Eski eş kişisi

Bacım şöyle düşüreceksin bir gün ansızın uyanıp ortada hiçbir şey yokken boşanmamışsın . Seni o raddeye getiren tüm sebepler biriktiği için ve ömür boyu o şekilde yaşamak zorunda olacağın için ayrılmayı tercih etmişsin. Yerinde olsam hiç düşünüp üzmem kendimi

Eşiniz çok iyi bı manipulatormus.bosanmissiniz hala size acaba dedirtiyor.dediginiz gibi ailem ailem diyen biriyse isterse ağzında kuş tutsun boş.size öyle davranmasinin sebebi de belki aile kısmına ses etmemeniz içindir.

Bir de kendisi de dünden razıymış yani hemen de boşanmış boş versene ne düşünüyorsun. Evin içindeki uyum her şey olmuyor çok daha fazlasına ihtiyacın oluyor evlilikte. İki çocuktan sonra boşansan daha mı iyi olurdu. Kendi ailesi peygambermiş gibi bana aile sorunuyla gelme demesi falan ay düşman başına

Benden geldi ama o da istiyormuş zaten hemen tamam demişti hiç cabalamadi. Toparlamak için ugrasmadi.

Bu da sizin ne kadar dogru bir karar verdiginizi gosteriyor. Gecinmeye gonlu olan isi bu raddeye getirmezdi zaten. Burada boyle cok konu var vaktiniz olursa okuyun derim. Aileci tiplerin degistigini daha hic gormedim.

İyide pazar eklerinde bile uzmanlar yazıyor ana kuzusu diye bir tabir var Yani biz uydurmadik topuklayin anlayınca ömrümüz biter diyorlar amiyane tabirle İsterse dünya iyisi olsun eş ile anne yerini dengeleyemeyen bağlı değil bağımlı olan kadın yada erkekle hayat geçermi? Büyümüyor ki o . Yetişkin olamıyor bağımsız karar alamıyor hep etki altında kalıyor.İnsan onu nasıl sevsin yada saygı duysunki Yetişkin olmak başka birşey anneyi sevmek saygı duymak başka birşey tepede onun lafının üstüne laf yok demek başka birşey.Karariniz doğru sinir hastası oluyor bu tarz evlilikte olan kadın yada erkekler 3 kişilik evlilik mi olur yada tüm sülale olsa olsa kabile olur

Çok teşekkür ederim haklısınız. Sinir hastası olma yolundaydım. Aileci ve akrabacı bir de akrabalarının bile yanlışını söylemez haksz demezdi. İnsan duyguları çok değişken inanın şu an öyle kendimi suçlu düşünmüyorum ve bunun devam etmesini istiyorum..

Asla suçlu düşünmeyin mutlu olun olacaksinizda kararınizdan dönmeyin tek hayatınız var kimsenin akrabasini anasini degil önce kendinizi yaşayın mutlu edin .İnsan değişiyor tabiki inanın böyle analı danali bağımlı mutlu olan tek bir çift yok ben aşırı anneci aileci insanlarin evlenmeyip ömür boyu anne babalarına bakmalarindan hatta gelin diye alıp genç bir kadını sinir hastası yapmak yerine ailesine bir yardımcı almalarinin ve ona maaş vermelerinden yanayım böylece kimse üzülmez.Kimsenin aşkı yada evliliği kimsenin sülalesine bakmak yada onların her dediğine evet denmek için yapilmiyorki.İnsan bu ömürde kendi eşini kendi cocuklarini sevmek oluşturmak onlarla yaşamak için evleniyor..Hastalik sağlık ayrı 7 24 bu olmazki.Bu zaten olmaz ne sevgi kalır ne saygı ne evlilik ne birliktelik böyle küçücük çocuk gibi geçermi hayat

Ben de her şeye evet diyemedigim için ayrıldım. Ailesi konusunda bin kez evet de 1 hayır de sorun oluyordu. Ailesi kırmızı cizgisiymiş. Boşanmış gorumcemin kızının babası olduğunu dile getiriyordu kendisi. Dert bir değil ki bir suruydu. 1 saatlik başka ilçede yaşayan ve sık sık gelen Akrablari gelince gitmezsem problem olurmuş annesine soba yaktirmamk için bizde yikanacaklarmis arada. Bunun yanında evde olan kavgalar annenin ağzında her şeyi anne biliyor ikisi benim dedikodumu yapıyordu.Yani artık yeter dediğim bir nokta oldu. Hızlı mi karar verdim dedim ama duzelmeye meyili yoktu.Aşacağımı dusunuyorum inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Birey olamamış, hala anasının memesinden ayrılamamış adamı koca diye koynuma alacağıma oyuncak ayıya sarılır yatarım daha iyi.

Yani yeğen başka bişey sizin varmı bilmiyorum ama, babası bakmıyorsa tabiki ilgilenmesi doğal vicdanen. Babası yokmuydu eski eşinizin.

Yani yeğen başka bişey sizin varmı bilmiyorum ama, babası bakmıyorsa tabiki ilgilenmesi doğal vicdanen. Babası yokmuydu eski eşinizin.
Tabi ki ilgilen dedim ihttiyaclarjni karşıla dedim ona sözüm yok. Ama babasiyim diyor ısrarla orası tuhaf geldi. Babası var ama yok ilgisiz bir baba. Ama maaşları var adam maaşını eşine veriyor başka şeylere karismiyor

Vicdan meselesi sanırım aynı durumda bende olsam elim hep üzerlerinde olur. Ama babasıyım demek çok fazla. Birde ailesine düşkün olmayan erkek çok nadir sanırım. Evlenince ayrı bi düşkünlükleri oluyor. Ama seni yok sayacak kadar ise fazla. He sana sahip çıkar söylediklerini önemser, evine bakar birşey esirgemez göz yumabilirsin. Ama seni yoksayıyor ise bi cacık olmaz.

Yani evine bakıyordu bir sıkıntı yok. Ama aile akraba konusunda inanın hayır deme diyordu yani her şeyin uyumaz ki beim ailesiyle akrabasıyla o yüzden baktım devamı gelmeyecek ailemi mutlu edersen mutlu oluruz şeklinde düşünceleri ben de vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…