Eski CHP'li Savcı Sayan'dan Erdoğan'a destek

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
Daha önce Köşk seçimlerinde oyunu Erdoğan'a vereceğini duyuran CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan seçimler için özel hazırlattığı minibüsüyle kapı kapı gezip Erdoğan için oy istiyor.

"PARTİM CHP OY'UM RTE"
"Partim CHP, Oy'um RTE" sloganı ile yola çıkan Sayan, CHP dahil 10 partinin desteklediği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu "pasif" olarak değerlendiriyor. Sayan'ın kampanya minibüsünde ayrıca "Tıpış tıpış değil başım dik RTE'te oy vereceğim" yazıyor"

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/savci-sayan_7874.jpg

ensonhaber.com

Doğru yolu bulmuş tebrik etmek lazim darısı digerlerinin başına inşallah. ..

Niye tıpış tıpış olsun canım,kime istiyorsa ona versin herkes elbette.Hitabet ve aktiflik yönünden kendisine katılıyorum,Başbakan karşısında sönük kalıyor.Kendimce böyle düşünüyorum.

Ülkemiz için hayırlısı olsun.

Niye tıpış tıpış olsun canım,kime istiyorsa ona versin herkes elbette.Hitabet ve aktiflik yönünden kendisine katılıyorum,Başbakan karşısında sönük kalıyor.Kendimce böyle düşünüyorum.

Ülkemiz için hayırlısı olsun.

ben neden tıpış tıpışı göremiyorum. ay bugün çok yoruldum sanırım ..... hiç uyku yok napıyım

ben neden tıpış tıpışı göremiyorum. ay bugün çok yoruldum sanırım ..... hiç uyku yok napıyım

Benim de algılarım kapanmak üzere.Tıpış tıpış değil başım dik derken zorlamayla değil isteyerek vereceğim demek istememiş mi ? Ben mi yanlış anlamışım ? :44:

Üçüzlerinle konuş,hissederler sesini.:emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Benim de algılarım kapanmak üzere.Tıpış tıpış değil başım dik derken zorlamayla değil isteyerek vereceğim demek istememiş mi ? Ben mi yanlış anlamışım ? :44:

Üçüzlerinle konuş,hissederler sesini.:emir_bebek::nazar:

şimdi gördüm. ay nerden biliyorsun. dicem burda görünüyor sanırım. hergün konuşuyorum . hayırlısı . uykusuzluk etkiliyor baya

şimdi gördüm. ay nerden biliyorsun. dicem burda görünüyor sanırım. hergün konuşuyorum . hayırlısı . uykusuzluk etkiliyor baya

Arada profilinden bakıyorum.Maşallah,Allah'ın hediyeleri resmen.Sıcaklar geçince daha rahat olursun,ağır zamanlarına denk gelmeyecek bu yoğun sıcaklar.:12:

Allah sana da yavrularına da sağlık versin,bir avazda kurtarsın.İnşallah sağlıkla kucağında olurlar.

Neyse,konu dışına daha fazla çıkmayalım.:34::1:

Back