eski eşime mektup

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
eski eşime mektup

slm kalbimin yıllarca tek sahibi..

seninle nekadarda güzel başladık mutlunun ötesiydi bizimki çok kısa zamanda tanıştırdık ailelerimizi çünki deli gibi istiyorduk birbirimizi ve nişanlandık ben havalardaydım ,senin ağzından çıkanı kural sayar senin istemediğin şeyleri yapmamak için hep kendimle mücadele ederdim. iş dönüsü aşkım dediğinde içim bi kötü olur sıkıca sarılırdım sana böyle seneler geçirdik tabi tartışmalarımız olmadımı oldu ama hep affetmeyi ve affettirmeyi bildik. 6.5 yıl süren bu evlilkte canımmm dediğinde kalbime dokunan tek erkektin belkide hiç olmamıştı senden öncesi senin gibisi çok sevdimm evet sen üniversiteni bitirip kariyer yapıcam diye uğraşırken ki parayıda çok seversin ben senin etrafında pervaneydim hastalanırdın bebek gibi bakardım 2011 yılında kızımız doğdu isminide sen koymuştun severdin bizi kıskanırdın iş yemeklerinde olmasa yoktu bi sorun gibi görünüyordu. Bizsiz nefes alamayacağını söyler iltifatlara boğar arabamın modelini değiştirir dururdun... ne oldu karakter denen cümleden nasibini alamamış odun birgün kızıma sütünü verdim uyutuyorum pat diye bir mesaj attın soğudum dedin bir msjla bıraktın beni liseli ergenlerin tavrı gibiydi halin tavrın belkide başka brine aşık oldun beni yada kızımızı hiç düşünmedin okadar korkak okadar tırrtt bir adamsınki yüzüme bir neden söyleyemedin çünki sende biliyodun senin gibi bir kazmaya ben fazlaydım birde yüzün yoktuki nediyecektin kafanda bir eşya parçalıcaktım bundan ötesi dış kapı olacaktı gerçekten çok öngörü sahibi bir odun çıktın senelerce yonttum anca bi biblo oldun görülmüş şeymiki odundan insan olsun onca fedakarlığımı onca iyiliğimi bir anda yok sayan kötü zihniyet sanadır bu seslenişim sen kimsinki beni terkedeceksin emin ol Rabbimin sevgili kuluyumdurda benim yapamadığımı sana yaptırırp senden kurtarmıştır beni O öyle büyükki vardır bir bildiği kendini nimetten sayıpta erkeğim diye dolanma... haa şimdi ne oldu boşandık kına yak k... bundan sonra ismin okunmaz hayatımızda bugün kızına hediye göndermişsin aldık çok saol dünyanın en dandik insanından en dandik hediye hadi canım sağdan please al sen o hediyeni etrafında dolananlara verirsin... boşanırken senden aldığım toplu paralar yüksek nafaka vs bu daha başlangıç cicim kızımın bütün masraflarını sana kitlemeyi düşünüyorumm eee sebebsiz yere terkedene böyle acıma yok senden alıp sokak köpeklerine veririrm içim yanmaz... hayatımızda vasfı olmayan erkekcik cik cik şimdi seni kullansınlar diye ortaya bıraktım hiç direnmeden alacağımı alıp boşadım seni istediğim zamanda alırım biliyosun ama biz kırıntılarla beslenmiyoruz.. haa zoruma gitmedimi gitti soğudum ne lann ergen başka bahane bulamadınmı neyse velhasılkelam önden önden kıvırmadan yol al şimdi....

Canınız çok yanmış belliki..unutmayın hakeden hakettiğini er geç alıyor..her zaman söylediğim bir sözüm var..görmediğimi gören .duymadığımı duyan allahım.hakkımı sana bıraktım.sen al derim hep..umarım sizinde hakkınızı alsın rabbim..mutlu olun bundan sonra..

Cok guzel yazmissiniz icinizdekileri...ufacik bahanelerle oyle kolay ki artik bosanmak. Onceden bosanmanin da bir adabi vardi.simdi nerde...geride kucucuk bir cocuk, bir kadin...keske bu yaptiklarI kahramanliklari omur boyu surdurselerde yavrularimizla huzurumuzu bozmasalar.en buyuk baba ligi o zaman yaparlar iste...

evet arkadaşlar canım çok yandı hiç belli etmesemde gururm çok kırıldı sebeb yoktuki halada bilmem ama inanın Rabbim alır hakkımı koymaz yanına şimdi iyi günleri yaşayıp görücez bakalım...

Durduk yerde neden soğumuş ki,boşanmakla iyi etmişsiniz bu kadar değersiz gördüyse her şeyi.

Çok iyi yapmişsin.harbiden liselı ergenler gibi soğdum diye mesaj atmak nedir ya?seni üzmek istemem ama kı bence sevinmelısın ama ne olursa olsun ağır gelir binbir hayalle basladiğin evliliği bitirmek,kesin biri var yani.

neden soğuduğunu bende bilmiyorum ama ilk zamanlar biraz ağladım evet ama sonra çok dik durdum halada öyleyim bazen yüzünü bile unutuyorum ama bedelini fazlasıyla ödiyecek... kıyaslama kıskandırma gibi saçma kendimi küçük düşürecek hareketlerle diil ama kendisi parayı çok sever sevdiğiyle vurucam onu bakalım küçücük bir çocuğu sebebsiz ( varsada ben bilmiyorum) bırakmak neymiş kızıma yaptıklarını ödiyecek sevgiymiş nefretmiş hiç birşey hissedemiyorum bazen taş oldum resmen herkes nekadar güçlü olduğumu söyler evet öyleyim ama ilk zamanlar yaşadıklarımı bir ben birde evimin duvarları bilir tabiki herşeyden önce Rabbim bilir bakalım start başladı hayat hangimize ne getirecek...

Demek ki o sizinle mutlu degilmis, evliyken sizi mutlu etmis iste, artik edemeyeceginde de ayrilmis. Aldatsa veya siddetli gecimsizlik cikarsa daha mi iyiydi?
Tamam yaptigi oyle kolay kabullenebilir bir durum degil, lakin bir insani soguduysa nasil tutacaksiniz ki zorla yaninizda?
Ilk yarisinda o kadar ovup ayrilmaya karar verildiginde ne odunlugu kalmis ne baska seyi, yani tuhaf geldi bana mektubunuz.

Bu yorumu yaptiktan sonra konularinizi gozden gecirdim de bu mektubunuzda gulluk gulustanlikken pat diye bitirdi sorun da buydu gibi anlasiliyor lakin zaten cok sorunlariniz olmus, bu kadar sorun oldugunda soguma da olabiliyor.
Mesela biz de cok sorunlu donemler atlattik, bosanma esiginden cok donduk.
Gercekten bosanirsak boyle kestirme olur herhalde.
Cunku o asamaya kadar yeterince konusmus oluyorsun.

arkadaşlar bizde sorunlar yaşadık yazdım onuda ama affetmeyi ve affettirmeyi bildik çok çok büyük sorunlarımız olmamıştı hiç bir zaman benim eşim oturduğum yerin ilçesine gidiyor çalışmaya ve ne hikmetse soğuyor nasıl bukadar kolay olabilir ki benim bir kızım var ve burda yazamayacağım kadarda fedakarlıklarım en kötüsüde bana hiç birşey belli etmedi bi süre o ilçede kaldı arası nekadarki neden gelmiyosun dediğimde gece gündüz çk işim oluyor hayatım onları bitiriyim kafam rahat geliyim diyordu ses etmedim tamam dedim bu eevliliği bitiricek hiç hatam olmadı olmadı ben mutlu olduğumuzu düşündüğüm noktada gece kızıma süt verilirken bir mesajla bırakıldım bunu anca yaşayan anlar... ben hemcinslerimin daha napsın açık olmuş bitirmiş demesinede üzülüyorum biz bukadar değersizmiyiz ki onlar kimki insanın hayatını çocuklarının hayatını sevgiliye msj çeker gibi çekip bitiricek işte biz böyle bir yöndende olsa hakverirsek bu bize haksızlık ayrıca aldatmadığını nerden biliyoruzki ben neler duydum gözüm görmedi diye iftira atmıyım günah almıyım diye dillendirmiyorum... benim şuana kadar ona yaptıklarım yapacaklarımın önyazısı bukadar net...

Bence icinde duygusal anlamdaki hersey bitip devam etse daha buyuk sahtekarlik olurdu yada sana karsi sevgisi bitip hissiz bi sekilde ayni evde yasasa ayni yataga yatsa yuzune duygusuzca bombos bakip rol yapsa daha asagilayici olurdu sebep var yada yok sevgisini bitirip senden vazgecme karari almis ugurlar olsun ne denir ki

Iyide aldatma ihtimalide var madem ne guzel ayakta uyutmak yerine onurluca ayrilmak istiyor sen hak etmemis olabilirsin ama sevgisini hissi bittiyse cocuk var diye mecbur deilki yurutmeye..mutlu hissetmiyosa rol ku yapsin bence guclu ol bende 2 cocuk annesiyim her zaman derim esime bir evlilik cocuk icin yurumez bitmis ve sadece cocuk icin yuruyen evlilik cocugada zarar verir ne zaman sevgin saygin biterse gel soyle ne rol yap ne beni kandir derim

konuşması nekadarda kolay oluyor bazılarımıza siz benim kızımın çektiği psikolojik sıkıntıyı biliyomusunuz birde sahtekar diil diyosunuz aldatmak sahtekarlık olmaktan çıkmış haberim yokmuş,aşkım canım diyip eldeki mülkleri gizlice satmak sahtekarlık diil sizin deyiminizle elini öpmem lazım aferin ona gerçekten sizin kadar polyannacı olamıyorum ben gerçekleri bildiğim kadar üstüne gitmeyide tercih ediyorum hayatta, buda benim mutlu olma sebebim ben ciddi bir haksızlığa uğradım net biliyorum yok sevmesede yürütse nedemektir bu sevmiyosan eşim diyip dolanmıcaksın aşkım demiceksin sizsiz nefes alamam diyip birgün sonra msj çekmiceksin malı mülkü gizli gizli satmıcaksın daha neler neler ben ondan hakkımı alabildiysem anlaşmalı bitebildiyse benim avukatımın hamleleri sayesinde kendi isteğiye vermedi sıkıştığından vermek zorunda kaldı yoksa daha kötü duruma düşücekti... erkekleri bukadar yüceltip kadınları basitleştiren bir zihniyet kabulüm değildir siz yapsanız aynı şeyi kadın helal olsun ya en azından dürüst davranmışmı diyecektiniz...
kime göre neye göre dürüst benim dürüstlük anlayışım bu diil alırsın çocuğunun geleceğini garanti altına çekersin eşini böyle böyle dersin iki ağlanır iki kavga edilir ama kabullenilir ve sonra çocuk daha az nasıl etkilenir diye düşünüp pedegog yardımıyla ddurumu açıklar manevi olarakta babalığını yaparsın budur dürüstlük ne halt yediği belli olmadan msj çekmek diil kim nederse desin bu hiç bir bayana yapılacak hareket diil....

Eski konularınızı okudum da,eşiniz sizi aldatmış maalesef...hamileliğinizin başındaki olayda, o rus bayanla kesinlikle 100 yüz birşeyler yaşandı, ve daha bilmediğiniz bir sürü de şey vardır emin olun.
Bazı erkekler parayı bulunca değişiyor böyle
Erkeğin iyisi para çokken, kadının iyisi para yokken anlaşılırmış.
Maddi açıdan kızınızın hakkını mutlaka alın, madem para onun zayıf noktası oradan vurun

Tam bir Pinocchio odundan adam, gerçi Pinocchio masalın sonunda gerçek adam oluyor ama Neyse o zaten sadece bir masal. Geçmiş olsun canım, gözün aydın

Hayir benim anlam veremedigim adam bunca sey yapmis senin lanet olsun hayatimdan cikiyo kurtuluyorum diyecegine seni birakmasina uzuluyormussun gibi anlasiliyor ona anlam veremiyorum hak etmedim diyosun hic bi kadin altatilmayi hak etmez bir cok anne annelik duygusu geregi fedakardir ama senin asil yediremedigin adamin seni terk etmesi gibi..onca sey yasanmis guvenini sarsmis ortak malinizi kafasina gore satmis arti aldatmis kandirmis ve siz bunlarin icinde terk edilmeye uzuluyosunuz ben oyle anladim o sacma geldi yani adam herseye ragmen hic ayrilalim demese sorun yoktu devam etcektiniz gibi geldi

bu konunu gördüğümde, diğer arkadaşlar da eski konularından bahsedince şöyle bi baktım eski konularına.. bence de eşinin bi anda terk edip gitmesi gibi durmuyo.. başka biri ya da birileri girmiş sizin aranıza malesef ki benim anladığım bu... yani yaşadıklarını tabi ki sen bilirsin biz sadece buraya yazdığın kadarıyla yorum yapabiliriz ama bana bunu düşündürdü konuların..
her neyse, ne olduysa oldu geçti bitti.. hayırlısı buymuş demekki , Allah kurtarmış seni.. bundan sonrası için bebeğinin ve senin hakkınızda hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…