eski eşime mektup

Hayir benim anlam veremedigim adam bunca sey yapmis senin lanet olsun hayatimdan cikiyo kurtuluyorum diyecegine seni birakmasina uzuluyormussun gibi anlasiliyor ona anlam veremiyorum hak etmedim diyosun hic bi kadin altatilmayi hak etmez bir cok anne annelik duygusu geregi fedakardir ama senin asil yediremedigin adamin seni terk etmesi gibi..onca sey yasanmis guvenini sarsmis ortak malinizi kafasina gore satmis arti aldatmis kandirmis ve siz bunlarin icinde terk edilmeye uzuluyosunuz ben oyle anladim o sacma geldi yani adam herseye ragmen hic ayrilalim demese sorun yoktu devam etcektiniz gibi geldi
yorumun için teşekkürler herşeyden önce ben bu durumları hep boşanma kaosunun içinde yaşadım yoksa sattırırmıydım o demese devam edecekti tabiki çünki benim bunlardan haberim yoktu ve gayet iyi davranıyodu ilçedeatım n eve gelmeyişlerini bile son günler bana hayatım işlerimi bitiriyim şöyle böyle diyerek kılıflarla süslüyodu bende aptal bi kadın diilimki bilsem müsade edermiyim kendime bunların yapılmasını... terketmesi sizi üzmüş diyorsunuzya yalanmı söylicem tabiki üzdü sebeb gösterse kadın var anlaşamıyoruz o bu yok pat bir anda ben 2 gün sonrasına ağırlıyacağım misafirlerin telaşını düşünürken kızıma süt verirken aldım msj ı düşünün bakalım ne durumda terkedilmişim keşke kavgalarımız olsaydı bitmek tükenmeyen daha çok zoruma giden şey var başta kızım ikincisi beni kandırıp bunları yaşatması ve terketmesi tamamen ne hissediyosam söylüyorum zaten..

ama bende altında kalmam yapılanların görücez bakalım intikam soğuk yenen yemektir kızlar...
haa diceksinizki intikam derdinemi düştün değil lafın gelişi benim hayatım ona intikamolur diye düşünüyorum yoksa kendisi için ekstra bir çaba sarfedemicem... bugün bana msj atmış kızım ve sen iyimisiniz bende cvp yazdım: hııı ?
o: iyimisiniz diye sordum
ben: ?
O: bumudur cvbın
ben : çok bile yazmazsan sıkıntı yok çok iyiyiz
o: kızımı özlemiştim
ben : tel veriyim görüş
O : sen bişey demedin
ben : ben senin kızınmıyım
o: ne alaka
ben : bu tel sadece onunla muhattap olabilirsin o alaka
o: ev aldınmı durumuzu halinizi merak ettimde bunları konuşacaktım
ben: tapu memurumusun sanane
o: tamam ya kızımı ver görüşücem
ben :KK43: tel kızıma verdim görüştüler)
o: tşk ederim iyi bir hareketti bu arada geçen gün gizli numaradan arandım gece bende tel görüşmesi yapıyodum babamla görüşüyordum senmiydin numara olmayınca dönemedim ısrarla aradı bir yandan tel görüşmem olduğu için cvplayamadım..
ben: üfff yaw he he he
cvp yok salak sanıyor beni kesin bunu gizliden biri aramış oda kimbilir gece kimle konuşuyorsa ben sandı herhalde açıklama yapıo negerek varsa... bi görsem kırıcam kafasını haberi yok birde oturup muhattap olucam ya ben acaba evliliğimde çokmu salakça davrandımda bu hep bana salak muamelesi yapıo çözemedimki...

mektunuzdan belli ki canınız çok yanmış..bastırılmış duygular yaşıyorsunuz ve eski eşinizi halen seviyorsunuz size dönmek istese pekı kabul edermisiz bu dönüşü yoksa kapıyı mı gösterirsiniz bence bu konuda önemli.

Siz boşverin kızıyla görüştürün gerisiyle ilgilenmeyin artık ama düşündüğünüz şey bence doğru,şu gece babasıyla konuşma meselesi yani.ben de boşanmaya doğru giden bi evlilik içerisindeyim şu anda.ayrılırken bi kuruşunu bile istemem diye düşünüyordum ama mektubunu okuyunca acaba dedim içimden,en azından kızım için,gerçi ben bişi talep etmesemde Kızının bişeyini eksik edeceğini sanmıyorum ama,siz yine de o aradığında böyle sert tepkiler vermeyin,kendi ergen gibi bitirdiği için sizin hareketlerinizi de öyle algılayabilir.hala seviyo trip atıyo diye,gayet olgun Konuşun tabi,Mrb teşekkür ederim iyiyim kızımı vereyim bi Sn ya da kızım şu an uyuyor daha sonra arayabilirseniz daha iyi olur tarzında konuşmalar daha iyi olur bence ve karşı tarafı daha çok ezer emin olun

X