- 18 Eylül 2022
- 4
- -9
- 1
- 23
- Konu Sahibi Perimasaligibi
Esimin baskisi siddete meyili yuzunden cok sıkildim maddi sebepten oturu bi sure ailesinde kalmamizi istedi daha dugunumuz bile yapilmadi bu yuzden ayri eve cikmak istiyorum babasi yasli 89 yasinda felan heeseye karisiyor yatakodasina bile girdi cat pat geceleri uyumuyor bagiriyor her dk idrarini yapmak icin yardim istiyor huzur yok yani anca uyudugu zaman rahatiz annesi is yapsamda soyleniyor bana bazen cok sikildim bu durumdan eve gelen misafiri agirla gelen misafir gitmek bilmiyo bazen ozel hayatimiza ait bisey yok esim 12 saat calisiypr zaten 8 de geliyor yemek yiyip 1/2saat durup yatiyoruz ayri eve gecelim diyorum paramizi biriktirelim diyor burda durmamiz bizim icin daha iyi suan diyo arsalar mutahite verilinnce soyledigine gore birsuru daire dusuyor ama neyin parasini biriktirecekse evden gittigimde annesi kolyeme bile goz dikti istedi kendisi de ben gittikten sonra defalarca kez yalvarip barismak istedigini soyledi evimin kapisina kadar cikti geldi basortu olayi var bir de istemiyorum zorla kapanmami istedi cikardim bende tamam onu da kabul ettim diyo simdi de kapanmak gonlunden gelirse o zaman barisalim diyo annesiyle konusturuyo baristirmak icin