• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski bayramları özleyenler buraya🥰

KarpuzluKurabiye

Yeniden...🍀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
1.874
4.259
83
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar öncelikle.. Hepinizi yanaklarından öpüyorum kocaman kocaman🥰
Şimdi malum bu bayram yalnız yalnız somurtup oturmak yerine eskileri düşünüp mutlu olayım dedim.. Ve eskiden bayramlarda yaptığımız ne kadar ilginçlik, komiklik, başımıza gelip hatırladıkça gülümseten olay varsa yazıp hep beraber gülelim dedim.. Ne dersiniz? 😄 En azından anılarımız depreşir iki gülerik barim😊

Eskiden bayramların her günü ziyaretler yapardık. Baklava börek yiyecegim diye bayramları iple çekerdim. zamanla ziyaretler azaldı insanlar tüm sene çalışıp bayramları tatile giderek değerlendirmeye başladı. Hep derim keşke hep küçük kalsaydım diye öyle de değil mi🤣🌸

Aynen öyle😁 birde büyüklere ayrı küçüklere meyveli şeker vardı bizde😁 hep büyüklerle beraber dalardık içeri çikolata şekeri alalım diye😂

Annelerimiz alırdı bayramlıkları baklavalar özenle evde yapılırdı mis gibi kokardı ev.. Sabahı iple çekerdik.. bayramlıklar Baş ucumuzda beklerdi heyecandan

Back
X