- 17 Nisan 2010
- 268
- 103
-
- Konu Sahibi Nehir_0685
Bu yorumu yaptiktan sonra konularinizi gozden gecirdim de bu mektubunuzda gulluk gulustanlikken pat diye bitirdi sorun da buydu gibi anlasiliyor lakin zaten cok sorunlariniz olmus, bu kadar sorun oldugunda soguma da olabiliyor.Demek ki o sizinle mutlu degilmis, evliyken sizi mutlu etmis iste, artik edemeyeceginde de ayrilmis. Aldatsa veya siddetli gecimsizlik cikarsa daha mi iyiydi?
Tamam yaptigi oyle kolay kabullenebilir bir durum degil, lakin bir insani soguduysa nasil tutacaksiniz ki zorla yaninizda?
Ilk yarisinda o kadar ovup ayrilmaya karar verildiginde ne odunlugu kalmis ne baska seyi, yani tuhaf geldi bana mektubunuz.
Iyide aldatma ihtimalide var madem ne guzel ayakta uyutmak yerine onurluca ayrilmak istiyor sen hak etmemis olabilirsin ama sevgisini hissi bittiyse cocuk var diye mecbur deilki yurutmeye..mutlu hissetmiyosa rol ku yapsin bence guclu ol bende 2 cocuk annesiyim her zaman derim esime bir evlilik cocuk icin yurumez bitmis ve sadece cocuk icin yuruyen evlilik cocugada zarar verir ne zaman sevgin saygin biterse gel soyle ne rol yap ne beni kandir derimarkadaşlar bizde sorunlar yaşadık yazdım onuda ama affetmeyi ve affettirmeyi bildik çok çok büyük sorunlarımız olmamıştı hiç bir zaman benim eşim oturduğum yerin ilçesine gidiyor çalışmaya ve ne hikmetse soğuyor nasıl bukadar kolay olabilir ki benim bir kızım var ve burda yazamayacağım kadarda fedakarlıklarım en kötüsüde bana hiç birşey belli etmedi bi süre o ilçede kaldı arası nekadarki neden gelmiyosun dediğimde gece gündüz çk işim oluyor hayatım onları bitiriyim kafam rahat geliyim diyordu ses etmedim tamam dedim bu eevliliği bitiricek hiç hatam olmadı olmadı ben mutlu olduğumuzu düşündüğüm noktada gece kızıma süt verilirken bir mesajla bırakıldım bunu anca yaşayan anlar... ben hemcinslerimin daha napsın açık olmuş bitirmiş demesinede üzülüyorum biz bukadar değersizmiyiz ki onlar kimki insanın hayatını çocuklarının hayatını sevgiliye msj çeker gibi çekip bitiricek işte biz böyle bir yöndende olsa hakverirsek bu bize haksızlık ayrıca aldatmadığını nerden biliyoruzki ben neler duydum gözüm görmedi diye iftira atmıyım günah almıyım diye dillendirmiyorum... benim şuana kadar ona yaptıklarım yapacaklarımın önyazısı bukadar net...