- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi chatlak_anne
-
En büyük koz benceeİstemiyor mu senin de eşin?
Bazen erkekleri yola getirmenin en iyi yolu birlikte olmamak
erkekler bazen üstünde durmak istemiyorlar sebebi de hem seni hemde kendini üzmek istemeyişidir. eşimde tedavilerde öyleydi ama geçte olsa anladım . düşünsene birde sürekli çocuk çocuk diye ortada gezindiğiniMerhaba arkadaşlar ben eşimin çok anlayışsın düşünseniz oldugunu düşünüyodum hep bu çocuk konularıyla ilgili ancak dün randevu aldığım halde pazar akşamı gitmesen mi acaba diyerek tamamamen istemedğini düşündürdü bana ve iptal ettim randevuyu şimdi de o bana yalvarıp isteyene kadar gitmiycem doktora yani şimdilik en azından böyle düşünüyorummm
Çok yalnız bıraktığını düşünüyorum ....Çok hissiz,duygusuz geliyor bana ve bu durum beni çok üzüyo
Sizce ne yapmalıyım
Keşke benim dediğim kadarının %1 ni söylese adamın hiç ağzından duymuyorumerkekler bazen üstünde durmak istemiyorlar sebebi de hem seni hemde kendini üzmek istemeyişidir. eşimde tedavilerde öyleydi ama geçte olsa anladım . düşünsene birde sürekli çocuk çocuk diye ortada gezindiğini
Gitmek istememe değilde sürekli mızmızlanma ve benim neler çektiğimi gördüğü halde umrunda olmuyor :/ randevuları ayarlamakla kendi uğraşıyor bunu sürekli dile getirip şikayet ediyor ..(İstemiyor mu senin de eşin?
Bazen erkekleri yola getirmenin en iyi yolu birlikte olmamak
Kaç yaşındasınız oda önemli yaşınız gençse bekleyebilirsiniz birazda borçlar bitene kadar fln yaş faktörü önemli genelde eşler tedavıyı çocugu bizler kadar önemsemiyor benimkide öyleydi hele de erkek faktöründen çocuk olmuyosa daha ilgisizleşiyolarHEpinizin yorumu için ayrı ayrı teşekkür ederim.Tabi ki neden bunu şimdi söyledin diye sordum ve asla kavga gürültü olmadan bana verdiği cvp 'bayram geliyo biz memlekete gidicez gelicez de sonra git 'dedi ama şunu unuuyo ki ben bu konuda her konuda oldugundan daha dikkatli ve özveriliyim
Bana sorarsanız amacı bu işi biraz uzatmak ve benim bir süre daha çalışmam çünkü çocuk olana kadar çalışırım diyorum hep çocuk yokken evde napıcam diyorum
Bir buçuk yıl daha ödememiz gereken borcumuz var çünkü
Sizin bu yazdıklarınızı görmeden bende pilatese mi yazılsam diye düşünmüştüm Bir arkadaşım var akşam onunla konuşurken sanki arkadaşıma söylüyomuş gibi eşime duyurucam bakalım tepkisi ne olucak
Tamda buna yapıyorum artıkk başka yapıcak biley yokBu konularda oluruna bırakmalısın,bırak o istemiyorsa sen hiç uğraşma,üzülürsün..
Ben 33 yaşındayım eşimde de bende de sorun yok eşime kalsa ben acele ediyorum olmıycagığını hiç düşünmüyormuşKaç yaşındasınız oda önemli yaşınız gençse bekleyebilirsiniz birazda borçlar bitene kadar fln yaş faktörü önemli genelde eşler tedavıyı çocugu bizler kadar önemsemiyor benimkide öyleydi hele de erkek faktöründen çocuk olmuyosa daha ilgisizleşiyolar
Çok güzel ifade etmişsiniz ama ben gerçekten çok yalnız kalıyorum bu olaylarda hep bi başımayım sanki bu ay tekrar kimyasal gebelik yaşadım mesela eşim kendini nasıl hissediyosun bile demedi ....Benim eşimde ilk evlendigimizde olursa olur olmazsa zaten genciz havalarındaydı .5 yıllık bir flort döneminden sonra evlendik.
Sonra kızım bize süpriz yaptı ve hamile kaldım .ustelik 4 sıkı arkadas aynı zamanda hamileydik.hepsinin eşleri kontrollerde yanlarındaydı. Eşim ben 7 aylıkken kızım bugün hiç hareket etmedi dediğimde acilde tanıştı doktorumla .Ama ben hep anlayışla yaklaştım.
Çünkü biz kadınlar o çift çizgiyi gördüğümüz an anne oluyoruz.babalar için aynı durum geçerli değil.istisnalar dışında erkek bebek doğana kadar baba olduğunu anlamıyor bile.Ama emin olun doğunca aşırı seviyorlar.Esim benimle kontrole gelmedi ama kızımı özledim diye 1 2 kez koklamak için gündüz eve gelirdi ki hala öyledir .sabredin kendinizi yıpratıp bebek fikrinden soğumayın .
Maddi manevi zorlukları var bu işin.biz duygularla hareket ediyoruz ama erkekler aynı değiller.
Inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kollarınıza alır ve anı olarak anlatırsınız deneyimlerinizi.
Sevgiler
Çok güzel ifade etmişsiniz ama ben gerçekten çok yalnız kalıyorum bu olaylarda hep bi başımayım sanki bu ay tekrar kimyasal gebelik yaşadım mesela eşim kendini nasıl hissediyosun bile demedi ....
Çokkk üzücü
Yaaa çok huzur verici geldi konuşmanız Allah razı olsun umarım isteyen herkes yaşar bu güzel duyduguEvet üzücü .Yaşarken insana sanki tek başına yapacakmışsın,babası aslında istemiyormuş gibi geliyor.Ama diyorum ya erkekler ve bizim duygu dünyamız farklı .Bence eşinde istiyor ama senin gibi coşkuyla ve yüksek sesle dile getiremiyor.
Kimyasal gebeliği ve düşüğü yaşadım .Hakikaten zor.Once sevinip sonra bebek olmaması üzücü .Sabırla ve duayla bekleyin.En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?