Eski Çizgi Filmlerimizi Geri İstiyoruz !

l_i_o_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
26
0
86
48
İzmir
Çocuklarımızın şiddet ve korku yüklü çizgi filmlerle büyümesini istemiyoruz. Ne çocuklarımızın gece uykularından korku çığlıklarıyla uyanmalarını, ne de büyüdüklerinde okullarındaki arkadaşlarını vuran küçük caniler olmalarını istiyoruz.
Çocuklarımızın şiddet ve korku yüklü çizgi filmlerle büyümesini İ S T E M İ Y O R U Z !! :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konuda haklısın gerçekten...bazen ciddi şeylerden sıkılıp çizgi film kanalı açıp şöyle bir rahatlamak istiyorum ama bakıyorum çizgi filmler bile daha gerilimli olmuş....laylaylom tarzı çizgi film kalmamış hiç...hatta bazen bu çizgi filmler rüyama bile kabus olarak girebiliyolar

ben bile bu yaşta bu kadar etkileniyosam çocukların halini düşünemiyorum bile

heidi, candy, tom ve jery, temel reis, susam sokağı, tiwity, uçan kaz, varyemez amca, donald duck, ve aklıma gelmeyen bi çok çizgi film şimdi yayında olsa her gün bıkmadan izlerim valla.

bu konuda haklısın gerçekten...bazen ciddi şeylerden sıkılıp çizgi film kanalı açıp şöyle bir rahatlamak istiyorum ama bakıyorum çizgi filmler bile daha gerilimli olmuş....laylaylom tarzı çizgi film kalmamış hiç...hatta bazen bu çizgi filmler rüyama bile kabus olarak girebiliyolar

ben bile bu yaşta bu kadar etkileniyosam çocukların halini düşünemiyorum bile

bizler sanırım korkak yetiştirilmişiz şimdiki çocuklar bizim izlediğimiz çizgi filmleri izlemiyorlarki, benim 6 yaşında yiğenim var candy nin cd sini aldım beğenmedi, bana yüzüklerin efendisini al diyor, ben izleyemiyorum şahsen yüzüklerin efendisini.

voltran voltran voltran:lepi:(eşimin tercihikaydirigubbakcemile3)

susam sokağı kadar gzel bir program daha var mı?onun sayesinde sigarayı şu yaşıma kadar ağzıma sürmedim.

şimdide var caillou var.tarçın ve arkadaşları var.arthur var.üçüzler var.rahat koltruk var...
var aslında..hatta seçeneklerde çok..çocuklarımızı yönlendirmek lazım...
eskiden batman vardı yararlı mıydı HAYIR
eskiden hımen vardı yararlı mıydı HAYIR
şimdi ben 10 var yararlı mı HAYIR
pokemon vardı bir ara yararlı mıydı HAYIR

ama eskiden olanlardan özlediğimde oluyor mesela şirinler..

Minik kuşu kendimin zannedermişim. Öyle bi benimseme yani. Susam sokağı bambaşkaydı ya

şimdiki çizgi filmler kesinlikle tam bi korku filmi kıvamında. calliou ,pepee,tarçın ve arkadaşları ,bizim mahalle gibi çizgi filmlerin çocuklar için eğitici mesajlar verdiğini uzmanlar onaylıyor. bende tom ve jerry ,temel reis, tweety hastasıyım ama çocuğuma asla izletmiyorum çünkü tom hep jerry e şiddet uyguluyor, üstlerine ütü ,duvar,masa düşüyor hooop tekrar ayaktalar. arabanın altında kalıyorlar bişey olmuyor,yüksekten düşüyorlar v.s hiç bi zarar vermiyor. çocukta ' demekki bende düşersem bişey olmaz' fikri uyandırıyor... bu durumun farkında olmadan bi ara oğlumla tom ve jerry i izliyoduk ,tomun üzerinden araba geçiyor bişey olmadan ayağı kalkıyor ,oğlum dedi ki' annecim bak araba çarpınca bişey olmuyomuş artık dışarda elimi tutmana gerek yok ' dedi ve o anda kafama dank etti:18::18:...b daha da asla izletmedim:19:

planet çocuk süper hanımlar, bizim kız artık onu izliyor, bizim çcocukluğumuzun çizgifilmleri yayınlanıyor bütün gün, redkit, jetgiller, taşdevri, ninja kaplımbağalar, tom ve jeryy vs. gibi, kızım bayılarak izliyor, başka kanal açtırmıyor

şimdiki çizgi filmler kesinlikle tam bi korku filmi kıvamında. calliou ,pepee,tarçın ve arkadaşları ,bizim mahalle gibi çizgi filmlerin çocuklar için eğitici mesajlar verdiğini uzmanlar onaylıyor. bende tom ve jerry ,temel reis, tweety hastasıyım ama çocuğuma asla izletmiyorum çünkü tom hep jerry e şiddet uyguluyor, üstlerine ütü ,duvar,masa düşüyor hooop tekrar ayaktalar. arabanın altında kalıyorlar bişey olmuyor,yüksekten düşüyorlar v.s hiç bi zarar vermiyor. çocukta ' demekki bende düşersem bişey olmaz' fikri uyandırıyor... bu durumun farkında olmadan bi ara oğlumla tom ve jerry i izliyoduk ,tomun üzerinden araba geçiyor bişey olmadan ayağı kalkıyor ,oğlum dedi ki' annecim bak araba çarpınca bişey olmuyomuş artık dışarda elimi tutmana gerek yok ' dedi ve o anda kafama dank etti:18::18:...b daha da asla izletmedim:19:

benim kızım 4 yaşında, izlerken onun gerçek olmadığını kendisi de söylüyor, bu sadece çizgfilmde olur anne diyor

Back