Abin lens mi ?Sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.abim eşiiyle evlenip ilk 3 ayda anlaşamayip evden ayrıldı. çocuk oldu o süreçte yine evine gitti yine anlaşamayip evinden ayrıldı bı yil kadar kaldi orda. Evliligin ilk gününden beri sorunları vardı fiziksel şiddet de oldu psikolojik şiddet de iki tarafta da. siddetli geçimsizlik vardı ve eşi ona maddi manevi destek olmadığı için ayrılma kararı aldı. Cocuk olursa düzelir diye düşündü çocuk olunca da duzelmediler. sonrasında evden çıktı bizde yaşadı.5 yılın sonunda eşinden boşandı. karşı taraf boşanmaya yasanmadigi için çekişmeli oldu sonra anlaşmalıya dönüştü bosanabildi. Evi çocuğun velayetini de ona verdi sırf boşanması için. esi ve eşinin ailesi de bu 4 yıllık surecte ailemizi hep rahatsız ettiler sürekli hakaretler küfürler. Abimin borcu var dörtyüz bin kadar. ailemin maddi gücü yok. Destek çıkmadılar abime.evden yavas yavaş gitmesini istediler gibi bişey oldu. Yeni bosandi.bu boşanma aşamasına kadar abim hayatına birini aldı 2 yıl birlikte oldular evleneceklerdi ama kız abimi birakti sorunlu olduğunu dile getirip.abim simdi eski eşiyle tekrar evlenmek istiyor. Bu süreçte çok defa aldatma da oldu. eski esini sevmiyor ama çocuktan dolayı tekrar severim belki diyor. onlar arasında aileler arasında saygı sevgi kalmadı bu arada. gidecek yerim yok mecburum diyor?çocuğumdan başka kimsem yok bu hayyatta diyor. Eski eşi de kabul etti evliliği. Kadın bu boşanma sürecinde ailesinden akrabalardan çok laf işitmiş yıpranmış o da dul kalmamak için evliliği istiyor.sonuc ne olur tekrar evlenmeleri mantıklı mı ?ikimiz de çok pismaniz ders aldık düzelecez diyorlar olur mu? Mantıklı mı?
Sonu kötü biter diye korkuyoruz bu sefer kimsenin değişeceğini düşünmuyoruz 5 yılda duzelmemisler şimdi mi düzelecekTanımıyorlar birbirlerini doğru düzgün aynı evin içinde yasamamislar ki diğer kız abimin huyunu suyunu daha iyi biliyordu herşeyi biliyordu.evlenilecek adam değildideg
Yasasin görsünler o zaman yani kardeste olsa ana baba da söylese boş bosverin abiniz anlattığınıza göre baya sorumsuz biri gibi geldiDe
Biz de değişmeyeceğini söyledik ne kadar etraftan tepki alsalar da bu boşanma sürecinde yalvarma yakarma olsa da pismaniz deselerde kimse değişmez diyoruz ama boş.
Nasıl anlamadimAbin lens mi ?
Sorumsuz değil aslında ama iş cigrigindan çıkınca evden ayrıldı hep.aşırı ilgiyi seviyor ve karşıdakini sürekli onunla ilgilenmesini istiyorYasasin görsünler o zaman yani kardeste olsa ana baba da söylese boş bosverin abiniz anlattığınıza göre baya sorumsuz biri gibi geldi
Aynen öyle
Mantıklı değil ama ikisi de yaşadıklarına rağmen evlenmek istiyorsa kim engel olacak
Hayatlarına başka birinin girmesi durumu olmasaydı gerçekten ikisi de pişman olmuş olabilir diyebilirdim.oluyor böyle olabileceğine inanıyorum yaş ilerledikçe çevreyi gördükçe insanların akıllanacağını düşünüyorum.yaş ilerledikçe evladın ebeveynlerin kıymetini anlayanlar.üçüncü kişi olmasa herxey unutulur barışsınlar derdim.herxeyi konuşup kabullenebiliyorlarsa evliliğe çocuğa binaen denesinler.yoksa erkeğinki akıllanma değil çaresizlik durumu aynen öyle abiminki çaresizlik kadinin da çaresizlik ikisi de kimsemiz yok diye birbirimize kaldık diye istiyorlar bu şekilde yine ilerler mi
Hayatlarına başka birinin girmesi durumu olmasaydı gerçekten ikisi de pişman olmuş olabilir diyebilirdim.oluyor böyle olabileceğine inanıyorum yaş ilerledikçe çevreyi gördükçe insanların akıllanacağını düşünüyorum.yaş ilerledikçe evladın ebeveynlerin kıymetini anlayanlar.üçüncü kişi olmasa herxey unutulur barışsınlar derdim.herxeyi konuşup kabullenebiliyorlarsa evliliğe çocuğa binaen denesinler.yoksa erkeğinki akıllanma değil çaresizlik durumu ikisi de birbirimize muhtacız diye kimsemiz yok diye birbirlerine çok zarar verecekler diye korkuyoruz
Aynen öyle evlenseler bile yine boşanma asamasina geleceklerini biliyoruz birbirimize muhtacız diyorlar.eski eş dul kalmak istemiyor boşanma sürecinde çok kötü oldu.buna göre düzelir mi bilmiyoruz
Aynı kişiyle boşanıp evlenen 1 tane tanıdığım yok yani mutlu mu olurlar mutsuz mu olurlar bilmiyorum bana biraz zorlama gibi geliyor,uyum olsaydı zaten boşanmaya kadar gitmezdi gibi geliyor
Kadın da dul kalmak istemiyor ailesinden de çok tepki aldı evliligi beceremedin diye boşanma sürecinde çok kötü olduğu için heralde aldatmayi borcu da kabullenmiş ama bu gunyuzune çıkar yineBir kadın kendisini aldatan, döven, borç içindeki bir adamla neden evlenir ki
Evlenince kavga dövüş başlarBiz de öyle diyoruz iki aile de istemiyor ama çok pismanlik dile getiriyorlar
Evet doğru diyorsun işte ne yaptıklarını bilmiyorlar sırf dul kalmamak için işte sonu hüsran olacak yinekusura bakmayin kokusmus kisilik Hissi Aldim bu ne yaaa bosan sonra baska kadinlarla Beraber ol yok olmadi böyle diyip git ex se dön o kadin normal mi acaba kolum bacagim tutuyorsa allahtan baskasina Bas egmem Maff etiler aile birligini böyle yaparak insanlar