Eski eşle ikinci defa evlenmek sağlıklı olur mu? Mantıklı mı

dhdkdkm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
160
-29
29
Sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.abim eşiiyle evlenip ilk 3 ayda anlaşamayip evden ayrıldı. çocuk oldu o süreçte yine evine gitti yine anlaşamayip evinden ayrıldı bı yil kadar kaldi orda. Evliligin ilk gününden beri sorunları vardı fiziksel şiddet de oldu psikolojik şiddet de iki tarafta da. siddetli geçimsizlik vardı ve eşi ona maddi manevi destek olmadığı için ayrılma kararı aldı. Cocuk olursa düzelir diye düşündü çocuk olunca da duzelmediler. sonrasında evden çıktı bizde yaşadı.5 yılın sonunda eşinden boşandı. karşı taraf boşanmaya yasanmadigi için çekişmeli oldu sonra anlaşmalıya dönüştü bosanabildi. Evi çocuğun velayetini de ona verdi sırf boşanması için. esi ve eşinin ailesi de bu 4 yıllık surecte ailemizi hep rahatsız ettiler sürekli hakaretler küfürler. Abimin borcu var dörtyüz bin kadar. ailemin maddi gücü yok. Destek çıkmadılar abime.evden yavas yavaş gitmesini istediler gibi bişey oldu. Yeni bosandi.bu boşanma aşamasına kadar abim hayatına birini aldı 2 yıl birlikte oldular evleneceklerdi ama kız abimi birakti sorunlu olduğunu dile getirip.abim simdi eski eşiyle tekrar evlenmek istiyor. Bu süreçte çok defa aldatma da oldu. eski esini sevmiyor ama çocuktan dolayı tekrar severim belki diyor. onlar arasında aileler arasında saygı sevgi kalmadı bu arada. gidecek yerim yok mecburum diyor?çocuğumdan başka kimsem yok bu hayyatta diyor. Eski eşi de kabul etti evliliği. Kadın bu boşanma sürecinde ailesinden akrabalardan çok laf işitmiş yıpranmış o da dul kalmamak için evliliği istiyor.sonuc ne olur tekrar evlenmeleri mantıklı mı ?ikimiz de çok pismaniz ders aldık düzelecez diyorlar olur mu? Mantıklı mı?

kusura bakmayin kokusmus kisilik Hissi Aldim bu ne yaaa bosan sonra baska kadinlarla Beraber ol yok olmadi böyle diyip git ex se dön o kadin normal mi acaba kolum bacagim tutuyorsa allahtan baskasina Bas egmem Maff etiler aile birligini böyle yaparak insanlar

Yani ne desem bos şimdi kendileri yasayip olmadigini anlayacaklar kirginliklar hakaret
Cok fazla.
Yasayarak gormeleri en guzeli. siz bu etapta karismayin evlensende boşansanda desteğim size diyin yorum yapmayin hayat kisa birakin yaşayarak ogrensin hem karsi ciksaniz istemeseniz ilerde siz mutluluğuma evladıma engel oldunuz diyecek

Abin sorumluluk sevmiyor ağır geliyor .bu yüzden kaçıyor .ailesi bile kendi evladina katlanamamis .elin kızı mi abinin kahrını çekecek .bu evliliğin olur bir tarafı yok .abinde problem var , psikolojik tedavi görmesi lazım .evlilik sorumluluktur .başkalarıyla ilişki yaşa olmadı hop eskisine .cocukmu yahu .birde baba olacak

Ne olur

Aynen öyle elin kızı da evliliği istiyor ki dul kalmamak için

Kusura bakma ama abin gibi bir adamla ikinci kez evlenmek aptallık olurdu.
Eski karısıyla mutlu olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz yine ayrilacaklar.

Cevabı burda işte.
Ne hayır görmüşler şimdiye kadar ve ne hayır görecekler bundan sonra ?
Saçmalık bence
Bence de o evde savaş çıkacak diye korkuyoruz
Bir kere denemişler olmamış bu kadar olay üstüne nasıl her şey güzel olabilir ki. Sanmıyorum ama yaşayıp görmeleri gerekir. Benim abim olsa fikrimi söyler yine de kararı ona bırakırdım
Karar onun zaten kimseyi dinlemiyor bilmiyorum düzelir diye düşünüyorlar heralde

Kusura bakma ama abin gibi bir adamla ikinci kez evlenmek aptallık olurdu.
Eski karısıyla mutlu olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz yine ayrilacaklar.
Evet yine kötü olacaklar biliyoruz çünkü zor bı süreçten geçtiler sanırım şuan onlara herşey tatlı geliyor unutmuşlar olanları

Psikolojik şiddet,fiziksel şiddet var üstüne çocuk var hâlâ düzelteceğiz mi diyorlar? Pes... Madem düzelteceklerdi 5 yıl şansları varmış. O 5 yılda niye düzeltmemişler? 5 yıl az bir süre değil ki. Sırf elalem ne der diye koca koca insanlar tekrar evlenecek, hiçbir mantığı yok ki

Hiç mantıklı değil ama ne abiniz ne de yengeniz zaten mantıklı insanlar degiller bari birbirlerini bulsunlarda mantıklı insanların başını yakmasinlar abinizi terkeden kıza da aklını iyi kullandığı için tebrik ettim o kizdaki basiret keşke yengenizde de olsaydı . Yazık .

Boşanmayı bile düzgün başaramamışlar ki evliliği başarsınlar.
Kendileri bilir. Asla müdahale etmeyin. Sevmeye sevmeye evli kalınmayacağını şu kadar olaya rağmen anlamadılarsa kim ne diyebilir ki?
Aynen öyle evlenseler bile yine boşanma asamasina geleceklerini biliyoruz birbirimize muhtacız diyorlar.eski eş dul kalmak istemiyor boşanma sürecinde çok kötü oldu.buna göre düzelir mi bilmiyoruz

Tanımıyorlar birbirlerini doğru düzgün aynı evin içinde yasamamislar ki diğer kız abimin huyunu suyunu daha iyi biliyordu herşeyi biliyordu.evlenilecek adam değildi diyordu

Tanımıyorlar birbirlerini doğru düzgün aynı evin içinde yasamamislar ki diğer kız abimin huyunu suyunu daha iyi biliyordu herşeyi biliyordu.evlenilecek adam değildideg
Aşırı mantıksız. Hatta tüm hikaye bir mantıksızlık silsilesi değil mi çok saçma bı ilişki. Sonu kötü biter diye korkuyoruz

De
Biz de değişmeyeceğini söyledik ne kadar etraftan tepki alsalar da bu boşanma sürecinde yalvarma yakarma olsa da pismaniz deselerde kimse değişmez diyoruz ama boş.

Elal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…