Arkadaşlar Hayat dergisi 1950 li yıllardan 1970-1980 li yıllara kadar yayımlanan bir magazin dergisidir.Akbaba dergisi ise daha önceki yıllarda çıkmaya başlayan,önce Osmanlıca yazılmış,daha sonra Türkçe devam etmiş olan bir siyasi mizah dergisidir.Elinizde veya çevrenizde bu iki dergiden varsa ve bana haber verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Evet ilgileniyorum,bana düşündüğünüz fiyatı yazabilir misiniz acaba,ona göre ben de kafamda netleştireyim.Özelden msj yazamadığım için buradan yazdım size,umarım hala takip ediyorsunuzdur.
Evet ilgileniyorum,bana düşündüğünüz fiyatı yazabilir misiniz acaba,ona göre ben de kafamda netleştireyim.Özelden msj yazamadığım için buradan yazdım size,umarım hala takip ediyorsunuzdur.
Her ikisinin toplamı olarak mı tek tek mi bu fiyat acaba?Eğer öyleyse tamam alıyorum.
Yani ikisinin toplamı öyleyse tamam yani,bunun dışında başka yılların sayıları ve Akbaba dergisinin sayıları var mı acaba sizde?
Her ikisinin toplamı olarak mı tek tek mi bu fiyat acaba?Eğer öyleyse tamam alıyorum.
Yani ikisinin toplamı öyleyse tamam yani,bunun dışında başka yılların sayıları ve Akbaba dergisinin sayıları var mı acaba sizde?
Tabi ki iki cilt için bu fiyat,Pek mizah okumadığım için kitaplığım zayıftır bu alanda,yoksa diğer tüm alanlarda oldukça geniştir.
Özelden mesaj hakkım yok,burada adres vermekte yasak,detaylar için şöyle yapalım , görünen adıma hotmail ekleyin bana mail atın :)