Eski dergilerden ''HAYAT'' ve ''AKBABA'' dergilerini almak istiyorum

pinhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
129
0
46
Arkadaşlar Hayat dergisi 1950 li yıllardan 1970-1980 li yıllara kadar yayımlanan bir magazin dergisidir.Akbaba dergisi ise daha önceki yıllarda çıkmaya başlayan,önce Osmanlıca yazılmış,daha sonra Türkçe devam etmiş olan bir siyasi mizah dergisidir.Elinizde veya çevrenizde bu iki dergiden varsa ve bana haber verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Hayat dergisinin 1960 ve 1963 yıllarının tüm sayıları elimde mevcut,hemde derlenmiş 2 cilt halinde,ilgileniyorsanız yazın lütfen.

Hayat dergisinin 1960 ve 1963 yıllarının tüm sayıları elimde mevcut,hemde derlenmiş 2 cilt halinde,ilgileniyorsanız yazın lütfen.

Evet ilgileniyorum,bana düşündüğünüz fiyatı yazabilir misiniz acaba,ona göre ben de kafamda netleştireyim.Özelden msj yazamadığım için buradan yazdım size,umarım hala takip ediyorsunuzdur.

Evet ilgileniyorum,bana düşündüğünüz fiyatı yazabilir misiniz acaba,ona göre ben de kafamda netleştireyim.Özelden msj yazamadığım için buradan yazdım size,umarım hala takip ediyorsunuzdur.

Takip ediyorum elbet, hafta sonu evde değilim,yarın size detaylı bilgi ve fiyat veririm.

Merhaba Ancak fırsatım oldu kusura bakmayın, iki cilt için 50 tl diyorum,sizin için de uygunsa.

Her ikisinin toplamı olarak mı tek tek mi bu fiyat acaba?Eğer öyleyse tamam alıyorum.
Yani ikisinin toplamı öyleyse tamam yani,bunun dışında başka yılların sayıları ve Akbaba dergisinin sayıları var mı acaba sizde?

Tabi ki iki cilt için bu fiyat,Pek mizah okumadığım için kitaplığım zayıftır bu alanda,yoksa diğer tüm alanlarda oldukça geniştir.
Özelden mesaj hakkım yok,burada adres vermekte yasak,detaylar için şöyle yapalım , görünen adıma hotmail ekleyin bana mail atın :)

Arkadaşlar,''Akbaba''dergisi sayılarına ulaşabilmem için bana yardımcı olacak birileri olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…