Kadın calisiyor.kamu kurumunda çalışıyorKervan yola çıkmış desene konu sahibi barışma nedenleri baya çaresizlik yani ikisinide kimse kabul etmemiş.Kadina çok üzüldüm ben ailesi üzerine gelmese iş imkanı olsa dönmez idi sanki.
Kadın calisiyor.kamu kurumunda çalışıyor
Kervan yola çıkmış desene konu sahibi barışma nedenleri baya çaresizlik yani ikisinide kimse kabul etmemiş.Kadina çok üzüldüm ben ailesi üzerine gelmese iş imkanı olsa dönmez idi sanki.
alırPeki çocuğuna çok bağlı olunduğunda çocuktan kopmayi göze almayan bı insan düzelir mi bosanmayi göze alır mı
Yani onca yasanilanlardan sonra arsız olunabilir mi ? Hiç bişey yasanmamis gibi devam edilebiliyor mu ?Kervan yola çıkmış desene konu sahibi barışma nedenleri baya çaresizlik yani ikisinide kimse kabul etmemiş.Kadina çok üzüldüm ben ailesi üzerine gelmese iş imkanı olsa dönmez idi sanki.
Benim arkadaşım evlendi eski eşiyle 2. Defa ikinci çocuğu da yaptılar hemen. Adam gırtlağa kadar borçla döndü, üzerine alkolik de oldu. 11 yıl sonra yine boşandılar. Çocuklar laçka oldu arada. Bunlara da aynısı olur bencePeki çocuğuna çok bağlı olunduğunda çocuktan kopmayi göze almayan bı insan düzelir mi bosanmayi göze alır mı
Ediyormuş gibi yapıyorlar ama bence ilk kavgada eski defterler dökülüyordur ortaya kesin. Bizim toplumda geçmişe yapışık yaşamak gelenek çünküİnsanlar bunca yaşananlardan sonra arsız olabiliyorlar mi ? Hiç bişey yasanmamis gibi devam edilebiliyor mu ?
Yine mi boşanır Evliliğin devam etmesinde sürmesinde çocuğu etkisi olmaz mı ? Sonuç olarak gidecek yerim yok kimsem yok diyen ve çocuğuna aşırı derecede çok bağlı olan biri katlanamaz mi alttan alamaz mi düzeltmek için çaba sarfetmez mi her türlü
Düzelmez. Benim eski eşimde çocuklarına çok bağlıydı ama düzelmedi. Şimdi barışsak yine aynı şeyleri yaşarız.Peki çocuğuna çok bağlı olunduğunda çocuktan kopmayi göze almayan bı insan düzelir mi bosanmayi göze alır mı
Bizimkiler İkinci çocuğu şimdiden düşünüyorlar daha nikah kıymadanBenim arkadaşım evlendi eski eşiyle 2. Defa ikinci çocuğu da yaptılar hemen. Adam gırtlağa kadar borçla döndü, üzerine alkolik de oldu. 11 yıl sonra yine boşandılar. Çocuklar laçka oldu arada. Bunlara da aynısı olur bence
Kimse değişmiyor demekki.cocugumdan başka kimsem yok gidecek yerim de yok diyen insan yine de düzelmez mi ? bunun için mücadele etmez miDüzelmez. Benim eski eşimde çocuklarına çok bağlıydı ama düzelmedi. Şimdi barışsak yine aynı şeyleri yaşarız.
Hep aynı senaryo, geçinmeyi becerdiler de ikinci kusur kaldı. Çocuklara yazıkBizimkiler İkinci çocuğu şimdiden düşünüyorlar daha nikah kıymadan
Peki insanlar boşandiktan sonra tecrube sahibi oluyorlar. tekrar aynı kişiyle evlendiğinde ne yapması gerektiğini artık öğrenmiş olmuyor mu hatalarını bilip ona göre yol almazlar mi sonuç olarak tekrar boşanmayı kimse istemezDüzelmez. Benim eski eşimde çocuklarına çok bağlıydı ama düzelmedi. Şimdi barışsak yine aynı şeyleri yaşarız.
İlk evliliklerinde korunmamışlar ilk geceden bebe gelmiş, şimdi yine evlenecekler ve yine hemen çocuk yapma planındalar, sana ders almışlar gibi geldi miPeki insanlar boşandiktan sonra tecrube sahibi oluyorlar. tekrar aynı kişiyle evlendiğinde ne yapması gerektiğini artık öğrenmiş olmuyor mu hatalarını bilip ona göre yol almazlar mi sonuç olarak tekrar boşanmayı kimse istemez
Doğru saglikli karar verilseydi zaten evliliği tekrar düşünmezlerdi. bilemiyoruz daha kötü olmazlar inşallahİlk evliliklerinde korunmamışlar ilk geceden bebe gelmiş, şimdi yine evlenecekler ve yine hemen çocuk yapma planındalar, sana ders almışlar gibi geldi mi