplenecek bir erkek olsun istiyorsun, baba evine geri dönmüş olmak seni rahatsız ediyor yoksa eşine karşı bir aşk yok ortada. Unut olanları, eşini de çıkar aklından yepyeni sayfayı yepyeni biriyle açmaya çalış inanıyorum zamanla senin de karşına seni mutlu edecek, kıymetini bilecek ikinci bir eş çıkacaktır. allah yardımcın olsun arkadaşım.

Son düzenleme:
kurtulmussun böyle bi adamdan aileden yat kalk sükret.bu adamdan da askindan da hayir gelmez sana.
onunla yeniden bir yol cizecegine yeniden onsuz bir hayat ciz. sakin yaptigin hatayi 2. defa daha yapma.sonra cook pisman olursun bu sefer yaninda ailen bile olmaz sahiplenmez sana

ben senin evlendiğin yaştayım ama işte akıl yaşta değil başta ben nişanlıyım ve nişanlımla kaç senedri birlikteyim onunla nişanlanmamdaki en büyük sebep aşk haricinde sorumluluk sahibi olması ve çok çalışkan olması. ne kahvesi var ne içkisi var ne birişey ama sen gitmişsizn kaç yaşına gelmişsin neler diosun hala bir de dayak asla kabullenme ...

Kaldığınız yerden devam etmek
Kandırıldığınız yerden devam etmektir..

Kaldığınız yerden devam etmek
Kandırıldığınız yerden devam etmektir..

pc deki sorundan dolayı üst üste çıkmış aynı yorum özür dilerim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…